powered by Agones.gr - opap

Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου 2014

Αίτημα στον ποδόσφαιρικό εισαγγελέα: "Ζητήστε από τον Κορέα άρση απορρήτου για τους 16"

O αντιπρόεδρος του ΙΔΕΑΔ Γ.Παναγόπουλος έστειλε στον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα Κ.Πετρόπουλο αίτηση για άρση του απορρήτου στην υπόθεση των 16 κακουργηματικά διωκομένων παραγόντων, διαιτητών και αθλητικών δικαστών.

"ΠΡΟΣ
τoν ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ
της ΕΠΟ
κο Πετρόπουλο

Αξιότιμε κύριε Εισαγγελεύ της ΕΠΟ ,
Ως πληρεξούσιος των εντολέων μου ποδοσφαιριστών M.DAMIANO , J.MOZZO, K.FRIMPONG και J.MARA , που έχουν ασκήσει από 15-12-2014 ενώπιον του ΤΑΚΤΙΚΟΥ ΔΙΑΙΤΗΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ της ΕΠΟ αίτησης έκπτωσης του Δ.Σ. της ΕΠΟ και διορισμού προσωρινής διοίκησης ,λόγω της άσκησης ποινικών διώξεων κατά διοικητικών στελεχών της ΕΠΟ για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης κλπ, με την παρούσα σας ζητάμε:
1.Να ζητήσετε από τον Αθλητικό Εισαγγελέα κ. ΚΟΡΕΑ την άρση του απορρήτου και την γνωστοποίηση των ονομάτων των διωκομένων στελεχών της ΕΠΟ.
2.Αίτηση προς το Τακτικό Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ με την οποία ζητούν την έκπτωση του ΔΣ της ΕΠΟ και τον ορισμό προσωρινής διοίκησης υπέβαλαν τέσσερις ποδοσφαιριστές. Πρόκειται για τους Νταμιάνο, Μότζο, Μάρα και Φαμπιάνο οι οποίοι πλέον δεν αγωνίζονται στην Ελλάδα. Oι ποδοσφαιριστές εκπροσωπούνται από τον δικηγόρο Γιώργο Παναγόπουλο".

Το 2011 οι προηγούμενοι ποδοσφαιρικοί εισαγγελείς είχαν κινηθεί αυτεπάγγελτα, ζήτησαν το πόρισμα Παπανδρέου και στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων τους άσκησαν διώξεις, όπως καθορίζονται από τους κανονισμούς της ΕΠΟ.