powered by Agones.gr - opap

Πέμπτη 31 Μαρτίου 2011

Βοργιάς: "Ο Κούγιας πήγε γυρεύοντας"

"Ο ΔΑΛΟΥΚΑΣ ΑΠΕΚΡΥΨΕ ΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑΤΑ ΠΑΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ"

"Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙ ΠΟΙΟΣ ΤΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ Ο ΔΑΛΟΥΚΑΣ ΘΑ ΣΦΥΡΙΞΕΙ ΚΑΤΑ ΠΑΟ"

"ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΑΓΩΓΗ Ο ΠΙΛΑΒΙΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ 3η ΚΑΣΕΤΑ;"

"O Κούγιας πήγε γυρεύοντας", δήλωσε στον FM100 ο πρώην πρόεδρος της ΕΟΔ Σ.Βοργιάς, αναφερόμενος στην επίθεση που δέχτηκε ο πρόεδρος της Παναχαϊκής στη Ριζούπολη.

"Τι περίμενε να συμβεί στο γήπεδο, όταν έχει αποκαλέσει τον Απόλλωνα βρώμικη ομάδα;", αναρωτήθηκε ο κ.Βοργιάς και συνέχισε: "Προκάλεσε με την εμφάνιση του και τη συμπεριφορά του. Καταδικάζω τον ξυλοδαρμό, αλλά έπρεπε να το περιμένει, μετά τα όσα είχε δηλώσει. O ίδιος έχει κάνει διάφορα στο παρελθόν, όταν ξεβράκωσε διαιτητή και χαστούκισε τον αρχιδιαιτητή της Football League Γιώργο Γιαννόπουλο".

Ο πρώτος μάρτυρας της εισαγγελικής έρευνας του σκανδάλου "παράγκα Νο2", ισχυρίστηκε ότι δικαιώνεται πλήρως μετά τη διαρροή της κατάθεσης Πατέρα στον εισαγγελέα.

"Τώρα ο κ.Δαλούκας πρέπει να μας πει γιατί απέκρυψε από τον κ.Σιμιτζόγλου τα δύο τηλεφωνήματα του προέδρου του Παναθηναϊκού και ο κ.Πατέρας να αποκαλύψει από που είχε την πληροφορία ότι ο διαιτητής θα σφύριζε υπέρ του Αρη".

Όσο για την 3η κασέτα, είπε: "Εγώ ό,τι άκουσα, το είπα στην τηλεόραση. Ακούγεται καθαρά η φωνή του κ.Πιλάβιου. Την επομένη της εκπομπής διάβασα ότι ο πρόεδρος της ΕΠΟ θα μου κάνει αγωγή. Ακόμα την ετοιμάζει;"

Ξεδιάλεγμα Πιλάβιου

Η ΕΠΟ αρνείται να τοποθετηθεί στην πρόταση της Superleague να καταλαμβάνει την τελευταία θέση του πρωταθλήματος η ομάδα που δεν παίρνει άδεια.

Μήπως σκοπεύει να το κάνει όταν θα έχουμε μάθει ποιοι υποβιβάζονται αγωνιστικά;

Τζα

Προς Σ.Πιλάβιο, πρόεδρο ΕΠΟ:

Τα μέλη του Δ.Σ. της ομοσπονδίας θα μάθουν το όνομα του ανωτάτου δικαστικού, που είναι επικεφαλής της επιτροπής αδειοδότησης ή τους το κρατάτε για έκπληξη;

Ασχοληθήκατε με τον συμπαίκτη σας, κύριε γενικέ;

Προς Π.Μπιτσαξή, ΓΓΑ:

Eπειδή στην τηλεοπτική "ΔΙΚΗ" ο χρόνος δεν ήταν επαρκής για να αναδειχθεί η καταγγελία Σεβαστή με "κάρφωμα" στον Χρ.Τζέκο και (μάλλον ανεπιτυχές) "άδειασμα" στον εισαγγελέα Κ.Σιμιτζόγλου, μήπως ενημερωθήκατε ποιους προπονητές εννοεί ο πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ;

Γι΄αυτούς που -λέει ότι- μοίραζαν τα αναβολικά στα προπονητήρια.

Να το φωτίσει ο Λάμπης

Προς Λάμπη Ταγματάρχη, διευθύνοντα σύμβουλο ΕΡΤ:

Σε εκείνη την πολυθρύλητη (και ατελείωτη) ΕΔΕ για την τηλεοπτική μετάδοση του Ολυμπιακός-ΠΑΟ, πήρατε τη γνώμη του γενικού διευθυντή της ΝΕΤ Β.Μπίτση, που παρακολουθούσε το ντέρμπι στην αναπαυτική σουίτα του Καραϊσκάκη;

5 διαιτητές κατά Κούγια

Η συνέντευξη του προέδρου της Παναχαϊκής, Αλ. Κούγια, που δημοσιεύτηκε στην «Εξέδρα», συζητήθηκε στη συγκέντρωση που είχαν οι διαιτητές και βοηθοί της Σούπερ Λίγκας.

Μεταξύ άλλων ο κ. Κούγιας είχε δηλώσει: «Ο Δαλούκας δεν λέει αλήθεια. Καλύπτει ανθρώπους. Ο Δαλούκας μπορεί να βοηθήσει να ξετυλιχτεί το κουβάρι, αλλά φοβάται να μιλήσει. Το τι ακριβώς συμβαίνει στο ελληνικό ποδόσφαιρο μπορούν να το ξεκαθαρίσουν ο Δαλούκας, ο Καλόπουλος, ο Κωνσταντινέας, ο Λαμπρόπουλος και ο Βοσκάκης.

Άμα παρακολουθήσει κανείς την εξέλιξη αυτών των πέντε διαιτητών τα τελευταία χρόνια θα καταλάβει πολλά. Αν δει κανείς ποιος διαιτητής παίζει τα περισσότερα παιχνίδια και δει τι στοίχημα έγινε στα ματς αυτά, θα καταλάβει».

Ένας από τους πέντε διαιτητές που ονοματίστηκαν από τον Κούγια είπε στους υπόλοιπους ότι πήγε σε δικηγόρο και τον ρώτησε αν μπορεί να κινηθεί νομικά. Η απάντηση του δικηγόρου ήταν πως όσα είπε δεν είναι «ποινικώς κολάσιμα».

Στη συνέχεια, τέθηκε θέμα για το αν μπορούν να κάνουν κάτι όλοι μαζί, αφού όσα λέγονται τους θίγουν και τους συκοφαντούν. Υπήρξαν απόψεις του τύπου ότι όποιος θίγεται μπορεί να προσφύγει στη Δικαιοσύνη, όμως η μόνη που μπορεί να παρέμβει θεσμικά είναι η ΕΠΟ.

Η πληροφορία ότι ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας θα ασκήσει πειθαρχική δίωξη εναντίον του Κούγια θεωρήθηκε ως μια ικανοποιητική εξέλιξη, προκειμένου να μην μείνουν οι δηλώσεις «αναπάντητες».

Όμως, οι διαιτητές εκείνη την ώρα δεν γνώριζαν ότι τελικά ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας δεν θα ασκήσει πειθαρχική δίωξη κατά του προέδρου της Παναχαϊκής.
ΠΗΓΗ: SoccerPlus.gr

Τετάρτη 30 Μαρτίου 2011

"ΘΑΜΝΑΚΙΑΣ": "To έκανα για το καλό του ελληνικού ποδοσφαίρου"!

Ο διαβόητος "Θαμνάκιας" (Γ.Μ.) που συνελήφθη ως υπαίτιος της επίθεσης κατά Βασάρα, τρέλανε τους...αστυνομικούς.

"Εκανα ό,τι έκανα για το καλό του ελληνικού ποδοσφαίρου", είπε.

"Δεν μ΄έβαλε κανείς.Το έκανα γιατί έχω αγανακτήσει με τις κακές διαιτησίες, όπως έχουν αγανακτήσει όλοι οι έλληνες φίλαθλοι", τόνισε στους αποσβολωμένους αστυνομικούς.

Μπέος σε Πιλάβιο

Μετά την μάθημα δεοντολογίας στον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα Ανδρ.Φάκο, ο πρώτος ύποπτος του σκανδάλου "παράγκα Νο2", Αχ.Μπέος, επισκέφθηκε χθες τον Σ.Πιλάβιο στην ΕΠΟ.

