powered by Agones.gr - opap

Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου 2014

Αύριο απολογείται στο ΔΣ της ΕΠΟ ο Σαρρής

Το πρώτο ΔΣ της ΕΠΟ, μετά την άσκηση ποινικών διώξεων σε βαθμό κακουργήματος εναντίον μελών που βρίσκονται στην ηγεσία της, θα πραγματοποιηθεί  αύριο.
Σύμφωνα με το Soccerplus.gr  τα μέλη τoυ ΔΣ ειδοποιήθηκαν για την σύγκληση του το προηγούμενο προχθές.. Είναι χαρακτηριστικό ότι στα θέματα της ημερήσιας διάταξης δεν υπάρχει ξεκάθαρη αναφορά στα γεγονότα που συντάραξαν το ελληνικό ποδόσφαιρο από τα μέσα Νοεμβρίου, όπως α) η απομάκρυνση Ρανιέρι, β) η αποχώρηση Ντάλας, γ) όσα καταγγέλθηκαν και εμπλέκουν τον πρόεδρο της ΕΠΟ κ. Σαρρή στην υπόθεση της επίθεσης στον Χρ. Ζωγράφο και δ) η άσκηση ποινικών διώξεων σε βαθμό κακουργήματο σε 16 φυσικά πρόσωπα του ποδοσφαίρου εκ των οποίων τα τρία φέρεται να είναι μέλη του διοικητικού της συμβουλίου.
Στα θέματα της Ημερήσιας Διάταξης είναι η παραλαβή πρακτικών, η έγκριση αποφάσεων της εκτελεστικής γραμματείας, το άρθρο 49 του ΚΑΠ περί ερμηνείας των κανονισμών και ένα ασαφές θέμα με τίτλο "Επανεξέταση της απόφασης της Ομοσπονδίας υπό το πρίσμα των νέων εξελίξεων".
Με ενδιαφέρον αναμένεται η αντίδραση ιδιαίτερα του προέδρου κ. Σαρρή που φέρεται να είναι ανάμεσα στα πρόσωπα που διώκονται ποινικά και σύμφωνα με την εφημερίδα "Αποψη" αντιμετωπίζει διώξεις για τρία κακουργήματα και ένα πλημμέλημα.
Επίσης, με ενδιαφέρον αναμένεται και το πώς θα κινηθούν σύμβουλοι, που στις μεταξύ τους συζητήσεις διαφοροποιούνται από τον τρόπο που ασκεί διοίκηση στην ΕΠΟ το δίδυμο Σαρρή-Παπακωνσταντίνου.
Πάντως, ο κ.Σαρρής είχε δηλώσει στις 15 Νοεμβρίου ότι θα απολογηθεί ενώπιον του Διοικητικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας για την κατάντια της Εθνικής Ελλάδος.