powered by Agones.gr - opap

Κυριακή 23 Νοεμβρίου 2014

"Εχετε δικαιοδοσία για Μελισσανίδη κύριε Πετρόπουλε;"

"Σ' αυτή την πρόσκληση σας σε απολογία τον αποκαλείτε… «Διοικητικό Ηγέτη» της ΠΑΕ ΑΕΚ. Όμως για να ασκείτε την εξουσία που περιέργως (αν μη τι άλλο) ανέθεσε σε εσάς ο πρόεδρος της ΕΠΟ, το θεμελιώδες προσόν που έπρεπε να διαθέτετε είναι η γνώση των επιχειρήσεων, δεδομένου ότι οι ΠΑΕ δεν είναι παρά επιχειρήσεις με επιχειρηματικό αντικείμενο το επαγγελματικό ποδόσφαιρο. Και γενικώς στις επιχειρήσεις διοικητικός ηγέτης είναι ο πρόεδρος ή ο C.E.O.
Η ΠΑΕ ΑΕΚ, συνεπής προς τις απαιτήσεις του νόμου διαθέτει και τους δύο αυτούς «Διοικητικούς Ηγέτες», υποστηριζόμενους μάλιστα και από άλλα υψηλού επιπέδου εξειδικευμένα στελέχη, όπως ο εκτελεστικός διευθυντής κλπ, ενώ ο κ. Μελισσανίδης έχει την ιδιότητα του χορηγού και του μεγάλου ευεργέτη της ΠΑΕ. Πού, λοιπόν, σκοπεύετε κύριε Πετρόπουλε; Μήπως σας παρέσυραν ή σας επέβαλαν να στραφείτε κατά όλων των χορηγών της ΑΕΚ, αυτές τις κρίσιμες στιγμές για την ομάδα μου καθώς ετοιμάζεται να επανέλθει στη φυσική και ιστορική θέση της στην Super Lengue; Μήπως μπερδευτήκατε από το αντικειμενικό γεγονός ότι ο Δημήτρης Μελισσανίδης υπήρξε μέτοχος με 25% στην ΠΑΕ ΑΕΚ, πρόεδρός της και CEO πριν… 20 χρόνια;"
O πρώην ιδιοκτήτης της ΑΕΚ Μ.Τροχανάς απευθυνόμενος στον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα Κ.Πετρόπουλο για την πειθαρχική δίωξη Μελισσανίδη.