powered by Agones.gr - opap

Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2012

Συναίνεσε ο Βρύζας για Σπάθα!

Όχι μόνο δεν ζήτησε εξαίρεση του Σπάθα ο Βρύζας, αλλά συναίνεσε κιόλας!

"Ζήση, παικταρά μου", που θα έλεγε και ο Βοργιάς.

"Η σκια για τον Ζαγοράκη θα σβήσει μόνο με δικαστική απόφαση"

http://www.metrosportgr.com/articles_det.asp?artid=33560

Διαβάστε τη συνέντευξη του πρώην γ.γ. του ΠΑΟΚ Χ.Αποστολίδη στο "Αθλητικό Metropolis".

"Ζήτησαν από παίκτη της ΑΕΚ να δοθούν τα χρήματα της μετεγγραφής του σε υπεράκτια εταιρεία"!

"Ζήτησαν από Έλληνα ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ να μετεγγραφεί σε ομάδα του εξωτερικού και τα χρήματα να πάνε σε υπεράκτια εταιρεία. Ο παίκτης δεν δέχτηκε προς τιμήν του, λέγοντας ότι όλο το ποσό πρέπει να κατατεθεί στο ταμείο της ΑΕΚ. Ετσι η μετεγγραφή δεν έγινε. Δεν ξέρω σε ποιον ανήκει η υπεράκτια εταιρεία, αλλά μπορώ να το υποθέσω. Ο Χατζηχρήστος κρατάει εγκλωβισμένο τον κόσμο της ΑΕΚ και ο Δημητρέλος κινείται στα όρια της ιλαρότητας"

Ανδρέας Ανατολιωτάκης, πρώην πρόεδρος ερασιτεχνικής ΑΕΚ, στη ραδιοφωνική "Εφεση στον Σκάϊ".

"Να παραιτηθεί ο αναπληρωτής πρόεδρος της ΕΠΟ"

"Την ΕΠΟ δεν την διοικεί ο Σαρρής, αλλά μια παρέα. Ο αναπληρωτής πρόεδρος της ΕΠΟ Γιάννης Παπακωνσταντίνου οφείλει άμεσα να παραιτηθεί μετά τα ψεύδη που εκτόξευσε. Αντί να ενημερώνει τους δημοσιογράφους, κρύβεται"

Μανόλης Παλάσκας, πρόεδρος ΕΠΣ Καρδίτσας, στη ραδιοφωνική "Εφεση στον Σκάϊ".

Κρύβεται από τους δημοσιογράφους που οφείλει να ενημερώνει!

Κρυπτόμενος ο πρόεδρος της ΕΠΟ, κρυπτόμενος και ο αναπληρωτής κουμπάρος του.

Το ωραίο είναι ότι έχει αναλάβει την επικοινωνία με τους δημοσιογράφους!

ΑΕΚ, ΕΠΟ και ντόπινγκ σήμερα στην "Εφεση"

O πρώην πρόεδρος της ερασιτεχνικής ΑΕΚ Ανδρέας Ανατολιωτάκης, ο πρόεδρος της ΕΠΣ Καρδίτσας Μανόλης Παλάσκας και το στέλεχος του ΕΚΑΕ Ερι Σγουράκη μιλούν στις 16.05, στη σημερινή ραδιοφωνική "Εφεση στον Σκάϊ" (live και στο internet: www.skai.gr/1003/).

Μπίνγκο

O νέος πρόεδρος της ΚΕΔ (και πρόεδρος της ΕΠΣ Ημαθίας) Γ.Καραμελίδης έβαλε στοίχημα να ξεπεράσει τον προκάτοχό του Γ.Σαρρή.

Προφανώς γι΄αυτό ορίστηκε στο Βέροια-ΠΑΟΚ ο Ηλ.Σπάθας.

Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2012

Κουϊζ

Όταν οι διαιτητές δίνουν εξετάσεις, ποιος διορθώνει τα γραπτά τους;

Δ.Χατζηχρήστος: "Φταίει και ο κόσμος της ΑΕΚ"

"Φταίει και ο κόσμος της ΑΕΚ για την κατάσταση. Οταν πηγαίναμε στα γραφεία του Παππά ή του Κανελλόπουλου για να πιέσουμε τους μετόχους, δεν μας ακολουθούσαν. Προτιμούσαν τα ραδιόφωνα ή το διαδίκτυο"

Δημήτρης Χατζηχρήστος, πρώην πρόεδρος ερασιτεχνικής ΑΕΚ-επικεφαλής Original, στη ραδιοφωνική "Εφεση στον Σκάϊ".

Αυλωνίτου: "Πολιτική η δίωξη μου" Χάντζος: "Δικαίως τέθηκε σε αργία"

"Με διώκουν πολιτικά γιατί τόλμησα να μιλήσω για τον παράνομο διορισμό του διευθυντή του ΕΚΑΕ Σταύρου Χάντζου"

Ελένη Αυλωνίτου, καθηγήτρια εργοφυσιολογίας, στη ραδιοφωνική "Εφεση στον Σκάϊ".

"Η κυρία Αυλωνίτου υπέπεσε σε επτά πειθαρχικά παραπτώματα και τέθηκε σε αργία"

Σταύρος Χάντζος, διευθυντής ΕΚΑΕ, στη ραδιοφωνική "Εφεση στον Σκάϊ".

ΑΕΚ και ντόπινγκ σήμερα στην "Εφεση"

Στις 16.05, στη σημερινή ραδιοφωνική "Εφεση στον Σκάϊ" μιλούν ο επικεφαλής της Original Δημήτρης Χατζηχρήστος και ο διευθυντής του ΕΚΑΕ Σταύρος Χάντζος (live και στο internet: www.skai.gr/1003/).

Εισαγγελική έρευνα για κρούσματα βίας κατά δημοσιογράφων

Εισαγγελική παρέμβαση προκάλεσαν τα συνεχιζόμενα κρούσματα βίας και οι ολοένα αυξανόμενες απειλές κατά αθλητικών συντακτών.

Ο αρμόδιος εισαγγελέας ερευνά περιστατικά ξυλοδαρμού δημοσιογράφων, απειλητικά τηλεφωνήματα και δημοσιεύματα που συντείνουν στη δημιουργία κλίματος τρομοκρατίας.

Ως ηθικοί αυτουργοί κατονομάζονται ποδοσφαιρικοί παράγοντες και συντάκτες οπαδικών δημοσιευμάτων.

"Ρασπούτιν" vs ΙΚΑ

http://www.sportrikala.gr/article/25788/

Διαβάστε το ρεπορτάζ για την "επιδρομή" του ΙΚΑ στην ΕΠΣ Τρικάλων.

Ο πρόεδρος της Ενωσης Θ.Μπουτζιώλης, τακτικός συνοδός του Αλ.Αρετόπουλου στις αποστολές του, είναι βέβαιο ότι θα βρει λύση με την ΕΠΟ.

