powered by Agones.gr - opap

Σάββατο 4 Ιουνίου 2016

Η επιβράβευση των αργοπορημένων διαιτητών και η τιμωρία του νομοταγούς αρχηγού

Διαβάστε την απίστευτη καταγγελία που έστειλε στη "Δίκη" ο ΑΟ Σπηλίου Ρεθύμνου:

"Παίρνουμε το θάρρος να σας γράψουμε καθώς γνωρίζουμε πως επιθυμείτε την κάθαρση στο χώρο του ποδοσφαίρου μας! Στον τελευταίο αγώνα Τοπικού Πρωταθλήματος της ΕΠΣ Ρεθύμνης, η διαιτητική τριάδα ήρθε 5΄ μετά την επίσημη έναρξη του αγώνα και τον ξεκίνησε δίχως να υπογράψουν οι αρχηγοί στην αρχική σελίδα, ως όφειλε (όπως φαίνεται και στο Φ.Α. που σας επισυνάπτουμε). Κατόπιν τούτου η ομάδα και ο αρχηγός μας τιμωρήθηκαν ενώ η συγκεκριμένη διαιτητική τριάδα (Σταυρουλάκης, Βιζιργιανάκης, Κοκμοτός) συνέχιζαν να σφυρίζουν κανονικά και σε παραπάνω μάλιστα κατηγορία (όπως φαίνεται και σε δημοσίευμα που σας παραθέτουμε). Η ανεπίσημη δικαιολογία απο την ΕΠΣΡ είναι ότι πρόκειται για διαιτητές καριέρας και είναι κρίμα για ένα λάθος να τους τη στερήσουμε! Κατόπιν τούτου κάναμε μία καταγγελία και θα θέλαμε αν γίνεται να αναφέρετε το θέμα στην εκπομπή σας. Σας επισυνάπτουμε επίσης την κλήση μας σε απολογία, την απολογία μας και τις ποινές μας.

Εμείς δεν είχαμε σκοπό να πάρει έκταση το θέμα γιατί τα λάθη είναι ανθρώπινα και συμβαίνουν σε όλους μας. Όταν όμως η συγκεκριμένη διαιτητική τριάδα μας ειρωνεύεται σε όλον τον αγώνα λέγοντας "το επίπεδό σας είναι χαμηλό", "είμαστε διαιτητές football league εμείς", "χάρη σας κάνουμε σήμερα γιατί παίζουμε τζάμπα, δεν πρέπει να μιλάτε καθόλου" (η τελευταία διαιτησία ήταν δώρο από την ΕΠΣΡ σε όλες τις ομάδες), παρουσία μάλιστα του παρατηρητή διαιτησίας κ. Κουτσουράκη, τότε φτάνουμε κι εμείς στα όριά μας. Και το κερασάκι στην τούρτα έρχεται με τη δική μας μόνο τιμωρία και αυτοί ΤΙΠΟΤΑ!

Σας παρακαλούμε να δημοσιεύσετε την καταγγελία μας, γιατί ο τοπικός τύπος παρόλο που τους ενημερώσαμε δεν έχει δημοσιεύσει τίποτα. Έχουμε άλλωστε και "εποχή Βοσκάκη" στον ΣΔΠ Ρεθύμνου με ότι συνεπάγεται αυτό!"