Μήπως μπορούμε να μάθουμε τον λόγο;

Τρίτη 29 Μαρτίου 2011

Μπέος ως ύποπτος: "Θα δούμε ποιος θα καθήσει στο τέλος στο σκαμνί"

«Ας ελπίσουμε να γίνει άρση απορρήτων για να μάθει κόσμος ποιος μίλησε και τι είπε. Να πέσουν οι μάσκες του υποκλοπέα και του ανθρώπου που μοντάρισε τις κασέτες, που δεν είναι άλλος από τον Νικόλα Πατέρα. Πήγαν για μαλλί και θα βγουν κουρεμένοι. Εμένα στη χειρότερη των περιπτώσεων να μου ασκήσουν μία ποινική δίωξη. Από πουθενά δεν προκύπτει καμία κατηγορία και καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται. Τι με νοιάζει το Άρης-Παναθηναϊκός και το Μακάμπι-Ολυμπιακός; Με νοιάζει όμως το ηθικό κομμάτι της υπόθεσης.Ας δούμε στην πορεία ποιος θα κάτσει στο σκαμνί. Εγώ δεν θα ανοίξω το στόμα μου για ένα εκατομμύριο πράγματα που ξέρω, γιατί εγώ έτσι μεγάλωσα. Δεν φοράω παντελόνια, επειδή κρυώνω. Αν νομίζουν πως με δωρεές 200.000 ευρώ θα εξαγοράσουν συνειδήσεις, είναι γελασμένοι. Είμαστε σε πόλεμο και στον πόλεμο υπάρχουν απώλειες και από τις δύο πλευρές. Πάντα! Εγώ έχω μάθει στη ζωή μου να πολεμάω έντιμα. Ουδέποτε υπήρξα έμπορος ναρκωτικών ή είχα εταιρείες με δημόσια έργα. Αγωνίζομαι στα πλαίσια των δυνάμεών μου, δεν κάνω καμιά παρανομία και γι’ αυτό βγαίνω και τα λέω. Αν νομίζουν πως είναι εύκολος αντίπαλος ο Μπέος, θα εκτεθούν»

Ο Αχ.Μπέος μετά την κλήση του από τον αθλητικό εισαγγελέα ως ύποπτος.

Η "Δίκη" τράκαρε τον Βοργιά!

O πρώην πρόεδρος της ΕΟΔ Σ. Βοργιάς χθες το βράδυ βρισκόταν στην περιοχή της Γλυφάδας και προσπαθούσε να επιστρέψει στο σπίτι του για να προλάβει την τηλεοπτική “Δίκη”.

Ο παλιός διαιτητής ανέπτυξε μεγάλη ταχύτητα με το αυτοκίνητό του και τράκαρε με άλλο όχημα.

Ευτυχώς για τον ίδιο οι ζημιές ήταν μόνο υλικές (σ.σ. το αυτοκίνητό του έπαθε 3.000 ευρώ ζημιά), αφού δεν χτύπησε καθόλου, ούτε ο άλλος οδηγός που επέβαινε στο άλλο αυτοκίνητο.

Η βιασύνη δεν αποδείχθηκε καλός “σύμβουλος” για τον πρώην διαιτητή, αφού και ζημιά έπαθε και την εκπομπή δεν κατάφερε να δει...

Μπιτσαξής: "Παλινωδεί ο ΠΑΟΚ"

ΠΛΗΡΗΣ ΚΑΛΥΨΗ ΣΕ ΠΙΛΑΒΙΟ (!)

"ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΑΛΛΑ ΥΠΟΠΤΑ ΜΑΤΣ"

Ο ΓΓΑ Π.Μπιτσαξής μίλησε για το θέμα των κασετών,δήλωσε ότι θα συνομιλήσει μόνο με την ΕΠΟ για τα θέματα του ποδοσφαίρου και "κάρφωσε" τον ΠΑΟΚ για την κριτική που άσκησε στην ομοσπονδία.

Αναλυτικά τα όσα είπε στην «Δίκη» του Blue Sky:

Για τις κασέτες:
«Δεν θα κάνω τον δικαστή. Υπάρχει δικαστική εξουσία, αρμόδια να κρίνει. Εγώ δεν προτρέχω. Είναι όμως δική μου δουλειά να εξάγω κάποια συμπεράσματα. Και αυτά είναι ότι υπάρχει μια δυσοσμία, χωρίς όμως να προδικάσουμε τίποτα. Είναι λάθος να αναφερόμαστε σε μια εικαζόμενη τρίτη κασέτα, όπου λέμε ότι ακούγεται μια φωνή, π.χ. του Πιλάβιου και δίνεται η εντύπωση στην κοινή γνώμη ότι λέει κάτι σημαντικό. Για το αν μπορεί η αθλητική δικαιοσύνη να στηριχθεί στο υλικό των κασετών, είναι δικό της θέμα».

Για την ΕΠΟ:
«Το θέμα που τίθεται είναι η θωράκιση της διαιτησίας. Σε αυτό εμείς, θεωρούμε απολύτως αξιόπιστο συνομιλητή την ΕΠΟ. Τους έχουμε θέσει: α) Κλήρωση διαιτητών και, β) Κώδικα δεοντολογίας διαιτητών και παραγόντων, όπου θα ελέγχονται φιλίες, εντοπιότητα, συγγένειες, επαφές, οπαδικές προτιμήσεις. Η ΕΠΟ οφείλει να δώσει στην πολιτεία, αν θέλει να έχει τις παροχές που δίνουμε στο ποδόσφαιρο, ημικρατικές και κρατικές, ένα σχέδιο και τέτοιες εγγυήσεις ότι το πρωτάθλημα μπορεί να διοργανωθεί χωρίς βία και αναξιοπιστία. Αυτό μόνο η ΕΠΟ μπορεί να τα δώσει. Και αν δεν υπάρχουν αυτά, ο λόγος της χρηματοδότησης εκλείπει».

Για τη Σούπερ Λίγκα:
«Για μας διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος είναι η ΕΠΟ. Αυτή έχει την ευθύνη και αυτή είναι συνομιλητής. Δεν είπα ποτέ να φύγει το πρωτάθλημα από τη Σούπερ Λίγκα. Αυτό είναι θέμα του ίδιου του ποδοσφαίρου. Ο Μαρινάκης απάντησε απλώς σε μια δική μου δήλωση περί κατηχητικού, την οποία είπα χαριτολογώντας. Δεν θέλω να απαντήσω. Το θέμα είναι ότι η Σούπερ Λίγκα δίνει μια κακή εικόνα. Η αξιοπιστία κατακτάτε και αυτό γίνεται με τις δημόσιες τοποθετήσεις τους, με την ποιότητα των συνεδριάσεων τους και άλλα».

Για το αυτοδιοίκητο του ποδοσφαίρου:
«Το ελληνικό ποδόσφαιρο πρέπει να αποφασίσει: Ή είναι αυτοδιοίκητο ή δεν είναι. Εκείνοι θέλουν να είναι. Αλλά το αυτοδιοίκητο έχει ένα όριο, όπως έχει στα πανεπιστήμια ή στο Άγιο Όρος. Το σεβόμαστε, αλλά ζητάμε κανόνες για τη βία, την αξιοπιστία και την καταπολέμηση της διαφθοράς».

Για τα ύποπτα ματς:
«Εγώ δεν έχω άλλα ύποπτα ματς στα χέρια μου από την UEFA, πέραν των 39 αγώνων που έχουμε αποστείλει στην Εισαγγελία».

Για την υπόθεση του ΠΑΟΚ:
«Και οι κρίνοντες, κρίνονται. Πράγματι, δεν πρέπει να δίνεται η εντύπωση ότι καταργείται η ισονομία. Αλλά και ο ΠΑΟΚ πολύ συχνά παλινωδεί με την κριτική του. Πρώτα του έφταιγε η αστυνομία και η κυβέρνηση για τα ελικόπτερα, τώρα του φταίει η ομοσπονδία».

>>>Από την πλευρά του ο πρώην υφυπουργός Αθλητισμού Γ.Ορφανός, που ήταν καλεσμένος στην εκπομπή, κάλυψε την Σούπερ Λίγκα και κατηγόρησε την ΕΠΟ για όσα γίνονται.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Η Σούπερ Λίγκα δεν έχει καμία ευθύνη. Ένας οικονομικός συνεταιρισμός είναι. Τα κρίσιμα στοιχεία είναι η διαιτησία και η αθλητική δικαιοσύνη. Αυτά ανήκουν στην ΕΠΟ. Έπρεπε να έχει πάψει η χρηματοδότηση της ομοσπονδίας εδώ και καιρό διότι δεν τηρεί το νόμο. Η αθλητική δικαιοσύνη έχει μεγάλη ευχέρεια. Μπορεί να κάνει χρήση των κασετών. Και στην Ιταλία, η αθλητική δικαιοσύνη και η ομοσπονδία έριξαν τη Γιουβέντους».