Θα φροντίσει ο οικοδεσπότης του, ο ανεπανάληπτος "Ρασπούτιν".

Μαθήματα δημοκρατίας

Ο κρυπτόμενος πρόεδρος της ΕΠΟ Γ.Σαρρής γράφει ιστορία: Ξεπερνάει τον Β.Γκαγκάτση που απαγόρευε την είσοδο δημοσιογράφων στις συνεδριάσεις της Ομοσπονδίας και επεκτείνει το μέτρο στους προέδρους Ενώσεων!

Κουϊζ

Ποιος δημοσιογράφος έχει αυτοδιατεθεί στο γραφείο Τύπου της ΕΠΟ προς πρόσληψη και ήταν η αιτία της καθυστέρησης της αποστολής της Εθνικής στο πρόσφατο ταξίδι της;

Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2012

Πειθαρχικό πόρισμα για τα σικέ ματς: "Η Π.Παπανδρέου έκανε εξαιρετική δουλειά"

Στο αρχείο μπήκε η καταγγελία Μπέου -σε πειθαρχικό επίπεδο- κατά της εισαγγελέως Πόπης Παπανδρέου.

Το πόρισμα του αντιεισαγγελέα του Αρείου Πάγου κατέληξε στο συμπέρασμα ότι η εισαγγελέας που συνέταξε τη δικογραφία του σκανδάλου των στημένων αγώνων έκανε πολύ καλά τη δουλειά της και χειρίστηκε με εξαιρετικό τρόπο την υπόθεση.

Απομένει νε κριθεί και η μήνυση που κατέθεσε μετά το αποτέλεσμα της πειθαρχικής διαιδικασίας ο πρώην πρόεδρος του Ολυμπιακού Βόλου.

Ο "Μέγας Ναπολέων" ξαναχτυπά

"Οταν εγώ μεγάλωσα με τις ελληνικές ταινίες, με τον Νέστωρα Μάτσα ως προδοτη των γερμανων αλλα αυτος ηταν ενας καλος ηθοποιος , τωρα αυτοί που βγαίνουν και κατηγορούν τους υπαλλήλους και πολλούς άλλους αυτό είναι μια κακόγουστη φάρσα μεσα απο το θέατρο της Δευτέρας που γίνεται με κακους ηθοποιους"

O αναπληρωτής πρόεδρος της ΕΠΟ Γ.Παπακωνσταντίνου επικρίνει τον πρόεδρο της ΕΠΣ Καρδίτσας Μ.Παλάσκα και την τηλεοπτική "Δίκη"

Η Ομοσπονδία τον όρισε πρόεδρο της Επιτροπής ΜΜΕ και δημοσίων σχέσεων!

Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2012

Πατέρας μηνύει Μπέο για τη "Δίκη" (video)

Ο πρώην πρόεδρος του Παναθηναϊκού Νικόλας Πατέρας καταθέτει μήνυση και αγωγή κατά του πρώην προέδρου του Ολυμπιακού Βόλου Aχιλλέα Μπέου για όσα είπε στην τηλεοπτική "Δίκη" της 12ης Νοεμβρίου 2012 (δείτε ολόκληρη την εκπομπή http://www.skai.gr/player/TV/?MMID=234141).

Νικολόπουλος: "H σαπίλα θα σαπίσει"!


«Η δήλωση για την κάθαρση στο Ελληνικό ποδόσφαιρο θα προχωρήσει. Όχι γιατί το θέλει ένας πολιτικός και συγκεκριμένα η ταπεινότητα μου, αλλά γιατί το απαιτούν οι Ελληνίδες και οι Έλληνες ανεξαρτήτως οπαδικού χρώματος. Το απαιτεί ο βαριά φορολογούμενος πολίτης, ο εξαθλιωμένος συνταξιούχος, ο απελπισμένος άνεργος που πληρώνουν «θέλοντας και μη» την συντήρηση αυτής της ντροπής. Το σύστημα των στημένων, της διαπλοκής, της διαφθοράς και της ΒΙΑΣ ψυχορραγεί και σφαδάζει σαν πληγωμένο θηρίο. Γεννήθηκα στην Πάτρα και μεγάλωσα υποστηρίζοντας τις ομάδες της πόλης μου και είναι γνωστή ταυτόχρονα σε όλους τους φίλους μου η προτίμηση μου ως φίλαθλος για την ομάδα από το μεγάλο λιμάνι. Δεν θα δεχόμουν ποτέ ωστόσο την αδικία, την ανηθικότητα και τον τυφλό οπαδισμό από όπου και αν προέρχεται. Με αυτές τις αρχές πορεύομαι και δεν τις διαπραγματεύομαι  με κανέναν!!! Η κάθαρση θα έρθει και η «σαπίλα» θα σαπίσει!!! Αυτός είναι ο νόμος της φύσης… Οι Έλληνες δικαιούμαστε ένα καθαρό πρωτάθλημα, τα παιδιά μας έχουν ανάγκη από τα σωστά πρότυπα το αθλητισμού, οι πολίτες θα νικήσουμε::: Ο μεγάλος Μαχάτμα Γκάντι είχε πει: «Πρώτα προσπαθούν να σε αγνοήσουν, μετά να σε γελοιοποιήσουν, μετά να σε πολεμήσουν και μετά τους νικάς»!!!
 Επιστολή του ανεξάρτητου βουλευτή Νίκου Νικολόπουλου στη "Δίκη".

Μπέος: "Δεν τέθηκε στο αρχείο η μήνυση μου κατά Π.Παπανδρέου"

"Η μήνυσή μου κατά της εισαγγελέως κ.Πόπης Παπανδρέου δεν μπήκε στο αρχείο. Κλήθηκα και εξετάσθηκα ως μάρτυρας στις 22/11/2012 στην Εισαγγελέα Εφετών κ. Ράϊκου. Περίμενε  επίσης να εξετασθεί ως μάρτυρας ο πρώην Ανακριτής της υπόθεσης κ. Γεώργιος Κασίμης. Κλήθηκε ακόμα η Εισαγγελέας Πρωτοδικών κ. Αθηνά Θεοδωροπούλου που είχε λάβει μέρος στη γνωστή ανάκριση. Ασφαλώς θα κληθεί να απολογηθεί η μηνυόμενη Εισαγγελέας. Να δούμε τι θα πει για όλα και ιδίως για το "αμερικάνικο διαβατήριό μου". Άλλωστε η Δικαιοσύνη πρέπει να είναι τυφλή και υπεράνω προσώπων"

Επιστολή Αχ.Μπέου στη "Δίκη".

Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2012

Αναβάλλεται η "Δίκη" λόγω Eurogroup

Η έκτακτη πολιτική επικαιρότητα δίνει ...ρεπό στην αποψινή τηλεοπτική "Δίκη στον Σκάϊ", η οποία επανέρχεται δριμύτερη τη Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου.

