powered by Agones.gr - opap

Πέμπτη 2 Οκτωβρίου 2014

Ο ανάλγητος Γκίκας και ο ευαίσθητος Ανδριανός

Απολαυστικός ο δημοσιογράφος Κ.Καίσαρης στο σημερινό "Goal news":
"Για να τα λέμε όλα, πάντως, αυτός ο Γκίκας Χαρδούβελης είναι ανάλγητος. Το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι να παίρνει τα λεφτά από τις τσέπες του κοσμάκη. Τίποτα άλλο. Τελευταία μέρα της πληρωμής του ΕΝΦΙΑ, ένας 70χρονος άφησε την τελευταία του πνοή περιμένοντας στην ουρά έξω από την τράπεζα. Το θλιβερό αυτό γεγονός ωστόσο για την πολιτική ηγεσία του υπουργείου Οικονομικών πέρασε απαρατήρητο. Πού να βρεθεί στη Νέα Δημοκρατία δεύτερος ευαίσθητος σαν τον Ανδριανό; Οπως, λοιπόν, ο Ανδριανός ανέβαλε όλα τα παιχνίδια στη μνήμη του οπαδού του Εθνικού, το ίδιο όφειλε να κάνει κι ο Χαρδούβελης: Να κλείσει σε ένδειξη πένθους για ένα διήμερο όλες τις εφορίες. Στη μνήμη του αδικοχαμένου φορολογούμενου.
Ο οπαδός του Εθνικού, στο φινάλε, πήγε στο γήπεδο να διασκεδάσει. Ο 70χρονος πήγε στην ουρά έξω από την τράπεζα από υποχρέωση. Ή μήπως του περισσεύανε τα λεφτά που ήτανε να δώσει για τον ΕΝΦΙΑ; Με πόνο ψυχής τα βγάζει ο καθείς από την τσέπη.
Εστω και εμμέσως, λοιπόν, αυτόν τον άνθρωπο τον σκότωσε η Εφορία. Αυτή είναι όμως η σύγχρονη Ελλάδα: Να έχει αξία για την κυβέρνηση η μνήμη ενός οπαδού και να μην έχει η μνήμη του φορολογούμενου. Συμπέρασμα: Τιμή και δόξα στον έναν και μοναδικό Γιάννη Ανδριανό".