Τον διώχνουν (προσωρινά) οι κασέτες

Ο Παύλος Γιαννακόπουλος άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να αναμιχθεί με πιο ενεργό ρόλο στην ΠΑΕ αν ξεκαθαρίσει σύντομα η ιστορία με τις κασέτες.

Ιδού όσα δήλωσε στη "Δίκη» στο Blue Sky":

«Ουδέποτε έχει γίνει συζήτηση για να πάρω το 25%. Έχουν περάσει πολλά σοβαρά άτομα από τον Παναθηναϊκό και εγώ δεν πρόκειται να εμπλακώ στο ποδόσφαιρο όσο υπάρχουν οι κασέτες. Δεν είμαι διατεθειμένος αν δεν ξεκαθαρίσει αυτή η κατάσταση. Δεν θέλω να είμαι στο διοικητικό συμβούλιο(σ.σ της Σούπερ Λίγκας) με ανθρώπους που μπορεί να έχουν εμπλακεί σε αυτό το σκάνδαλο. Δεν έχω να επιτεθώ σε κανέναν. Τους σέβομαι όλους. Αν έχουν γίνει παρατράγουδα, να έρθουν στο τραπέζι.Εγώ έχω το μπάσκετ και στο ποδόσφαιρο για να βοηθήσω όσο μπορώ να βγούμε από το τέλμα. Ο αθλητισμός πρέπει να ενώνει και όχι να χωρίζει»

Δευτέρα 28 Μαρτίου 2011

Συντονιστείτε

Στις 10 το βράδυ, στο BLUE SKY (www.blueskytv.gr), διασταυρώνουν τα ξίφη τους Π.Μπιτσαξής-Γ.Ορφανός για το σκάνδαλο της παράγκας Νο2.

Θα μάθετε ακόμη τι θα γίνει αύριο στην ΠΑΕ ΠΑΟ, ποιου παράγοντα απειλήθηκε η ζωή και σε ποια περίεργη ιστορία εμπλέκεται η ΕΠΟ.

Η μπάλα στην κερκίδα (πάλι) από τον Πιλάβιο

«Ο Πειθαρχικός Κώδικας είναι αυτός που ορίζει το πλαίσιο των ποινών και η Πειθαρχική Επιτροπή αυτή που αποφασίζει μέσα σε συγκεκριμένες προθεσμίες. Μέριμνα της ΕΠΟ είναι η διαρκής αυστηροποίηση του Κώδικα όπως επίσης η απαρέγκλιτη και αποτελεσματική εφαρμογή του. Σε αυτή την κατεύθυνση, αν πρέπει να επανεξετάσουμε τις συνθήκες λειτουργίας της Πειθαρχικής Επιτροπής, βεβαίως και θα το πράξουμε»

O πρόεδρος της ΕΠΟ Σ.Πιλάβιος, σε αριστοτεχνική επίδειξη του ισορροπιστικού του ρόλου.

Το σκοτάδι της μνήμης

"Δεν θυμάμαι πως έγινε το τροχαίο"

Η Κατερίνα Θάνου ενώπιον των δικαστών.

Εχετε την απαίτηση να θυμάται τι έγινε πριν 7 χρόνια;

Μακριά κι αγαπημένοι

«Όσο δεν ξεκαθαρίζει η ήρα από το στάρι στο ελληνικό ποδόσφαιρο, εγώ δεν ασχολούμαι. Δεν πρόκειται να γίνω συνομιλητής των ανθρώπων που κινούνται στο παρασκήνιο και εννοώ παράγοντες που δρουν και στο πλαίσιο της Σούπερ Λίγκας»

Ο Π.Γιαννακόπουλος διαψεύδει την ολική εμπλοκή του στην ΠΑΕ ΠΑΟ λόγω...κασετών.

ΕΡΩΤΗΜΑ: Στο μπάσκετ δεν υπάρχει παρασκήνιο;

Π.Μπιτσαξής - Γ.Ορφανός απόψε στη "ΔΙΚΗ"

To σκάνδαλο της παράγκας Νο2 και οι επιπτώσεις του στο ελληνικό ποδόσφαιρο θα απασχολήσουν τη σημερινή "Δίκη" (22.00).

Στο studio του Blue Sky θα βρίσκονται ο ΓΓΑ Π.Μπιτσαξής, ο πρώην υφυπουργός αθλητισμού Γ.Ορφανός και οι δημοσιογράφοι Μπ.Κατσούλης-Ευγ.Ανδρικόπουλος.

>>> LIVE και στο internet (www.blueskytv.gr)

Κυριακή 27 Μαρτίου 2011

Ο απρόσεκτος διαιτητής

Εγινε κι αυτό: Ο αγώνας Ατρόμητος-Σαρωνικός (Δ΄εθνική) αναβλήθηκε γιατί δεν προσήλθαν οι διαιτητές!

Ο ρέφερι Γ.Νεοφυτιάδης δεν πρόσεξε την ώρα έναρξης στο φ.α. (14.00) και πήγε μία ώρα αργότερα στο γήπεδο Μελισσουργού.

Το βρήκε κλειστό, καθώς οι ομάδες βαρέθηκαν να περιμένουν και αποχώρησαν!

Το ωραίο είναι ότι παρέσυρε στο λάθος και τους δύο βοηθούς του (Κριτσιώνης-Προύντζος)...

Ο ορισμός της αυτογνωσίας

"Nα παραιτηθεί ο Αδαμίδης; Και ποιος θα διοικήσει μετά; Εγώ από τη Νέα Υόρκη;"

O ενεργός μέτοχος της ΠΑΕ ΑΕΚ Ν.Νοτιάς, σε μοναδική επίδειξη αυτογνωσίας.

Σάββατο 26 Μαρτίου 2011

Πως;

"Αφού δεν παραιτείστε (όπως μας υποσχεθήκατε), θα σας παραιτήσουμε εμείς"

Η Original προετοιμάζει τους Στ.Αδαμίδη-Β.Δημητριάδη.

Κανείς εισαγγελέας;

"Ο κόσμος του Ιωνικού που είχε πάει στο γήπεδο για τον αγώνα με τον Παναιτωλικό, είδε έκπληκτος τον πρώην (;) ιδιοκτήτη Χρ.Κανελλάκη να εισβάλλει στα αποδυτήρια της ομάδας.

Λίγο αργότερα, οι ξένοι παίκτες βγήκαν έξω και ο Ιωνικός για πρώτη φορά μετά από 21 ολόκληρα χρόνια κατέβηκε στο γήπεδο χωρίς να έχει ούτε έναν (1) ξένο στη σύνθεσή του!

Σε εκείνο μάλιστα το παιχνίδι παρουσιάστηκε εξωφρενική στοιχηματική δραστηριότητα, με περισσότερα από 300.000 ευρώ να έχουν παιχτεί μόνο σε μία ξένη εταιρεία, κάνοντας την απόδοση του διπλού να κατρακυλήσει στο 1.20 λίγο πριν κλειδωθεί το παιχνίδι.

Από τότε ο ΟΠΑΠ δεν συμπεριέλαβε ξανά αγώνα του Ιωνικού στα κουπόνια του.

Τα 300.000 ευρώ που παίχτηκαν αντιστοιχούν στο σύνολο των χρημάτων που πονταρίστηκαν σε όλα τα υπόλοιπα παιχνίδια της Β’ Εθνικής!"

Αναφορά των rangers του Ιωνικού στην ιστοσελίδα τους(www.rangers.gr)

Ουτοπία

"Kοινωνικοποίηση της ΠΑΕ και άνοιγμα του μετοχικού κεφαλαίου στους απλούς Ενωσίτες", προτείνει η Ανεξάρτητη Κίνηση Φίλων της ΑΕΚ.

Και ποιοι "απλοί Ενωσίτες" θα βρουν χρήματα για να αγοράσουν μετοχές, στον καιρό της οικονομικής ύφεσης;

FIFA vs LIVE BETTING

O διευθυντής της νομικής υπηρεσίας της FIFA, Μάρκο Φίλιγκερ, και ο γενικός γραμματέας της UEFA, Τζιάνι Ινφαντίνο, ανακοίνωσαν ότι θέλουν να θέσουν υπό περιορισμό το “ζωντανό” στοίχημα, προκειμένου να εξαλείψουν την παράνομη μορφή του τζόγου.

«Είναι πολύ εύκολο να χειραγωγήσεις ένα ματς μέσω του Live Betting. Τα στοιχήματα κατά τη διάρκεια των αγώνων είναι πρόβλημα. Πρέπει να σκεφτούμε, εάν θα πρέπει να επιτρέψουμε να συνεχιστούν αυτά τα στοιχήματα», είπε ο Φίλιγκερ.