Εγγραφα-σοκ για την ΕΠΟ απόψε στη "Δίκη"

Αποκαλυπτικά έγγραφα που εκθέτουν ανεπανόρθωτα την ΕΠΟ, θα παρουσιάσει απόψε η τηλεοπτική "Δίκη" (Σκάϊ, 23.55).

"Καρατόμησαν τον Βασάρα γιατί δεν εκτελούσε εντολές"

"O Bασάρας καρατομήθηκε επειδή δεν συμμορφώθηκε στις εντολές αυτών που τον διόρισαν, τολμώντας να διαφωνήσει"

Γιώργος Βούλγαρης, καθηγητής διαιτησίας, στη ραδιοφωνική "Εφεση στον Σκάϊ".

Απόψε στη "Δίκη": Έτσι στήνουν τους διαιτητές και ιδού πως παραβιάζουν τους νόμους

Νέα στοιχεία για τους ατημένους πίνακες διαιτησίας και τις σκανδαλώδεις παραβιάσεις κανονισμών, φέρνει στο φως η τηλεοπτική "Δίκη στον Σκάϊ" σήμερα, στις 23.55.

Στο studio θα βρίσκονται ο πρώην ΓΓΑ Νίκος Έξαρχος, η σύμβουλος της ΕΕΑ Ειρήνη Μαρούπα, το μέλος του Ινστιτούτου Διεθνούς Αθλητικού Δικαίου Γιώργος Παναγόπουλος και ο καθηγητής Αθλητικού Δικαίου του Πανεπιστημίου Αθηνών Δημήτρης Παναγιωτόπουλος.

Το ντέρμπι ΠΑΟΚ-Ολυμπιακού σχολιάζουν οι Κώστας Ορφανός-Κώστας Γαλάνης και τις επίμαχες φάσεις αναλύει ο Περικλής Βασιλάκης.

Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2012

Κουϊζ

Ποιος απαίτησε από την ΚΕΔ την συνεχόμενη (επί 4 αγωνιστικές) χρησιμοποίηση του Αλ.Αρετόπουλου;

"Στο ψυγείο" ο Αρετόπουλος

Σε διαθεσιμότητα οδηγούνται ο διαιτητής του αγώνα Πλατανιά-Παναθηναϊκού Αλ.Αρετόπουλος και ο βοηθός του Λ.Δημητριάδης, καθώς η έκθεση του παρατηρητή Χ.Καρατζά είναι ιδιαιτέρως επιβαρυντική.

Μήνυσε τον Αρετόπουλο!

Οπαδός, του οποίου τα στοιχεία δεν έγιναν γνωστά, μήνυσε τον διαιτητή Αλ.Αρετόπουλο για προσβολή της φιλάθλου ιδιότητας, αλλά το αστυνομικό τμήμα Χανίων δεν ακολούθησε την αυτόφωρη διαδικασία.

Όλα εδώ πληρώνονται

Ο διαιτητής του αγώνα Πλατανιά-Παναθηναϊκού Αλ.Αρετόπουλος ενίοτε συνοδεύεται στις αποστολές του από τον πρόεδρο της ΕΠΣ Τρικάλων Θ.Μπουτζιώλη (βλέπε Αρης-Ολυμπιακός).

Ο κ.Μπουτζιώλης παρότι δεν έθεσε υποψηφιότητα στις εκλογές της ΕΠΟ, στήριξε με τόσο φανατισμό την παράταξη Σαρρή που ανταμείφθηκε με την αντιπροεδρία τριών (!) επιτροπών της Ομοσπονδίας.

Επεισόδια στην Τούμπα

Με άσχημο τρόπο ξεκινάει το ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα. Από νωρίς το απόγευμα έχουν σημειωθεί μάχες μεταξύ οπαδών του δικεφάλου του βορρά και αστυνομικών δυνάμεων έξω από την Θύρα 4. Υπήρξε πετροπόλεμος ενώ η αστυνομία υποχρεώθηκε να κάνει χρήση δακρυγόνων.
Όλα ξεκίνησαν όταν στην περιοχή έξω από την Θύρα 4, όπου τα ΜΑΤ είχαν τοποθετήσει κλούβα για λόγους ασφαλείας, μερίδα οπαδών του ΠΑΟΚ επιτέθηκαν στους παρευρισκόμενους αστυνομικούς με πέτρες, φωτοβολίδες και κάθε είδους αντικείμενα. Οι δυνάμεις της αστυνομίας απάντησαν με δακρυγόνα και τα αίματα άναψαν για τα καλά.

Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2012

Αναβαθμίζεται ο διάλογος στην ΕΠΟ: "Σιγά μην σκιστεί καμιά φούστα"!

"Oλοι οι παροικούντες την Ιερουσαλήμ γνωρίζουν ποιος και ποιοι είναι οι «νταβατζήδες» και ποια είναι η νοοτροπία τους. Ευτυχώς που φύγατε και δεν αναποδογυρίσατε τα τραπέζια, γιατί θα μπορούσε να σκιστεί καμιά φούστα"

O νομικός σύμβουλος της ΕΠΟ Θ.Κουρίδης απαντά στον πρώην αναπληρωτή πρόεδρο της ΚΕΔ Χρ.Σάββα για το θέμα της εισαγγελικής έρευνας στους στημένους πίνακες διαιτησίας.

Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2012

Σφίγγει ο κλοιός

Η αποπομπή Βασάρα από την ΚΕΔ σφίγγει τον κλοιό της εισαγγελικής έρευνας.

Το έγγραφο που αποκάλυψε η τηλεοπτική "Δίκη" έχει και συνέχεια.

Ιδιαιτέρως δυσάρεστη για τους εμπνευστές της παρωδίας των στημένων πινάκων διαιτησίας.

Αλμυρά οδοιπορικά

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ Γ.Σαρρής ταξιδεύει μία φορά την εβδομάδα από τη Χίο στην Αθήνα.

Ο προεδρεύων αναπληρωτής πρόεδρος της Ομοσπονδίας Γ.Παπακωνσταντίνου αποδεικνύεται πιο δραστήριος: Ταξιδεύει καθημερινά Χαλκίδα-Αθήνα.

Πολιτική ασπίδα

Πάντως, η ΕΠΟ προσπαθεί να συνδέσει την πολιτική με τον αθλητισμό.

Διόρισε σε επιτροπές της τον συνεργάτη του πρωθυπουργού Κ.Ζωντανό και τον υπεύθυνο του πολιτικού γραφείου της Ντ. Μπακογιάννη, Π.Αντωνόπουλο.

Η αξιοκρατία της ΕΠΟ

Β.Μαζαράκης-Γ.Καραμελίδης πρώτευσαν σε ψήφους στις εκλογές της ΕΠΟ και μετέχουν ο καθένας σε μία επιτροπή.

Ο Θ.Μπουτζιώλης που δεν έβαλε καν υποψηφιότητα ορίστηκε σε τρεις επιτροπές!

