powered by Agones.gr - opap

Δευτέρα 3 Μαρτίου 2014

Οι δύο σοβαρότερες συζητήσεις για το "αιώνιο" ντέρμπι

Δύο σοβαρότερες συζητήσεις μπορούν να γίνουν για το ντέρμπι των "αιωνίων", πολύ σοβαρότερες για το πως έβαλε τρία γκολ ο Παναθηναϊκός στο Καραϊσκάκη ή πως σφύριξε ο Σιδηρόπουλος.

>>> Η πρώτη αφορά στην αρχική διάγνωση για τον Ολαϊτάν που όλοι ευχόμαστε να επιστρέψει σιδερένιος. Διέρρευσε από ιατρούς του "Μετροπόλιταν" ότι ο παίκτης πάσχει από "ιογενή οξεία μυοκαρδίτιδα". Αν ισχύει, η άσκηση απαγορεύεται εφ΄όρου ζωής. Ο γιατρός του Ολυμπιακού διέψευσε αυτή την πληροφορία, χωρίς όμως να ξεκαθαρίσει τι ακριβώς συνέβη στον συμπαθέστατο Μάϊκλ. Γιατροί δεν είμαστε, αλλά υπάρχει δημόσια υποχρέωση να ανακοινωθεί με επίσημο τρόπο ο λόγος μιας εικόνας που μας τρόμαξε όλους.

>>> Η δεύτερη αφορά στην ανακοίνωση του υφυπουργού αθλητισμού Γιάννη Ανδριανού στις 7 Ιανουαρίου 2014, τότε που συγκάλεσε έκτακτη ευρεία σύσκεψη για την καταπολέμηση φαινομένων βίας.  Τόνισε ότι σε περίπτωση επεισοδίων οι αγώνες θα πρέπει να διακόπτονται ή να εκκενώνονται οι εξέδρες! Απείλησε δε, με διακοπή χρηματοδότησης τις ομοσπονδίες που δεν θα εναρμονίσουν τους κανονισμούς τους έως τέλος Ιανουαρίου!