powered by Agones.gr - opap

Κυριακή 21 Δεκεμβρίου 2014

Ο αεικίνητος γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ "ψηφίζει" Σαρρή!

Ο γραμματέας της Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Βίτσας ενημερώνεται από τον κακουργηματικά κατηγορούμενο πρόεδρο της ΕΠΟ Γιώργο Σαρρή για τα δρώμενα του ελληνικού ποδοσφαίρου!

Μάλιστα σε πρόσφατη συνάντησή τους, που έγινε σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας ενώπιον άλλων δύο ατόμων, ο Γ.Σαρρής ανέλυσε στον Δ.Βίτσα τις αντιρρήσεις του για τον νόμο Ανδριανού.

Άγνωστο είναι αν ο αεικίνητος γραμματέας του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης θα καταφέρει να προωθήσει την υποψηφιότητα Σαρρή στις επόμενες βουλευτικές εκλογές.

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ είχε δηλώσει ότι θα τον ενδιέφερε η κάθοδος του στην πολιτική με τον ΣΥΡΙΖΑ εφ' όσον ολοκλήρωνε τις υποχρεώσεις του στην Ομοσπονδία.

Παρότι διαψεύδει το ενδεχόμενο παραίτησής του, δεν είναι λίγοι αυτοί που προεξοφλούν ότι οι δικαστικές εμπλοκές του θα τον οδηγήσουν εκτός ποδοσφαίρου.

Υπό αυτές τις συνθήκες προκαλεί ιδιαίτερη εντύπωση ότι ένα κόμμα που επαγγέλεται την αλλαγή του καταβαραθρωμένου πολιτικού σκηνικού, διαλέγεται και αφήνει ανοιχτό παράθυρο συνεργασίας με έναν άνθρωπο που έχει απαξιωθεί στη συνείδηση της φίλαθλης κοινής γνώμης.