powered by Agones.gr - opap

Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2013

Θέμα αποχώρησης της Παναχαϊκής από το πρωτάθλημα θέτει ο Κούγιας!

"Συνέντευξη Τύπου που προσκεκλημένοι θα είναι όλοι οι θεσμικοί φορείς της Αχαΐας με κατεπείγον θέμα την ποδοσφαιρική επιβίωση της Παναχαϊκής θα δώσει αύριο, στις 17.00, στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Αχαΐας ο Αλέξης Κούγιας.
Παρά τον ελάχιστο χρόνο θα γίνει προσπάθεια να είναι παρόντες και παρούσες ,ο Δήμαρχος Πατρέων , οι αντιδήμαρχοι του Δήμου Πατρέων , οι δημοτικοί σύμβουλοι του Δήμου Πατρέων , ο Πρόεδρος και τα μέλη του  Δ.Σ. του Επιμελητηρίου Αχαΐας , ο Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. του εργατικού κέντρου , το Δ.Σ. του Εμπορικού συλλόγου Πάτρας , το Δ.Σ. του Ιατρικού συλλόγου Πάτρας , οι Βουλευτές , οι πολιτευτές , ο Αντιπεριφερειάρχης  , οι περιφερειακοί σύμβουλοι και εφόσον του το επιτρέψουν οι υποχρεώσεις του ο Μητροπολίτης Πατρέων.
Στην συνέντευξη, μετά τον πόλεμο που δέχεται η Π.Α.Ε. Παναχαϊκή απο τον βρώμικο υπόκοσμο του ποδοσφαίρου , θα τεθεί θέμα αποχώρησης της Π.Α.Ε. Παναχαϊκή απο το πρωτάθλημα και διάλυση της εταιρείας και για αυτό τον λόγο ο Πρόεδρος της Π.Α.Ε. πριν ανακοινώσει την οριστική του απόφαση θέλει να συζητήσει το θέμα αυτό με όλους τους φορείς αφού η ποδοσφαιρική ομάδα της Παναχαϊκής ανήκει σε όλους τους Αχαιούς".

Δελτίο Τύπου της Παναχαϊκής.