powered by Agones.gr - opap

Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου 2014

Mπέος προς Σαρρή: "Είστε θλιβερός θίασος με ψευδοεισαγγελείς"

Ο δήμαρχος Βόλου Αχ. Μπέος έστειλε στον πρόεδρο της ΕΠΟ Γ.Σαρρή επιστολή, την οποία κοινοποίησε και στον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα Κ.Πετρόπουλο:
"Πληροφορήθηκα από τον Τύπο ότι ο (κατ’ ευφημισμόν) Ποδοσφαιρικός «Εισαγγελέας (!!!) της Ε.Π.Ο. προχώρησε στην άσκηση Πειθαρχικής Δίωξης κατά της Ε.Π.Σ. Θεσσαλίας και του Προέδρου της κ. Μπατζιάκα, επειδή αποφάσισαν να προσφύγουν στα πολιτικά δικαστήρια της χώρας κατά της Διοίκησης της Ομοσπονδίας, η οποία με την συμπεριφορά και τις πράξεις της έχει διασύρει και καταρρακώσει το κύρος του ποδοσφαίρου της χώρας - και θεσμικά  αλλά και αγωνιστικά με την κατάντια της Εθνικής Ομάδας. 
Η  άσκηση της συγκεκριμένης πειθαρχικής δίωξης συνιστά μια ακόμα απόδειξη ότι ο προσδιορισμός «εισαγγελέας» σε αυτό εντεταλμένο και διορισμένο  όργανο συνιστά προσβολή για το εισαγγελικό λειτούργημα. Δεν είναι τίποτα άλλο παρά ένας απροκάλυπτος έμμεσος εκβιασμός ενός συστήματος που ψυχορραγεί. 
Αντί ο ποδοσφαιρικός «εισαγγελέας» να ασχοληθεί με τα πραγματικά προβλή-ματα του ποδοσφαίρου όπως επιτάσσουν τα καθήκοντα του ασκώντας διώξεις κατά των πραγματικών ενόχων, αντί να στραφεί κατά όσων λυμαίνονται το ποδόσφαιρο και το έχουν οδηγήσει στον βούρκο της αναξιοπιστίας, επιδιώκει κατ’ εντολή των (πάσης φύσεως) προϊσταμένων του να τρομοκρατήσει τις Ενώσεις που επιθυμούν να «καθαρίσει» η Ομοσπονδία από τα κακοποιά στοιχεία που την καταδυναστεύουν. Πρόκειται για μια φτηνή επίδειξη ανύπαρκτης ισχύος, την οποία τα Πειθαρχικά Δικαιοδοτικά Όργανα της Ομοσπονδίας και οι Δικαστές που συμμετέχουν σε αυτά εάν σέβονται τον εαυτό τους και την Δικαιοσύνη που υπηρετούν  θα πρέπει να πετάξουν στον κάλαθο των αχρήστων.  
Θα πρέπει να μάθουν οι σημερινοί εντολείς και αυριανοί υπόδικοι ότι ο χρόνος τους τελείωσε και σύσσωμη η ποδοσφαιρική κοινότητα τους έχει ήδη κατατάξει στα σκουπίδια.
Όσες «Πειθαρχικές Διώξεις» και αν ασκηθούν από τα ανυπόληπτα άτομα που διοικούν Ομοσπονδία και τους ψευδοεισαγγελείς τους, δεν πρόκειται να σταματήσουν το διογκούμενο ρεύμα που απαιτεί να σταματήσει πλέον η κοροϊδία και ο θλιβερός θίασος που καθοδηγεί τις τύχες του ποδοσφαίρου να οδηγηθεί ενώπιον της Δικαιοσύνης.  
Η πόλη του Βόλου έχει υποστεί κατά το πρόσφατο παρελθόν τις συνέπειες των αυθαιρεσιών μια άλλης συμμορίας που με το έτσι θέλω αποφάσισε να καταστρέψει τον Ολυμπιακό Βόλου. Προσωπικά είμαι αλληλέγγυος στην πρωτοβουλία της Ε.Π.Σ. Θεσσαλίας, όπως και κάθε άλλης Ένωσης που θα αποφασίσει να βάλει τέλος στην ασυδοσία της εγκληματικής οργάνωσης που ποδηγετεί την Ομοσπονδία, και θα καθαρίσει το ελληνικό ποδόσφαιρο.  
Κύριοι «Ποδοσφαιρικοί Εισαγγελείς», ασκήστε επιτέλους τα καθήκοντά σας όπως οφείλετε, και αφήστε τις προσπάθειες φίμωσης των Ενώσεων. Διαφορετικά, δεν είναι μακριά η στιγμή που θα ασχοληθούν και μαζί σας οι κανονικοί Εισαγγελείς , εάν δεν το έχουν κάνει ακόμα".