Κουϊζ

Τη Δευτέρα θα μάθουμε και τον αρχινταβατζή;

Ο "Μέγας Ναπολέων" της ΕΠΟ

"Kάνετε κακό στο ποδόσφαιρο. Γίνεστε ουρά δημοσιογράφου. Θα δείτε τι θα πάθετε"

Τάδε έφη σήμερα ο κουμπάρος.

Η συνέχεια στις οθόνες σας.

Λογοδιάρροια της ΕΠΟ, αλλά τσιμουδιά για τους στημένους πίνακες διαιτησίας

ΚΕΔ επέλεξε  (τα πρόσωπα που αποκάλυψε από προχθές η "Δίκη"), την Εθνική στήριξε, την περικοπή μισθών των μεγαλοστελεχών της προανήγγειλε.

Η ΕΠΟ ένιωσε την ανάγκη τριπλής ανακοίνωσης σήμερα:

http://www.epo.gr/Home.aspx?a_id=256

Για τους στημένους πίνακες διαιτησίας, τσιμουδιά.

Προφανώς προτιμά να τα πει στον εισαγγελέα.

Πέμπτη 22 Νοεμβρίου 2012

Κουϊζ

Γιατί ο πρόεδρος άρχισε να αποστασιοποιείται από τον "Εκ βαθέων";

"Παράβαση καθήκοντος από Πιλάβιο-Σαρρή"

http://www.metrosportgr.com/articles_det.asp?artid=33163

Διαβάστε τη συνέντευξη του πρώην αναπληρωτή προέδρου της ΕΠΟ Βασίλη Χατζηαποστόλου στο "Αθλητικό Metropolis".

Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2012

Κουϊζ

Ποιος υφυπουργός ξέχασε να πληρώσει φόρο από κατάπτωση εγγυητικής επιστολής;

Δύο νέα πρόσωπα στην ΚΕΔ

Ο Δ.Καλύβας και ο Γ.Τσαχειλίδης εντάσσονται στη νέα ΚΕΔ.

Στην πενταμελή επιτροπή παραμένουν οι Γ.Καραμελίδης (πρόεδρος), Θ.Μπριάκος (αντιπρόεδρος) και Γ.Δούρος.

Ο Κ.Βασάρας θα ασχολείται αποκλειστικά και μόνο με την ανάπτυξη της διαιτησίας.

Τρίτη 20 Νοεμβρίου 2012

Άλαλη ΕΠΟ

Κρυπτόμενος ο πρόεδρος, κρυπτόμενη και η ΕΠΟ.

Τσιμουδιά για τους στημένους πίνακες διαιτησίας και την εισαγγελική έρευνα.

4/12 η απόφαση του Διαιτητικού για την αναδιάρθρωση

Στις 4 Δεκεμβρίου θα αποφασίσει το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ για την προσφυγή του Παναθηναϊκού περί της αναδιάρθρωσης των πρωταθλημάτων.

Αν απορριφθεί ο Παναθηναϊκός προτίθεται να προσφύγει στα πολιτικά δικαστήρια και στο CAS.

"Δίκη" video

http://www.skai.gr/player/TV/?MMID=234390

Δείτε την χθεσινή τηλεοπτική "Δίκη" με το αποκαλυπτικό έγγραφο Βασάρα, τις καταγγελίες Σάββα και την εισαγγελική παρέμβαση για τους στημένους πίνακες διαιτησίας.

Στημένοι πίνακες διαιτησίας: Κουρίδη, Προύντζο και Σταθόπουλο κατονόμασε στη "Δίκη" ο Χρ.Σάββας

«Ο Κουρίδης είναι μπροστά και πίσω από την κουρτίνα της ΕΠΟ. Δεν έχω καταλάβει ακόμα αν πήρε σύνταξη ή όχι.Οι Κουρίδης, Προύντζος και Σταθόπουλος δεν ήθελαν να είμαι στην επιτροπή την ημέρα που θα έβγαιναν οι πίνακες, γιατί ήθελα να τακτοποιηθούν διαιτητές που ήταν από αντίπαλες Ενώσεις.Οι Δούρος και Μπριάκος έκαναν προεκλογικό αγώνα υπέρ του Σαρρή. Ο Μπριάκος παρεμβαίνει ακόμα στις Ενώσεις"

Χρ.Σάββας, πρώην αναπληρωτής πρόεδρος ΚΕΔ, στην τηλεοπτική "Δίκη στον Σκάϊ".

Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2012

Στημένοι πίνακες διαιτησίας: Αποκαλυπτικό έγγραφο απόψε στη "Δίκη"

Απόψε (23.15) στην τηλεοπτική "Δίκη στον Σκάϊ": Αποκαλυπτικό έγγραφο στα χέρια του εισαγγελέα για τους στημένους πίνακες διαιτησίας.

"Θίγεται το δημόσιο συμφέρον από τους στημένους πίνακες διαιτησίας"

"Η πολιτεία για λόγους δημοσίου συμφέροντος οφείλει να παρέμβει για το θέμα των στημένων πινάκων διαιτησίας"

Νίκος Μίνης, πρώην αθλητικός δικαστής, στη ραδιοφωνική "Εφεση στον Σκάϊ".

"Βολεύει να λένε πως κατέστρεψα τον Άρη"

http://www.metrosportgr.com/articles_det.asp?artid=33026

Διαβάστε τη συνέντευξη του πρώην εκτελεστικού διεθυντή του Άρη Γ.Κόντη στο "Αθλητικό Metropolis".

"Είναι ντροπή για τον ΠΑΟΚ να συζητάει με τον Γκαγκάτση"

http://www.metrosportgr.com/articles_det.asp?artid=33025

Διαβάστε τη συνέντευξη του πρώην προέδρου του συνδέσμου διαιτητών Αθηνών Χρ.Τσιαμπουρή στο "Αθλητικό Metropolis".

"Να πάρει μέτρα για την απειθαρχία η διοίκηση του ΠΑΟΚ"

http://www.metrosportgr.com/articles_det.asp?artid=33021

Διαβάστε τη συνέντευξη του πρώην γενικού διευθυντή του ΠΑΟΚ Σ.Λάζαρη στο "Αθλητικό Metropolis".

Οι στημένοι πίνακες διαιτησίας απόψε στη "Δίκη"

Σήμερα, στις 23.15, στην τηλεοπτική "Δίκη στον Σκάϊ": Όλη η αλήθεια για τους στημένους πίνακες διαιτησίας και την εισαγγελική έρευνα.

Στο studio ο γραμματέας της ΔΗΜΑΡ Γιάννης Αμοιρίδης, ο διδάκτωρ αθλητικού δικαίου Ανδρέας Μαλάτος, ο πρώην πρόεδρος της ΟΔΠΕ Νίκος Λαγογιάννης, ο καθηγητής διαιτησίας Γιώργος Βούλγαρης, ο πρώην πρόεδρος της ΕΟΔ  Γιώργος Φασόλης και ο δημοσιογράφος Μπάμπης Κατσούλης. Στη στατιστική ανάλυση ο Κώστας Γαλάνης και στο σχολιασμό των επίμαχων φάσεων ο Περικλής Βασιλάκης.

Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2012

"Ούτε δεκάρα στη σαπίλα του ποδοσφαίρου"

http://nikosnikolopoulos.gr/?section=986&language=el_GR&itemid730=8300

Διαβάστε τη συνέντευξη του ανεξάρτητου βουλευτή Νίκου Νικολόπουλου που έκανε ερώτηση στον πρωθυπουργό για το "πρωτάθλημα της παράγκας".

Όταν η δημοσιογραφία βλέπει όλες τις όψεις

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=s9_BSRgNwEM

Δείτε την εξαιρετική διαφήμιση της βρετανικής Guardian.

"Νταβατζήδες λυμαίνονται τη διαιτησία"

http://www.soccerplus.gr/article/bombes-sabba-gia-dyo-meli-tis-ked-stimenoys-pinakes

Διαβάστε τη συνέντευξη του πρώην αναπληρωτή προέδρου της ΚΕΔ Χρ.Σάββα στο δημοσιογράφο της ΕΡΑ Θ.Μπλούνα.

Σάββατο 17 Νοεμβρίου 2012

Κουϊζ-2

O "εγκέφαλος" των στημένων πινάκων διαιτησίας είναι ίδιος με αυτόν που άλλαξε αυθαίρετα διάταξη του κανονισμού διαιτησίας 2012-13;

Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2012

Κουϊζ

Ποιος φοβάται περισσότερο την εισαγγελική έρευνα για τους στημένους πίνακες διαιτησίας;

Πάντως, διαιτητής δεν είναι.

Απαγόρευσε τη μετακίνηση οπαδών ΠΑΟΚ-Λάρισας ο "Ξανθός"

Ο υφυπουργός αθλητισμού Γιάννης Ιωαννίδης αποφάσισε να απαγορεύσει την μετακίνηση οπαδών του ΠΑΟΚ στην αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό και των οπαδών της Λάρισας για το παιχνίδι με τη Νίκη Βόλου.

Ο Γιάννης Ιωαννίδης αποφάσισε να πάρει αυτή την απόφαση κατόπιν συνομιλιών που είχε με τις αρμόδιες αστυνομικές αρχές ότι ενδεχόμενη παρουσία οπαδών από τον ΠΑΟΚ και την Λάρισα, θα μπορούσε να προκαλέσει προβλήματα ασφάλειας.

Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2012

Ιθύνων νους

Ποιος κατονομάζεται στον εισαγγελέα ως ο "εγκέφαλος" των στημένων πινάκων διαιτησίας;

"Να πάψει να αγωνίζεται η Λάρισα"

Καταγγελία στην ΕΠΟ έκανε  η Παναχαϊκή κατά της Λάρισας και ζητάει να μην ορίζονται οι αγώνες της, καθώς δεν έχει τακτοποιήσει ληξιπρόθεσμες οφειλές. Η Λάρισα επικαλείται προσωρινή διαταγή δικαστηρίου για το άρθρο 99 (πτωχευτικός κώδικας).

Καταγγελία για την ενημερότητα της Παναχαϊκής

Καταγγελία σε βάρος των εκπροσώπων της Παναχαϊκής κατέθεσε στην ΕΠΟ ο πρώην υπάλληλος της Ομοσπονδίας  Γιάννης Παπαδόπουλος. Υποστηρίζει ότι η ομάδα της Πάτρας έκανε μετεγγραφές τον Ιούλιο του 2010 χωρίς να είναι φορολογικά ενήμερη.

Κούγιας: "Γιατί κύριοι εισαγγελείς αφήνετε ατιμώρητο τον Μαρινάκη;"

http://www.sport-fm.gr/article/593176

Διαβάστε τη δήλωση Κούγια κατά των ποδοσφαιρικών εισαγγελέων.

Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2012

"Πήρε σημαδεμένο ψηφοδέλτιο για να ψηφίσει Σαρρή"

"O πρόεδρος της ΕΠΣ Αχαϊας Γ.Σταυρόπουλος πήρε σημαδεμένο ψηφοδέλτιο για να ψηφίσει Σαρρή, αλλά το  επέστρεψε και ψήφισε Γκαγκάτση", αποκάλυψε στη ραδιοφωνική "Εφεση στον Σκάϊ" ο Αγγελος Δανιήλ, στέλεχος της αντιπολίτευσης της Ενωσης και πρόσθεσε: "O κ.Σταυρόπουλος ομολόγησε ότι του έταξαν 50.000 ευρώ ώστε να αποσπάσουν την ψήφο του, χωρίς να δειυκρινήσει ποιοι και πως. Μετά τις εκλογές της ΕΠΟ οι Αχαιοί διαιτητές έπαψαν να ορίζονται".

Τρίτη 13 Νοεμβρίου 2012

"Δίκη" video

http://www.skai.gr/player/TV/?MMID=234141

Δείτε την χθεσινή τηλεοπτική "Δίκη στον Σκάϊ" με τις καταγγελίες Κούγια κατά Μαρινάκη και τις παρεμβάσεις των Αχ.Μπέου, Γ.Παπαδόπουλου και Π.Σταθάκη.

Κούγιας κατά Μαρινάκη-Μπέου στη "Δίκη"

http://www.skai.gr/news/sports/article/217011/varies-kataggelies-kougia-kata-marinaki/

Διαβάστε όσα ειπώθηκαν στην χθεσινή τηλεοπτική "Δίκη".

Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2012

Ο εισαγγελέας γνωρίζει πως επέλεξαν τον Σιδηρόπουλο

Έγγραφο στελέχους της ΚΕΔ βρίσκεται στα χέρια του αθλητικού εισαγγελέα Αρ.Κορέα.

Το κατέθεσε μάρτυρας που έδωσε στοιχεία για τους στημένους πίνακες διαιτησίας.

Περισσότερα (με ονοματεπώνυμα) στην αποψινή τηλεοπτική "Δίκη".

Αναφορά Κούγια στον 'Αρειο Πάγο

Αναφορά στον οικονομικό αντιεισαγγελέα του Αρείου Πάγου Νίκο Παντελή υπέβαλε σήμερα ο ποινικολόγος Αλέξης Κούγιας, ο οποίος δεσμεύτηκε ότι στην αποψινή τηλεοπτική "Δίκη" (23.15, Σκάϊ) θα κατονομάσει τους δύο εισαγγελείς που -κατά την άποψη του- βάζουν εμπόδια στην ολοκλήρωση της δικαστικής έρευνας του σκανδάλου των στημένων αγώνων.

Λυσαρίδης: "Ασύμβατο δρόμο διάλεξε ο Γκαγκάτσης"

http://www.metrosportgr.com/articles_det.asp?artid=32701

Διαβάστε τη συνέντευξη του πρώην ΓΓΑ Γιώργου Λυσαρίδη που εξηγεί γιατί δεν αποδέχτηκε την πρόταση του Ιβάν Σαββίδη να αναλάβει την προεδρία του ΠΑΟΚ.

Νέες αποκαλύψεις απόψε στη "Δίκη"

Nέες αποκαλύψεις για τα οικονομικά της ΕΠΟ, το σκάνδαλο των στημένων αγώνων και το ντόπινγκ θα γίνουν στην τηλεοπτική "Δίκη στον Σκάϊ" σήμερα, στις 23.15.

Προσκεκλημένοι στο studio είναι ο ανεξάρτητος βουλευτής Νίκος Νικολόπουλος, ο ποινικολόγος Αλέξης Κούγιας, ο ιδιοκτήτης της Νίκης Βόλου και νομικός Ανδρέας Πάτσης, ο πρόεδρος των δειγματοληπτών ντόπινγκ και ιατρός Κυριάκος Νανούσης, ο δημοσιογράφος Κώστας Μαργαρίτης και ο καθηγητής διαιτησίας Περικλής Βασιλάκης.

Ο Γ.Λυσαρίδης σήμερα στο "Αθλητικό Metropolis"

O πρώην ΓΓΑ Γιώργος Λυσαρίδης μιλάει σήμερα, στις 12 το μεσημέρι, στο "Αθλητικό Metropolis" για τον Ιβάν Σαββίδη, τον ΠΑΟΚ και το ελληνικό ποδόσφαιρο (live και στο internet: www.metrosportgr.com).

Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2012

Άλλαξε γνώμη για Σιδηρόπουλο ο Γ.Σαρρής;

Όταν η "Δίκη" έβαλε ζήτημα ηθικής τάξεως για τον Τάσο Σιδηρόπουλο, αποκαλύπτοντας δύο διαλόγους προέδρων που κατέγραψε ο υπερκοριός της ΕΥΠ, παρενέβη στην τηλεοπτική εκπομπή ο τότε πρόεδρος της ΚΕΔ Γ.Σαρρής και αναρωτιόνταν γιατί να μην ξανασφυρίξει ο Θεσσαλονικέας διαιτητής με έδρα τη Ρόδο.

Άλλαξε γνώμη μετά τα σημερινά του ΟΑΚΑ;

Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2012

Άλλα λόγια ν΄ αγαπιόμαστε ο "Ξανθός"

«Θα κρατήσουμε ανοιχτές, με κάθε θυσία, τις αθλητικές εγκαταστάσεις και θα στηρίξουμε τα σωματεία και τα αθλήματα που συμβάλλουν έμπρακτα στην αθλητική ανάπτυξη και στον πρωταθλητισμό, παρά τις μειώσεις του προϋπολογισμού»

O Γιάννης Ιωαννίδης μιλώντας στη Βουλή πετάει την μπάλα στην κερκίδα για τις περικοπές στον ελληνικό αθλητισμό.

H ΕΠΟ έμεινε στην περίοδο των παχέων αγελάδων

Ο κρυπτόμενος πρόεδρος της ΕΠΟ Γ.Σαρρής μπορεί να εξηγήσει γιατί η ΚΕΔ ορίζει διαιτητές απ΄όσο πιο μακριά γίνεται, με αποτέλεσμα οι ομάδες (ειδικά της Fotball League) να υποχρεώνονται σε καταβολές αμοιβών που ξεπερνούν κατά πολύ τις ειπράξεις του αγώνα;

Πακέτο

Aύριο στην Τούμπα ο διαιτητής Αλ.Αρετόπουλος θα συνοδεύεται από τον πρόεδρο της ΕΠΣ Τρικάλων Θ.Μπουτζιώλη, όπως και στο "Κλεάνθης Βικελίδης" προ δεκαπενθημέρου;

"Μου έταξαν 50.000 ευρώ και μού έδωσαν σημαδεμένο ψηφοδέλτιο"!

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΕΠΣ ΑΧΑΪΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΕΠΟ

http://patragoal.gr/index.php?option=com_k2&view=item&id=1665:

Διαβάστε τους αποκαλυπτικούς διαλόγους κατά τη διάρκεια ενημερωτικής συγκέντρωσης της ΕΠΣ Αχαϊας.

Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2012

Απορία

Οι ποδοσφαιρικοί εισαγγελείς Κ.Πετρόπουλος-Π.Καρράς παρακολουθούν τα τεκταινόμενα ή βρίσκονται σε διακοπές;

Κουϊζ

Γιατί δεν απέδωσαν οι συζητήσεις και οι τηλεφωνικές επαφές της 8ης Μαρτίου 2011;

Αποφυλακίστηκε ο Τσακογιάννης

Μετά τους Αχ.Μπέο-Β.Καρακούλια, σήμερα αποφυλακίστηκε και ο Γ.Τσακογιάννης με εγγύηση 150.000 ευρώ.

Έτσι ο μόνος από τους κατηγορούμενους για το σκάνδαλο των στημένων αγώνων που παραμένει στις φυλακές είναι ο Μ.Ψωμιάδης.

Η 3η κασέτα

Αλήθεια, ποιοι την άκουσαν και ποιοι ακούγονται;

Δeν θα ψηφίσει τον προϋπολογισμό ο "Ξανθός";

"Οταν επισημάναμε στον Γιάννη Ιωαννίδη τις επιπτώσεις  στον ελληνικό αθλητισμό από την ψήφιση του κρατικού προϋπολογισμού για το έτος 2013, αναφώνησε: "Καταστρεφόμαστε...". Ο κύριος υπουργός κατάλαβε ότι οι αθλητικές ομοσπονδίες θα βάλουν λουκέτο"

Σ.Βασιλειάδης, αντιπρόεδρος ΕΟΕ, στη ραδιοφωνική "Εφεση στον Σκάϊ".

"Ο Κουρίδης γνωμοδοτεί όπως τον βολεύει"

"H ΕΠΟ δημιούργησε το πρόβλημα με τις προσφυγές ομάδων στα πολιτικά δικαστήρια και τώρα καλείται η ίδια να το λύσει. Είναι τόσο αντιφατικές οι γνωμοδοτήσεις της νομικής της υπηρεσίας που περιπλέκουν αντί να ξεδιαλύνουν το ζήτημα. Ο κάθε Κουρίδης τα λέει όπως τον βολεύει"

Γ.Παναγόπουλος, στέλεχος Ινστιτούτου Αθλητικού Δικαίου, στη ραδιοφωνική "Εφεση στον Σκάϊ".

Κρατικός προϋπολογισμός και άρθρο 99 σήμερα στην "Εφεση"

O αντιπρόεδρος της ΕΟΕ Σ.Βασιλειάδης και ο σύμβουλος του Ινστιτούτου Αθλητικού Δικαίου Γ.Παναγόπουλος μιλούν σήμερα, στις 16.05, στη ραδιοφωνική "Εφεση στον Σκάϊ" για τις επιπτώσεις της ψήφισης του κρατικού προϋπολογισμού στον ελληνικό αθλητισμό και την αντίδραση της UEFA στην πρόθεση ποδοσφαιρικών ομάδων να υπαχθούν στον πτωχευτικό κώδικα (άρθρο 99).

>>> LIVE και στο internet: www.skai.gr/1003/

Stop UEFA στον Άρη!

Η UEFA απαγορεύει την ένταξη ποδοσφαιρικής εταιρείας στο άρθρο 99!

Στα γραφεία της ΕΠΟ έφτασε σχετική επιστολή του υπευθύνου αδειοδοτήσεων Αντρέας Τραβέρσο που φράζει τον δρόμο του Άρη και οποιασδήποτε άλλης ομάδας στον πτωχευτικό κώδικα. Μάλιστα απειλεί με αποκλεισμό από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Στο ίδιο μήκος κύματος κινείται και η ελληνική ομοσπονδία.

Πέμπτη 8 Νοεμβρίου 2012

Κουϊζ

Ο Αλέξης Κούγιας με ποιους μίλησε την προηγουμένη της αποκάλυψης των κασετών Μπέου για την υπόθεση Δαλούκα;

Παυσανία εμβάσματα

Ο Παυσανίας είναι βέβαιος ότι έχει πρόβλημα μόνο γιατί είναι εξοργιστικά υψηλόμισθος;

Ή θα τον εμπλέξουν και με τα εμβάσματα της τελευταίας εξαετίας;

Το ξεχασμένο ντόπινγκ κοντρόλ

Καθόλου τυχαίες οι ανακοινώσεις Ατρομήτου-Πανιωνίου για το ντόπινγκ κοντρόλ.

Για να πειστείτε αρκεί να παρακολουθήσετε τη Δευτέρα την τηλεοπτική "Δίκη".

Ο πρόεδρος της ΚΕΔ μιλάει για εγκλήματα στη διαιτησία!

"Η διαιτησία του Κουκουλάκη το βράδυ της Δευτέρας στο "Κλεάνθης Βικελίδης" στοιχειοθετεί ένα έγκλημα. Τέτοια εγκλήματα δεν θα ξαναγίνουν"

Γιώργος Καραμελίδης, πρόεδρος ΚΕΔ (!).

"Είπα στον Σαρρή ότι θα πάω στον εισαγγελέα και ήταν σαν να μιλούσα σε τοίχο"

"Oι προαγωγές των διαιτητών ήταν προϊόν προεκλογικής συναλλαγής. Ζήτησα τους πίνακες αξιολόγησης, αλλά ο κύριος Δούρος αρνήθηκε να μου τους δώσει. Τους ζήτησα ενώπιον του κ.Πιλάβιου από τον τότε πρόεδρο της ΚΕΔ Γ.Σαρρή, αλλά έλαβα την απάντηση ότι είναι απόρρητοι! Επέμενα λέγοντας ότι θα πάω στον εισαγγελέα, αλλά είτε μιλάς στον κύριο Σαρρή είτε σε τοίχο είναι το ίδιο πράγμα. Είμαι πρόθυμος να καταθέσω στον αθλητικό εισαγγελέα όσα έγιναν στην επίμαχη συνεδρίαση της ΕΠΟ"

Γιάννης Καλύβας, πρώην σύμβουλος ΕΠΟ, στη ραδιοφωνική "Εφεση στον Σκάϊ".

Κούγιας κατά Μαρινάκη (και ηχητικό)

http://www.metrosportgr.com/articles_det.asp?artid=32528

Διαβάστε τη συνέντευξη του Αλέξη Κούγια στο "Αθλητικό Metropolis" και ακούστε όσα είπε για τον Β.Μαρινάκη στο πατρινό "Ράδιο-Γάμμα" ( http://www.youtube.com/watch?v=WWW22i9MbqA).

Τρίτη 6 Νοεμβρίου 2012

Κούγιας: "Θα αποκαλύψω τους εισαγγελείς που βάζουν φρένο στην έρευνα για τα σικέ ματς"

"Τη Δευτέρα θα αποκαλύψω τα ονόματα των δύο εισαγγελέων που επιχειρούν να ακυρώσουν την έρευνα του σκανδάλου των στημένων αγώνων", δήλωσε στη ραδιοφωνική "Εφεση στον Σκάϊ" ο Αλέξης Κούγιας που θα είναι προσκεκλημένος στην τηλεοπτική "Δίκη".

Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2012

Η "Δίκη" απεργεί

H τηλεοπτική "Δίκη" συμμετέχει στη σημερινή απεργία των δημοσιογράφων και δεν θα μεταδοθεί.

Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2012

Δεύτερη καταγγελία για τους πίνακες διαιτησίας

Ο Γ.ΚΑΛΥΒΑΣ  ΕΚΘΕΤΕΙ ΤΟΝ Γ.ΣΑΡΡΗ

http://www.soccerplus.gr/article/kataggelies-kalyba-sto-ds-tis-epo-gia-toys-pinakes-diaitisias

Διαβάστε τα πρακτικά της ΕΠΟ που αποκαλύπτουν νέες καταγγελίες για τους πίνακες διαιτησίας, τους οποίους ο πρώην αναπληρωτής πρόεδρος της ΚΕΔ Χρ.Σάββας είχε χαρακτηρίσει "στημένους".

Αμπάρκιολη "έλα να δεις"

"Αυτός ο Αμπάρκιολης ματς του πρωταθλήματος Τύπου να σφυρίξει θα γίνει το "έλα να δεις". Δεν θα...τελειώσει"

Η εφημερίδα "Γαύρος" στο σημερινό της οπισθόφυλλο.

VIP

Άλλο Δραγάτης, άλλο Δραγάτσης.

Διαμεσολαβητές

7/3/2011: Αλέξης Κούγιας-Αχιλλέας Μπέος διασταυρώνουν τα ξίφη τους στην τηλεοπτική "Δίκη" με βαρύτατους χαρακτηρισμούς.

9/3/2011: Ο Αλέξης Κούγιας αποκαλύπτει το περιεχόμενο των κασετών Μπέου για την υπόθεση Δαλούκα.

Τι μεσολάβησε στις 8/3/2011;

Θα το μάθετε την άλλη Δευτέρα 12/11/2012, καθώς αύριο η τηλεοπτική "Δίκη" απεργεί.

Τραυματίστηκε στο μπάσκετ ο Big Mac!

http://ysterografa.gr/sport/%CF%84%CF%81%CE%B1%CF%85%CE%BC%CE%B1%CF%84

Διαβάστε για το μικροατύχημα του Μάκη Ψωμιάδη.

"Ρουσφέτι του Πιλάβιου στον Γραμμένο ο Αμπάρκιολης"

http://www.panachaikifc.gr/site/index.php?option=com_content&view=article&id=275:2012-11-04-10-41-42&catid=77&Itemid=468

Διαβάστε την ανακοίνωση της Παναχαϊκής για τον διαιτητή Απ.Αμπάρκιολη που σφύριξε στο...Ολυμπιακός-ΟΦΗ.

Ο παρατηρητής "βγάζει λάδι" τον Αμπάρκιολη

Παρότι η συντριπτική πλειοψηφία των ΜΜΕ αναφέρονται στην κακή απόδοση του Απ.Αμπάρκιολη στον χθεσινό αγώνα Ολυμπιακού-ΟΦΗ, ο παρατηρητής Θ.Βέλλιος στην έκθεση του βάζει καλό βαθμό στον Θεσσαλονικέα διαιτητή.

Ερχεται καταιγίδα

Τα δύο αδέλφια θεωρούν ότι πέρασε η μπόρα με το σκάνδαλο των στημένων αγώνων και το παραδικαστικό Νο2.

Πλανώνται πλάνην οικτράν.

Σάββατο 3 Νοεμβρίου 2012

Εκτέθηκε

Mετά τη σημερινή απόδοση του Απ.Αμπάρκιολη, μήπως μετέβαλε άποψη για τον Θεσσαλονικέα διαιτητή ο πρόεδρος της ΕΠΣΜ (και δικηγόρος του) Β.Γραμμένος;

Στον ανακριτή

Ποινική δίωξη σε ποδοσφαιρικό παράγοντα για δωροδοκία θα προκαλέσει οσονούπω αίσθηση.

Και δεύτερος

Ποιος άλλος πρόεδρος -πλην του νησιώτη που ήδη αποκάλυψε η τηλεοπτική "Δίκη"- ανησυχεί για το επικείμενο άνοιγμα των τραπεζικών λογαριασμών του;

Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2012

Κούγιας: "Ελεος κύριε Μαρινάκη"

«Έλεος κύριε Μαρινάκη. Η Παναχαϊκή ποτέ δεν θα πάρει προπονητή από τις ακαδημίες του Ολυμπιακού για να τον κάνει κανονικό προπονητή. Δεν θα πάρει γυμναστή να τον κάνει κανονικό γυμναστή. Δεν θα πάρει ποτέ προπονητή τον φίλο του Γιδάκου. Δεν θα περιμένει ποτέ την τελευταία αγωνιστική να κερδίσει τον νταμπλούχο στην έδρα του για να σωθεί. Θα έχει πάντα κανονικούς προπονητές.Η Παναχαϊκή δεν πρόκειται ποτέ να κερδίσει την μία αγωνιστική 3-0 εκτός έδρας και μετά να χάσει με 3-0 στην έδρα της. Δεν μας ενδιαφέρει η άνοδος με αυτό τον τρόπο. Ούτε φέτος ούτε σε πέντε χρόνια. Αν νομίζουν ότι κάποιοι θα με διώξουν από την Παναχαϊκή κάνουν λάθος. Έτσι το ποδόσφαιρο κάθε χρόνο σβήνει. Όταν είσαι πρόεδρος στον Ολυμπιακό, στην ιστορικότερη ομάδα, είναι σαν να κρατάς στα χέρια σου το ποδόσφαιρο. Δεν μπορεί για να πάρει ο Ολυμπιακός τα λεφτά από το Champions League να σβήνουν οι ομάδες»

Ο Αλέξης Κούγιας μετά το 1-1 με τη Λάρισα.

Αρνητική γνωμοδότηση ΕΠΟ για το 99

Στις 9 Νοεμβρίου θα εκδικαστεί στα πολιτικά δικαστήρια η αίτηση του Άρη για υπαγωγή στο πτωχευτικό άρθρο 99, αλλά ήδη η νομική υπηρεσία της ΕΠΟ έχει γνωματεύσει αρνητικά.

Τα σικέ ματς διέλυσαν την εθνική Ζιμπάμπουε!

Η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Ζιμπάμπουε αποφάσισε να διαλύσει την εθνική ομάδα της χώρας λόγω εμπλοκής των διεθνών σε στημένα ματς!

Η απόφαση ελήφθη μετά την ήττα από την Αγκόλα με 2-0, αλλά είχαν προηγηθεί απανωτές καταγγελίες για σικέ αγώνες από το 2009, τότε που τιμωρήθηκαν με ισόβιο αποκλεισμό ποδοσφαιριστές, παράγοντες και δημοσιογράφοι.

ΕΣΚΑΝ: "Δουλέψτε απλήρωτοι"!

ΧΩΡΙΣ ΝΤΟΠΙΝΓΚ ΚΟΝΤΡΟΛ Η FOOTBALL LEAGUE!

Όπως αποκαλύφθηκε στη ραδιοφωνική "Εφεση στον Σκάϊ", το ΕΣΚΑΝ απέστειλε έγγραφο στους δειγματολήπτες να εργαστούν απλήρωτοι σε αθλητικές ομοσπονδίες που αρνούνται να καταβάλουν τα οφειλόμενα για τους ελέγχους ντόπινγκ!

Ο πρόεδρος των δειγματοληπτών Κυριάκος Νανούσης δήλωσε ότι πρόκειται για πρωτοφανή ενέργεια και επεσήμανε το ενδεχόμενο ακυρότητας πολλών αθλητικών συναντήσεων λόγω απουσίας ντόπινγκ κοντρόλ. "Στη Football League έχει να γίνει δύο χρόνια έλεγχος", τόνισε χαρακτηριστικά.

Αποκάλυψη για το ντόπινγκ στην "Εφεση"

Σήμερα (16.30) στη ραδιοφωνική "Εφεση στον Σκάϊ" (www.skai.gr/1003/): Mία αποκάλυψη για το ντόπινγκ στον αθλητισμό.

Πέμπτη 1 Νοεμβρίου 2012

"Η ΕΠΟ εκδικείται τις Ενώσεις που δεν ψήφισαν Σαρρή"!

http://www.soccerplus.gr/article/epo-ekdikeitai-tis-enoseis-poy-den-psifisan-sarri

Διαβάστε όσα ειπώθηκαν στη ραδιοφωνική "Εφεση στον Σκάϊ" για τις μεθοδεύσεις στη διαιτησία.

Τον χτύπησαν και του πήραν έγγραφα, αλλά όχι χρήματα!

Αγρια επίθεση υπέστη ο πρώην πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ Στράτος Μολυβάς στην είσοδο της πολυκατοικίας του το απόγευμα της Τρίτης και διακομίστηκε στον "Ευαγγελισμό".

"Με έριξαν κάτω και με χτυπούσαν με μανία", δήλωσε στη ραδιοφωνική "Εφεση στον Σκάϊ" και πρόσθεσε: "Μου απέσπασαν τα έγγραφα που επρόκειτο την επομένη να τα καταθέσω στην ανακρίτρια. Είχα χρήματα, αλλά δεν μου τα πήραν! Είναι προφανές ότι πρόκειται για τρομοκρατική επίθεση για να μην καταγγείλω τις οικονομικές ατασθαλίες στον ΣΕΓΑΣ. Έχω  μώλωπες και ελαφρά τραύματα, αλλά δεν θα σταματήσω. Θα πάω στην εισαγγελία για να δώσω όλα τα στοιχεία".