Από την πλευρά του, ο Τζιάνι Ινφαντίνο σχολίασε ότι «δεν έχουμε πάρει καμία απόφαση, είμαστε στο αρχικό στάδιο των συζητήσεων αλλά αυτός είναι ο σκοπός μας».

Οι δυο ομοσπονδίες σκοπεύουν να στείλουν επιστολή στους μπουκμέικερς, προκειμένου να καθίσουν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων. Από τη μεριά των τελευταίων πάντως, τηρείται επιφυλακτική στάση και δέχονται να καθίσουν στο τραπέζι των συζητήσεων.

Λογικό, αφού τα κέρδη τους έχουν αυξηθεί με το “ζωντανό στοιχηματισμό”. Και οι παράγοντες ομάδων, όμως, ανά τον κόσμο δεν συμφωνούν, αφού το live betting είναι σαφώς πιο κερδοφόρο...
ΠΗΓΗ: SoccerPlus.gr

Παρασκευή 25 Μαρτίου 2011

Ψάξου

Χρόνια πολλά.

Η αυτοκατάργηση του ποδοσφαιρικού αυτοδιοίκητου

«Η απειλή των στημένων αγώνων στο ποδόσφαιρο είναι μεγάλη. Τα στημένα απειλούν τα θεμέλια του αθλητισμού, τον σεβασμό και την πειθαρχία. Η FIFA ακολουθεί πολιτική μηδενικής ανοχής. Σε αυτό τον αγώνα απαιτείται και η στήριξη των Κυβερνήσεων για την επιβολή του νόμου»

Ο πρόεδρος της FIFA Σεπ Μπλάτερ αυτοκαταργεί το αυτοδιοίκητο του ποδοσφαίρου.

Κούγιας: "Ο Μπέος εκβιάζει Μαρινάκη-Πατέρα"!

"Ο Μπέος καθαρά με τις δηλώσεις του εκβιάζει τον Μαρινάκη και τον Πατέρα, λέγοντας ότι έκαναν διακοπές μαζί στη Μύκονο και πως με τον Πατέρα συζητούσαν καθημερινά. Δυστυχώς, συνεργάστηκαν με τον Μπέο, τόσο ο Πατέρας, όσο και ο Μαρινάκης φέτος. Αυτό είναι αναμφισβήτητο και το χρησιμοποιεί σαν ασπίδα ο Μπέος"

Αλέξης Κούγιας, πρόεδρος ΠΑΕ Παναχαϊκή.

ΙΕΚ Νομικής η ΕΠΟ

Μετά το μάθημα δεοντολογίας του Αχ.Μπέου στον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα Ανδρ.Φάκο, άρχισαν οι επιλεκτικές διαρροές της ΕΠΟ.

Στην πρώτη του σελίδα, το "Φως των Σπορ", δημοσιεύει την πληροφορία ότι η ΕΠΟ θα ξεκαθαρίσει στον επίτιμο αντιεισαγγελέα του Αρείου Πάγου πως δεν μπορεί να παρεμβαίνει σε διαιτητικά ζητήματα (Καλόπουλος, Κάκος).

Στο τέλος θα δούμε τον Σ.Πιλάβιο να διδάσκει Πειθαρχικό Δίκαιο στον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα.

Οι 5 διαιτητές που μπορούν να ξετυλίξουν το κουβάρι της παράγκας Νο2

"Ο Δαλούκας δεν λέει αλήθεια. Καλύπτει ανθρώπους. Ο Δαλούκας μπορεί να βοηθήσει να ξετυλιχτεί το κουβάρι, αλλά φοβάται να μιλήσει. Το τι ακριβώς συμβαίνει στο ελληνικό ποδόσφαιρο μπορούν να το ξεκαθαρίσουν ο Δαλούκας, ο Καλόπουλος, ο Κωνσταντινέας, ο Λαμπρόπουλος και ο Βοσκάκης"

Αλέξης Κούγιας, πρόεδρος ΠΑΕ Παναχαϊκή.

Ο Τεροβίτσας και ο Βασάρας;

Πέμπτη 24 Μαρτίου 2011

Δημοσιογράφος καταδίκασε τον Λ.Σκόρδα

Σε φυλάκιση 8 μηνών με τριετή αναστολή καταδικάστηκε ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ Αρης Λ.Σκόρδας.

Η απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Θεσσαλονίκης ελήφθη μετά από μήνυση για ψευδή καταμήνυση και συκοφαντική δυσφήμηση του δημοσιογράφου Π.Σπηλιόπουλου.

Πλεξίδας στον FM100: "Απειλούν τη ζωή μου"

"Από τότε που κατήγγειλα την απόπειρα δωροδοκίας του τερματοφύλακα Χρ.Πουρή, δέχομαι ανώνυμα τηλεφωνήματα, που απειλούν τόσο τη ζωή μου, όσο και την οικογένεια μου", δήλωσε στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Θεσσλονίκης FM100 o πρόεδρος των Τρικάλων Β.Πλεξίδας.

"Ήδη τα κατήγγειλα στον εισαγγελέα και γίνονται έρευνες για τον δράστη.Κάναμε έφεση για την αθώωση Κομπότη", δήλωσε ο κ.Πλεξίδας, που επέμενε ότι θα εγκαταλείψει την ομάδα μετά από 4,5 χρόνια:

"O χώρος ανήκει στα λαμόγια. Ολη η Ελλάδα γελάει με το Ηλιούπολη-Λεβαδειακός (2-4)".

Mπέος προς Φάκο: "Δεν είσαι ηθοποιός"

Το SoccerPlus.gr αποκαλύπτει τον "διάλογο" του -περαστικού από την ΕΠΟ- Αχ.Μπέου με τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα Ανδρ.Φάκο:

ΜΠΕΟΣ: Είστε ο κύριος Φάκος; (σ.σ. άπλωσε το χέρι του για χειραψία)

ΦΑΚΟΣ: Ναι...

ΜΠΕΟΣ: Μπέος...

ΦΑΚΟΣ: Γνωρίζω...

ΜΠΕΟΣ: Τι δουλειά έχεις να βγαίνεις στην εκπομπή του Θωμαΐδη και να μιλάς για τις κασέτες;

ΦΑΚΟΣ: Δεν θα μου πεις πως θα μιλάω...

ΜΠΕΟΣ: Δεν είσαι ηθοποιός, δεν είσαι σταρ...

ΦΑΚΟΣ: Δεν συνεχίζω σε αυτό το επίπεδο...

Γιατί όχι και μήνυση;

Γιατί ο Σ.Πιλάβιος διαρρέει ότι θα καταθέσει -μόνο- αγωγή κατά του Σ.Βοργιά;

H απάντηση δόθηκε στον FM100 από τον πρώην πρόεδρο της ΕΟΔ: "Αν κάνει μήνυση και καθήσω στο εδώλιο του κατηγορουμένου, έχω δικαίωμα να ζητήσω να παιχτεί η 3η κασέτα, παρότι είναι προϊόν υποκλοπής".

Τετάρτη 23 Μαρτίου 2011

Γι (αννα) ουσουφάκια

«Η Οργανωτική Επιτροπή των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004 ήταν γνωστό ότι πλήρωνε δημοσιογράφους προκειμένου να γράφουν ευνοϊκά ρεπορτάζ»

Το ξεμπρόστιασμα της δεκαετίας από τον πρώην Αμερικανό πρέσβη στην Αθήνα Τσαρλς Ρις μέσω των WikiLeaks.

Δείτε το

http://www.youtube.com/watch?v=_qXy6qcCG80

Σε αυτό το video η Κίνηση Πολιτών για τον Περιορισμό των Τυχερών Παιγνίων παρουσιάζει τα επιχειρήματα της και τους λόγους που καθιστούν απολύτως αναγκαία τη διεξαγωγή ολοκληρωμένης μελέτης σκοπιμότητας για τη λειτουργία μαζικού, νόμιμου τζόγου στην Ελλάδα από εγνωσμένου κύρους επιστημονικό φορέα.

"Ο ΟΠΑΠ παραπλανά τη Βουλή"!

http://www.syriza.gr/press/anakoinoseis/i-dioikisi-toy-opap-paraplana-gia-ti-diarkeia-kai-to-oikonomiko-ypsos-tis-apeytheias-anathesis-stin-intralot-2

Εδώ μπορείτε να διαβάσετε τη δήλωση του βουλευτή Δ.Παπαδημούλη για "την παραπλάνηση της Βουλής από τον ΟΠΑΠ".

Γιατί δεν το καταδικάζετε κύριε Ρέστη;

O B.Ρέστης μπορεί να δείχνει απρόθυμος για νέα είσοδο στα media ("Πρώτο Θέμα"), αλλά εδώ και δύο χρόνια έχει κάνει το δικό του...μπάσιμο στο ποδόσφαιρο, χρηματοδοτώντας τον Κεραυνό Γλυφάδας.

Στο ντέρμπυ της Δ΄εθνικής με τον Ελπιδοφόρο, επιστρατεύτηκαν εύσωμοι "φίλαθλοι" από την Ηλιούπολη, που -προφανώς- εκείνη την ώρα έπιναν τον καφέ τους στην παραλία.

Ξυλοφόρτωσαν τους νεαρούς παίκτες του Ελπιδοφόρου, δίνοντας νέο...ελπιδοφόρο μήνυμα στο δύσμοιρο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ενας σοβαρός επιχειρηματίας, όπως ο Β.Ρέστης, υιοθετεί τέτοιες μεθόδους;

Ο μπουφετζής πρόεδρος σε άλλες πολιτείες

http://www.rangers.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=326:o-laos-toy-ionikoy-milise&catid=34:soccer-news&Itemid=85

Εδώ διαβάστε εντυπωσιακές ιστορίες για τα πόθεν έσχες των ποδοσφαιρικών παραγόντων του Ιωνικού.

Οσο για τον μπουφετζή πρόεδρο, αρμενίζει σε άλλες πολιτείες, πιο εξελιγμένες.

Προς γνώσιν και συμμόρφωσιν

http://www.epo.gr/pdf/09-10/dioristirio_2010-11.pdf

Εδώ μπορείτε να διαβάσετε το διοριστήριο κατάταξης διαιτητή, για να μείνετε άναυδοι με ποιον τρόπο η ΕΠΟ επιχειρεί να ποδηγετήσει την ελληνική διαιτησία.

Μαρινάκης: "Δεν θα γίνουμε κατηχητικό της ενορίας Μπιτσαξή"!

ΤΣΙΜΟΥΔΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΚΑ Νο2

Περί άλλων τυρβάζει ο Β. Μαρινάκης.

Επιτέθηκε σε Μπιτσαξή-ΕΛ.ΑΣ., προσπάθησε να ωραιοποιήσει την κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο και κήρυξε σιωπητήριο για την παράγκα Νο2.

Ιδού τι είπε ο πρόεδρος της Superleague:

«Σύντομα ολοκληρώνεται μια 5ετία επιτυχημένης πορείας της Superleague και σίγουρα υπάρχουν προβλήματα. Όμως η λίγκα δεν βρίσκεται σε σήψη, ούτε είναι καρτέλ, όπως την χαρακτήρισε ο κ. Μπιτσαξής. Είναι αβάσιμα αυτά που λέει και συκοφαντικά. Δεν θα γίνουμε κατηχητικό της ενορίας που θέλει ο κ. Μπιτσαξής. Το πρωτάθλημα της ενορίας του κ. Μπιτσαξή δεν θα το έβλεπε ούτε ο ίδιος».

ΚΑΙ "ΙΕΚ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ"

Ιδού και ο "διάλογος" του δημοσιογράφου Αρη Ασβεστά με τον Βαγγέλη Μαρινάκη:

Δημοσιογράφος: Παίρνω ως αφορμή μια ευχή του Σοφοκλή Πιλάβιου την περασμένη εβδομάδα στη συνέντευξη Τύπου που είπε `εύχομαι να μην παίζεται το ελληνικό ποδόσφαιρο κάποια ωραία μέρα στην οδό Ευελπίδων'. Και ήθελα να ρωτήσω το εξής: Υπάρχει ένα ζήτημα που έχει προκύψει με καταγγελίες συγκεκριμένες από τον Αλέξη Κούγια, τον κ. Βοργιά...

Βαγγέλης Μαρινάκης: Να σε διακόψω...

Δημοσιογράφος: Αν θέλετε να ολοκληρώσω…

Βαγγέλης Μαρινάκης: Όχι, δεν θέλω να ολοκληρώσεις. Άκουσες εδώ μέσα τον πρόεδρο της Σούπερ Λίγκας, τον γενικό διευθυντή, τον αντιπρόεδρο τον κ. Μποροβήλο, είπαμε πάρα πολύ σημαντικά πράγματα

Δημοσιογράφος: Ο καθένας κάνει τη δική του αξιολόγηση

Βαγγέλης Μαρινάκης: Για να μη χάνεις το χρόνο σου... η επόμενη ερώτηση

Δημοσιογράφος: Μα σας αφορά αυτό το θέμα, προσωπικά...

Βαγγέλης Μαρινάκης: Δε με αφορά, σας είπα, η επόμενη ερώτηση!...

Μαθήματα δεοντολογίας Μπέου σε Φάκο!

Σύμφωνα με πληροφορίες που δεν στάθηκε ικανό να επιβεβαιωθούν από τον ίδιο, ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Β. Αχιλλέας Μπέος, βασικός εμπλεκόμενος στο σκάνδαλο “παράγκα Νο2”, πήγε χθες στο γραφείο του ποδοσφαιρικού εισαγγελέα, Α. Φάκου, την ώρα που σε διπλανό γραφείο γινόταν η κλήρωση για τον γηπεδούχο του τελικού του κυπέλλου και φέρεται να διαμαρτυρήθηκε σε έντονο ύφος για τις δημόσιες τοποθετήσεις του επίτιμου αντιεισαγγελέα του Αρείου Πάγου για το θέμα των κασετών, με αφορμή την τοποθέτηση που έκανε στην εκπομπή “Δικη” του Blue Sky.

Έγινε ο εξής διάλογος:

“Δεν πρέπει να βγαίνεις στην τηλεόραση, στα ραδιόφωνα και να λες διάφορα. Κρίνεις για τα πραγματικά περιστατικά και βγάζεις απόφαση. Έτσι, ακόμα και αν κάποιος είναι ύποπτος του δίνεις το δικαίωμα να προετοιμαστεί. Δεν λειτουργούν έτσι”, ακούστηκε να λέει μεταξύ άλλων ο ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού Β.

“Είναι η άποψή σου”, ήταν η απάντηση που πήρε από τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα.

Σχόλιο: Αφού πήγε ο Μπέος στον Φάκο, με την ευκαιρία κατήγγειλε τον Κούγια για δυσφήμηση του ποδοσφαίρου λόγω των όσων είπε ή το ξέχασε; Στη συνέντευξη Τύπου που έδωσε για το θέμα των κασετών είχε τονίσει ότι θα φτάσει μέχρι την Αλβανία. Μέχρι την Αλβανία δεν ξέρουμε αν πήγε, στο Γουδή πάντως πήγε. Το ερώτημα είναι: Καταγγελία έκανε για να πάει η υπόθεση στην αθλητική δικαιοσύνη ή αυτή η λεπτομέρεια του διέφυγε;
ΠΗΓΗ: soccerplus.gr

Τρίτη 22 Μαρτίου 2011

H παραίτηση του ελληνικού ποδοσφαίρου

Την τελεσίδικη απόφασή του να αποχωρήσει από την προεδρία του ΑΟ Τρικάλων και γενικότερα το ελληνικό ποδόσφαιρο γνωστοποίησε ο Βαγγέλης Πλεξίδας, ύστερα από την αθωωτική απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της Football League στην υπόθεση Κομπότη.

«Το ελληνικό ποδόσφαιρο μπορεί να δηλώσει παραίτηση μετά από αυτό. Παραίτηση δηλώνω και εγώ από τη θέση του προέδρου. Είναι τελεσίδικη η απόφασή μου ότι φεύγω από αυτό που λέγεται ελληνικό ποδόσφαιρο, αλλά θα είμαι κοντά στον ΑΟ Τρίκαλα. Η απόφασή μου δεν είναι εν βρασμώ ψυχής.
Δε θα σταματήσει με τίποτα η υπόθεση Κομπότη. Το μαχαίρι θα φτάσει μέχρι το κόκκαλο. Ο Λεβαδειακός είναι δεδομένο ότι θα πέσει. Ο ΑΟΤ είναι μια καθαρή ομάδα και δε θα μπει ποτέ σε παράξενες διαδικασίες. Η ομάδα του ΑΟΤ στο τέλος της χρονιάς θα πάει Σούπερ Λίγκα και θα πάει με το κεφάλι ψηλά», δήλωσε ο Β. Πλεξίδας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Νέα Λέσχη».

Στο μπαλέτο της εργατικής τάξης χορεύουν κερδοσκόποι

Του Τζούλιου Συναδινού
Από το www.avgi.gr

Ο Λεβ Γιασίν έλεγε ότι «η χαρά να βλέπεις τον Γιούρι Γκαγκάριν στο διάστημα υπερκαλύπτεται μόνο από τη χαρά της απόκρουσης ενός πέναλτι». Ο Αλφ Γκάρνετ διαπίστωνε ότι «το ποδόσφαιρο είναι το μπαλέτο της εργατικής τάξης», για να συμπεράνει ο Ζαν Μπωντριγιάρ ότι «η εξουσία είναι πάντα ευτυχισμένη κάνοντας το ποδόσφαιρο φορέα μιας διαβολικής μεθόδου για την αποβλάκωση των μαζών».

Από τη δική του μεριά ο Τσε Γκεβάρα καταλάβαινε ότι το ποδόσφαιρο «δεν είναι ένα απλό παιχνίδι. Είναι ένα όπλο της επανάστασης», η οποία όμως, σύμφωνα με τον Ουμπέρτο Έκο «δεν είναι πιθανό να γίνει μια Κυριακή που παίζεται ποδόσφαιρο».

Το ελληνικό ποδόσφαιρο δεν ξεφεύγει από τις παραπάνω διαπιστώσεις, έχει όμως πολλές «δικές» του ιδιομορφίες. Κατά βάση αποτελεί τον καθρέπτη, κατʼ εικόνα και κατʼ ομοίωση των δομών οργάνωσης του ελληνικού κράτους από τη μεταπολίτευση, των φορέων άσκησης της οικονομικής και πολιτικής εξουσίας στη χώρα, και των κοινωνικοπολιτικών δυνάμεων που κυριαρχούν ιδεολογικά.

Όλα τα εμπλεκόμενα μέρη αυτού του συστήματος, μέσα από ένα πολυετές μορατόριουμ, ευνοήθηκαν διαχρονικά: οι κυβερνήσεις του δικομματισμού κέρδισαν πολιτικά από τις σχέσεις τους με τις μεγάλες ΠΑΕ. Οι ΠΑΕ εξασφάλισαν προνόμια και ανοχή στις παρανομίες. Οι ιδιοκτήτες των ΠΑΕ, εθνικοί προμηθευτές, κατασκευαστές και μεσίτες γης, εξασφάλισαν προνομιακές σχέσεις με το κράτος. Τα γνωστά ΜΜΕ, επίσης στα χέρια των προηγούμενων, στηρίζουν επικοινωνιακά το σύστημα. Και όλοι μαζί διαμορφώνουν τους ιδεολογικούς όρους ώστε η κοινωνία και οι εργαζόμενοι να ταυτίζονται με αυτούς, να αποδέχονται την κυριαρχία τους και να μην αντιδρούν.

Είναι λοιπόν απολύτως λογικό, να επιδιώκεται συνειδητά και συστηματικά ο εγκλωβισμός της συζήτησης για τις αλληλοκατηγορίες και το πρόσφατο ξεκατίνιασμα των παραγόντων του ποδοσφαίρου, των ιδιοκτητών των ΠΑΕ και των δορυφόρων τους, στο επίπεδο του καφενείου. Γνωρίζουν, ότι μόνο σε αυτό το επίπεδο συζήτησης η φίλαθλη κοινή γνώμη μπορεί να παραμείνει αλυσοδεμένη στο πολιτικό και ιδεολογικό τους άρμα. Όλες οι υπεύθυνες φωνές πνίγονται και μετά δυσκολίας βγαίνει στην επιφάνεια η κριτική που ασκεί, για παράδειγμα, ο Χελάκης στην κυβέρνηση «γιατί τους έχει συνομιλητές» και δεν παίρνει μέτρα.

Να με συγχωρέσετε, αλλά δεν είναι απλώς συνομιλητές. Είναι συνέταιροι! Που αποφεύγουν όπως ο διάβολος το λιβάνι τη συζήτηση για τις πραγματικές αιτίες του πολέμου, μην τυχόν και απομυθοποιηθούν οι «πρόεδροι», οι «εθνικοί επιχειρηματίες» και οι πολιτικές του ΠΑΣΟΚ και της Νέας Δημοκρατίας.

Η ουσία λοιπόν του πολέμου βρίσκεται στην απελευθέρωση του τζόγου και του αθλητικού στοιχήματος. Η τρόικα και το ΠΑΣΟΚ καίγονται να πουλήσουν τις νέες άδειες. Οι μεγάλοι των ΠΑΕ σκοτώνονται να τις αποκτήσουν και να επιβληθούν στην αγορά και κάποιοι μικρότεροι μεσάζοντες βρίσκουν την ευκαιρία να κάνουν παιχνίδι με τους ισχυρότερους παράγοντες και με στημένους αγώνες.

Ας μην κουράζουμε άλλο το θέμα. Οι φάκελοι της UEFA έχουν παραδοθεί εδώ και μήνες. Κάποια πρόσωπα θεωρούνται ύποπτα, αλλά το στοίχημα εξακολουθεί να παίζεται και τεράστια ποσά να διακινούνται παγκόσμια. Εάν η κατάληξη των ερευνών πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης, θα υπάρξουν πραγματικές ποινές που φανερώνουν διάθεση κάθαρσης ή θα έχουμε και νέο κουκούλωμα με τους φακέλους να αραχνιάζουν δίπλα σε αυτούς του Βατοπεδίου και της Siemens, θα φανεί.

Σύντομα, εξελίξεις μπορεί να προκύψουν και υπό την απειλή της εντονότερης εμπλοκής των ευρωπαϊκών ποδοσφαιρικών φορέων και της UEFA, που δεν θα ανέχονται για πολύ ακόμα τους να τους λερώνουν το «προϊόν». Σε αυτήν την περίπτωση, είτε θα οδηγήσουν τους «σταμπαρισμένους» παράγοντες του ελληνικού ποδοσφαίρου στην έξοδο μέσα από ένα εύσχημο συμβιβασμό, είτε οι ελληνικές ομάδες θα βλέπουν το Τσάμπιονς και το Γιουρόπα Λιγκ από τον καναπέ. Το σύστημα πάντως ουδόλως θα αλλάξει, μόνο θα εκσυγχρονιστεί.

Βοργιάς: "Ο Πιλάβιος στην 3η κασέτα"

ΚΟΥΓΙΑΣ: "ΓΝΩΡΙΖΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΕΝΑΡΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΣΕΤΑ Ο ΠΙΛΑΒΙΟΣ"

ΜΠΕΟΣ: "AN HMOYN ΠΙΛΑΒΙΟΣ, ΘΑ ΝΤΡΕΠΟΜΟΥΝ ΝΑ ΜΕ ΣΤΗΡΙΖΕΙ Ο ΚΟΥΓΙΑΣ"

Ο πρώην πρόεδρος της ΕΟΔ Σ.Βοργιάς ισχυρίστηκε πως στην περιβόητη τρίτη κασέτα ακούγεται ο πρόεδρος της ΕΠΟ Σοφοκλής Πιλάβιος να συνομιλεί με παράγοντα για το Μακάμπι-Ολυμπιακός και τον Δαλούκα!

Στην τηλεοπτική "ΔΙΚΗ" ο κ. Βοργιάς τόνισε για την υπόθεση της τρίτης κασέτας: "Ανέφερα ό,τι άκουσα στο CD. Για απειλές, σπόρια, 52-48 και τα λοιπά. Είναι γνωστά αυτά. Αυτά τα άκουσα τηλεφωνικά. Με πήραν και μου είπαν άκουσε μερικά πράγματα και αν θεωρείς πως έχουν αξία, πέστα και στην εκπομπή. Μετά τα γράψανε και στα σάιτ, όπου είπαν και ονόματα. Εγώ δεν είπα για ονόματα γιατί δεν ήξερα.Άκουσα και την κασέτα που μιλάει ο Σοφοκλής Πιλάβιος. Του λένε αυτά που ακούσαμε και παίχτηκαν στις δύο κασέτες. Η φωνή του είναι χαρακτηριστική και λένε συνέχεια «Σοφοκλή και Σοφοκλή». Του λένε να τιμωρήσει τον Δαλούκα γιατί… έφαγε έναν.. , την περιβόητη φράση που είπε την προηγούμενη εβδομάδα και ο Κούγιας.Είναι η κασέτα που λέει ο κ. Κούγιας πως θα φύγουν πολλοί από την Ελλάδα αν παίξει στον αέρα. Ο ένας είναι καθαρά ο Πιλάβιος, για τον άλλο δεν καταλαβαίνω. Λένε μέσα για διαιτητές, πως διοικεί την ΕΠΟ και άλλα τέτοια. Είναι σίγουρα ο Πιλάβιος.Πιστεύω καθαρά πως εμπλέκεται στην τρίτη κασέτα ο Πιλάβιος. Εγώ κατάλαβα πως τα γνώριζε. Του ανέφερε πως γνώριζε και «μείνε ήσυχος γιατί θα τον τιμωρήσω»".

Στην συνέχεια μίλησε στην εκπομπή και ο Αλέξης Κούγιας, ο οποίος όταν ρωτήθηκε αν όντως ακούγεται ο Πιλάβιος στην τρίτη κασέτα είπε:

"Η μοναδική ελπίδα από το γενικότερο περιβάλλον της ΕΠΟ για να γίνει κάθαρση στο ποδόσφαιρο είναι ο Πιλάβιος. Κάποιοι ορέγονται να αναμιχθούν και πάλι στο ποδόσφαιρο και στην διαιτησία για να φτιάξουν μια νέα παράγκα. Εγώ δεν είπα ποτέ ποιοί είναι οι δύο παράγοντες που ακούγονται στην κασέτα".

Ο κ.Κούγιας αποκάλυψε ότι ενημέρωσε τον κ.Πιλάβιο για την ύπαρξη της 3ης κασέτας τον Ιανουάριο του 2011. "Ο πρόεδρος της ΕΠΟ μου είπε ότι γνωρίζει το περιεχόμενο της κασέτας", τόνισε ο πρόεδρος της Παναχαϊκής.

Πάντως, ο κ.Πιλάβιος δεν παραδέχτηκε ότι γνωρίζει την ύπαρξη της κασέτας ούτε στον εισαγγελέα, ούτε στην πρόσφατη συνέντευξη Τύπου.

Στη "ΔΙΚΗ" παρενέβη και ο Αχ.Μπέος, ο οποίος είπε ότι "αν ήμουν Πιλάβιος, θα ντρεπόμουν να με στηρίζει ο Κούγιας".

Δευτέρα 21 Μαρτίου 2011

Συντονιστείτε

Στις 10 το βράδυ, στο ΒLUE SKY TV (www.blueskytv.gr), θα μάθετε ποιοι είναι οι συνομιλητές της 3ης κασέτας και ποιες ιστορίες επιβεβαιώνουν για την παράγκα Νο2.

Ποιος εθνοπατέρας θα τολμήσει να καταψηφίσει αύριο;

"Η στοιχηματική απάτη που υπερβαίνει τα 73.000 ευρώ, θεωρείται κακούργημα"

Τροπολογία που κατέθεσε στη Βουλή, στο νομοσχέδιο του υπουργείου Οικονομικών για την καταπολέμηση της φοροδιαφυγής, ο αντιπρόεδρος της Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ Γ.Αμοιρίδης και συζητείται αύριο.

Παραμύθια της Χαλιμάς

http://www.baladoros.com/nea/7603

Eδώ μπορείτε να διαβάσετε το επιχειρηματικό σχέδιο των Αράβων, που -υποτίθεται- ήθελαν να αγοράσουν τον ΠΑΟΚ.

Ερμείδης speaking

Εδώ μπορείτε να ακούσετε ηχητικό απόσπασμα της καταγγελίας Ερμείδη περί στησίματος του περσινού Αρης-ΠΑΟΚ, σε παρέμβαση του πρώην προέδρου του Πανιωνίου στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Θεσσαλονίκης FM100.

Την καταγγελία διέψευσαν την επόμενη μέρα, στην ίδια εκπομπή, οι Π.Βαρούχας-Γ.Σπάθας.

>>> Η "ΔΙΚΗ" δεν υιοθετεί όσα δημόσια (και on air) ισχυρίζονται οι εμπλεκόμενοι.

Η εξάρα "απόψυξε" τον Παμπορίδη

Το 6-0 γλιτώνει τον Β.Παμπορίδη από το "ψυγείο".

Ο διατητής του -κατ΄ευφημισμόν- ντέρμπι Ολυμπιακού-ΑΕΚ, δεν είδε την αγκωνιά του Μιραλάς στον Σκόκο, ούτε το φτύσιμο του Βέλγου στον Μανωλά.Ο παρατηρητής Θ.Γκαϊτατζής θεωρεί ότι έπρεπε να δει κόκκινη και ο Ιμπαγάσα για το σκληρό μαρκάρισμα στον Γκερέιρο (στη συνέχεια της φάσης του πιάνει το πρόσωπο).Καλώς ακυρώθηκε το γκολ του Καφέ λόγω φάουλ του Ντιόπ.

>>>Στο Περιστέρι κακώς κατακυρώθηκε από τον Δ.Θάνο το γκολ του Λίνο, καθώς ο παίκτης του ΠΑΟΚ μπήκε στην περιοχή πριν εκτελέσει το πέναλτι ο Σαλπιγγίδης (παρατηρητής Γ.Δούρος).

>>>Στην Καβάλα ο Στ.Τριτσώνης αγνόησε πέναλτι υπέρ της Καβάλας σε κράτημα του Ντουγκλάο και ελέγχεται για επιθετικό φάουλ του Μόνχε πριν το γκολ του Βόλου (παρατηρητής Γ.Μπισογιάννης).

>>>Στην Ξάνθη ο Στ.Μάνταλος δεν έδειξε απευθείας κόκκινη στον Φλίσκα (παρατηρητής Γ.Τσαχειλίδης).

>>>Στο ΟΑΚΑ κακώς υποδείχτηκαν σε θέσεις οφ-σάιντ ο Καραγκούνης και ο Επστάιν από τους βοηθούς διαιτητές Δ.Γκάγκα-Λ.Δημητριάδη (παρατηρητής Θ.Βέλλιος).
ΠΗΓΗ: diaititis.gr

Κυριακή 20 Μαρτίου 2011

Κόκκινο

Στα 15, τα 2 δώρο.

ΣΔΟΕ-ΟΠΑΠ "καίνε" τα 3 "μεγάλα ψάρια"

ΘΑ ΑΠΟΛΟΓΗΘΟΥΝ ΓΙΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΑΠΑΤΗ

Εδώ και 20 μέρες η "ΔΙΚΗ" είχε αναρτήσει -κατά αποκλειστικότητα- την πληροφορία ότι η εισαγγελέας Π.Παπανδρέου "αγγίζει" 3 "μεγάλα ψάρια" στην υπόθεση των 39 ύποπτων ελληνικών αγώνων.

Την ίδια πληροφορία δώσαμε τόσο στην τηλεοπτική "ΔΙΚΗ", όσο και στους συναδέλφους,κατά την έξοδό μας από το εισαγγελικό γραφείο του Κ.Σιμιτζόγλου.

Σήμερα η εφημερίδα "Φίλαθλος" αναφέρεται πρωτοσέλιδα στο ζήτημα και τονίζει ότι πριν το Πάσχα θα ασκηθούν τρεις διώξεις ποδοσφαιρικών παραγόντων.

Η κ.Παπανδρέου δεν έχει ολοκληρώσει ακόμη την προκαταρκτική εξέταση. Οπότε δεν αποκλείεται να καλέσει τους συγκεκριμένους παράγοντες μετά τις γιορτές και στη συνέχεια θα κριθεί αν ασκηθούν διώξεις για στοιχηματική απάτη, με βάση και τα πορίσματα των ΣΔΟΕ-ΟΠΑΠ.

Σεβαστής "καρφώνει" Τζέκο και "αδειάζει" Σιμιτζόγλου!

«Μετά τα θλιβερά γεγονότα του Πεκίνου, με τις περιπτώσεις ντόπινγκ του Ρέγγα, του Γκούση, της Χαλκιά και της Τσουμελέκα, με είχε καλέσει ο αθλητικός εισαγγελέας κ. Σιμιτζόγλου. Μόλις τελείωσε η διαδικασία της κατάθεσης, μου ζήτησε να μείνουμε για λίγο οι δύο μας..Ήμουν απηυδισμένος από την κατάσταση που επικρατούσε στον ελληνικό στίβο και μετά από συνεννόηση με κάποιους προπονητές, του έδωσα πέντε ονόματα ανθρώπων που κυκλοφορούν στα γυμναστήρια και προμηθεύουν τους αθλητές με απαγορευμένες ουσίες. Με όσα στοιχεία είχα, του είπα ότι αυτοί οι πέντε -με πρώτο τον Τζέκο- είναι αυτοί που καταστρέφουν μεγάλους πρωταθλητές και επηρεάζουν τη νεολαία.Εγώ τους υπέδειξα, αλλά δυστυχώς δεν έγινε τίποτε. Δεν διατάχθηκε καμία έρευνα, δεν έγιναν οι απαραίτητες παρακολουθήσεις, όπως έγινε στην Ισπανία όπου και “ξηλώθηκε” το σύστημα, επειδή ακριβώς υπήρξε συντονισμένη συνεργασία της αστυνομίας με τις εισαγγελικές αρχές. Εκεί ανιχνεύτηκαν τηλεφωνικές συνομιλίες, έγιναν έφοδοι σε σπίτια, ανοίχτηκαν ψυγεία...»

Ο πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ Β.Σεβαστής αρνείται τη δική του ευθύνη, μετά και την αποκαθήλωση Δεβετζή και "τα φορτώνει" (η εύκολη λύση) στον αθλητικό εισαγγελέα, "καρφώνοντας" τον Χρ.Τζέκο.
ΠΗΓΗ: gazzetta.gr

Διαρροή πελατολογίου

Γράφει οπαδός της ΑΕΚ στο διεισδυτικό koukfamily.blogspot.com:

"Προχθές, στις 18.36 έλαβα το παρακάτω μήνυμα SMS από τα κεντρικά της VODAFONE (το αντιγράφω με απόλυτη ακρίβεια):

"ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΞΑΝΑΒΑΦΕΤΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ!ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΑΕΚ! ΚΑΝΕ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΕ 1Ε/ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΜΑΣ!"

Μία ώρα αργότερα, στις 19.37, λαμβάνω το εξής μήνυμα:

"VODAFONE: ΑΝ ΛΑΒΑΤΕ ΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΟ ΑΓΩΝΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΑΕΚ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ 1Ε/ΓΚΟΛ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΑΓΝΟΗΣΤΕ ΤΟ! ΜΑΣ ΣΥΓΧΩΡΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΑΤΩΣΗ!"

Aπορία αφελούς

Ωρα 16.20: Γιατί το "διπλό" του Λεβαδειακού αύριο στην Ηλιούπολη δίνει μόνο 1,78 (www.betfair.com) ;

Γράμμα στον Λάμπη

Προς Λάμπη Ταγματάρχη, διευθύνοντα σύμβουλο ΕΡΤ:

-Eκείνη την ΕΔΕ για το Ολυμπιακός-ΠΑΟ, θα την προλάβει η παρέλαση;

-H απολογία του σκηνοθέτη περιλαμβάνει και την παρουσία του εξωΕΡΤικού (πλέον) δημοσιογράφου στο VAN της μετάδοσης;

Σάββατο 19 Μαρτίου 2011

Συνένοχος ή βλαξ;

Tο άρθρο 41, παράγραφος στ', εδάφιο 6, του καταστατικού της ΕΠΟ ρητά αναφέρει ότι "το ΔΣ δύναται σε εξαιρετικές περιπτώσεις (π.χ. βάναυσης προσβολής του αθλήματος) να συγκροτεί ειδική επιτροπή από μέλη του, η οποία δικάζει, επιβάλλει ποινές και αν χρειαστεί 2ος βαθμός αυτός είναι η Ολομέλεια της δίοικησης"

Δεν το γνώριζε όταν ξέσπασε το σκάνδαλο της παράγκας Νο2, ο πολυμήχανος ισορροπιστής (και έγκριτος νομικός) Σ.Πιλάβιος;

"Κατευθυνόμενος από κονκλάβιο ο Πιλάβιος"

ΜΕΤΩΠΙΚΗ ΧΑΤΖΗΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΑΘΑΙΡΕΣΗ

"Ο Πιλάβιος με καθαίρεσε για το συμφέρον του", δήλωσε ο μέχρι χθες αναπληρωτής πρόεδρος της ΕΠΟ Β.Χατζηαποστόλου, μιλώντας στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Θεσσαλονίκης FM100.

Είπε ακόμη:

-"Bιώνουμε τις χειρότερες μέρες του ελληνικού ποδοσφαίρου"

-"Ο Πιλάβιος νομίζει ότι έτσι θα με φιμώσει"

-"Ο Πιλάβιος ποτέ δεν ζητούσε τη γνώμη μου γιατί με φοβόταν"

-"Υπάρχει κονκλάβιο συμβούλων και υπαλλήλων στην ΕΠΟ που κατευθύνουν τον Πιλάβιο"

-"Το σύστημα Ολυμπιακού-ΠΑΟ και των δύο μεγάλων κομμάτων έφερε τον Πιλάβιο στην προεδρία"

-"Ανατέθηκε η ένδυση της Εθνικής Ελλάδος κόστους 350.000 ευρώ σε εταιρεία 20 ημερών, που εδρεύει στο Αιγίνιο Πιερίας και ενδέχεται να κάνω μηνυτήρια αναφορά"

-"Η ΕΠΟ πρέπει να κάνει ή μήνυση στον Κούγια ή έρευνα στον Μπέο"

-"Γιατί να την πληρώσει ο Μπέος; Πρώτη φορά θα ξεγλιστρήσει ο Αχιλλέας;"

-"Δεν πρόκειται να βγεί η 3η κασέτα γιατί αγγίζει ισχυρά πρόσωπα του ελληνικού ποδοσφαίρου"

-"H EΠΟ στην υπόθεση των ύποπτων ελληνικών αγώνων της UEFA σούταρε σημαδεύοντας λεωφορείο και δεν το πέτυχε"

"Προτείνω ανοιχτά Βασάρα αντί Τεροβίτσα"

Διαψεύδουν Βαρούχας-Σπάθας

Διέψευσαν την καταγγελία Ερμείδη περί στησίματος του περσινού Αρης-ΠΑΟΚ, δύο εμπλεκόμενοι.

Ο καθηγητής διαιτησίας Π.Βαρούχας δήλωσε στον FM100 ότι "δεν έχω ιδέα για στήσιμο αγώνων, ούτε έχω επαφή με τους Σπάθα-Μητρόπουλο(σ.σ.:προφανώς εννοεί τον Θωμά).Δεν καταλαβαίνω γιατί με έμπλεξε ο Τάσος Ερμείδης".

Ο εκτελεστικός σύμβουλος του συνδέσμου διαιτητών Πειραιά Γ.Σπάθας δήλωσε για τον κ.Ερμείδη "κάποιοι πρέπει να κόψουν τα ληγμένα".

Συντονιστείτε

Aκούστε live στον FM100 (www.fm100.gr) τον καθαιρεθέντα αναπληρωτή πρόεδρο της ΕΠΟ Β.Χατζηαποστόλου και άλλες ενδιαφέρουσες ιστορίες για το περσινό Αρης-ΠΑΟΚ(12.10-14.00).

Παρασκευή 18 Μαρτίου 2011

"Διακόψτε το πρωτάθλημα για δύο χρόνια"

Πρόταση για διακοπή του πρωταθλήματος έκανε ο καθηγητής εγκληματολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών και πρόεδρος της ΔΕΑΑΒ (Διαρκής Επιτροπή για την Αντιμετώπιση της Αθλητικής Βίας) Γ.Πανούσης.

"Διακόψτε το πρωτάθλημα για δύο χρόνια", τόνισε στον FM100 και πρόσθεσε: "Το πολιτικό σύστημα δεν τολμά γιατί θέλει να σώσει τον εαυτό του και τις δυναστείες του. Αντίθετα, προχωράει σε συμψηφισμούς παρανομιών. Η Ελλάδα πρέπει να ορίσει για το ποδόσφαιρο το έτος 0. Τον κουκουλοφόρο της Τούμπας με τον πυρσό, μπορείτε να τον δείτε παντού. Τον χαίδεύει -μάλιστα- ένα τμήμα της Αριστεράς".

"Στημένο το περσινό Αρης-ΠΑΟΚ"!

Σε παρέμβαση του στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Θεσσαλονίκης FΜ100, ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ Πανιώνιος Τ.Ερμείδης υποστήριξε ότι "δεν φταίει μόνον ο Μπέος για όσα γίνονται στο ελληνικό ποδόσφαιρο" και κατήγγειλε:

"To περσινό ματς Αρη-ΠΑΟΚ (2-0) ήταν στημένο για λογαριασμό του Παναθηναϊκού και όχι του Αρη! Φρόντισαν γι΄αυτό ο Γιάννης Σπάθας, ο Μητρόπουλος (σ.σ.:προφανώς εννοεί τον Θωμά)και ο Βαρούχας".

>>> Η "ΔΙΚΗ" δεν υιοθετεί όσα δημόσια (και on air) υποστηρίζουν οι εμπλεκόμενοι.

Εισαγγελική έρευνα για τον κουκουλοφόρο της Τούμπας με τον πυρσό

ΑΝΑΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΕΥΘΥΝΕΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΜΗ ