powered by Agones.gr - opap

Δευτέρα 29 Δεκεμβρίου 2014

Εγκληματική οργάνωση: Αίτημα σε Κορέα-Σιμιτζόγλου για άρση απορρήτου

O πληρεξούσιος δικηγόρος  των ποδοσφαιριστών M.Damiano, J.Mojjo. P.Frimpong και B.Mara, Γιώργος Παναγόπουλος, έστειλε την παρακάτω αίτηση στην αθλητική εισαγγελία Αθηνών:

"Με την παρούσα απευθύνομαι σε εσάς ως πληρεξούσιος δικηγόρος των προαναφερθέντων ποδοσφαιριστών (και πλήθους άλλων προσθέτως παρεμβαινόντων εντολέων μου)  , για να σας ζητήσω την άρση του απορρήτου των ονοματεπωνύμων των φυσικών προσώπων κατά των οποίων πρόσφατα ασκήσατε ποινικές διώξεις για σωρεία αδικημάτων με προεξέχον τη σύσταση εγκληματικής οργάνωσης στο ποδόσφαιρο , επειδή:
1. Εκκρεμεί η προσδιορισμένη  να συζητηθεί στις 13-1-2015 αίτησή μας για έκπτωση των μελών της διοίκησης της ΕΠΟ ενώπιον του Τακτικού Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ.
2. Επί της από 16-12-2014 αιτήσεώς μας εξεδόθη  η από 19-12-2014 απάντηση του «Ποδοσφαιρικού Εισαγγελέα» της ΕΠΟ κ. Κωνσταντίνου Πετρόπουλου , ο οποίος αρνήθηκε να προβεί στις νόμιμες ενέργειες για άσκηση πειθαρχικών διώξεων κατά των εμπλεκομένων , ενώ αμφισβήτησε την άσκηση εκ μέρους σας ποινικών διώξεων!
3. Επίκειται η άσκηση νέων αιτήσεων για έκπτωση και ορισμό προσωρινής διοίκησης , καθ’ όσον μάλιστα ήδη έχει παραιτηθεί ο Πρόεδρος της ΕΠΟ κ.Σαρρής.
4.Mεταξύ  των διωκομένων πιθανολογείται βάσιμα ότι συμπεριλαμβάνονται δικαστές και δικηγόροι –μέλη Επιτροπών , που δικαιοδοτούν στις υποθέσεις μας.
5.Ενδεχομένως στιγματίζονται από τις διακινούμενες φήμες και πρόσωπα που δεν εμπλέκονται".

>>>Η αίτηση τίθεται υπ΄όψιν των εισαγγελέων Αρ.Κορέα-Κ.Σιμιτζόγλου και κοινοποιείται στον ειδικό ανακριτή διαφθοράς Γ.Ανδρεάδη.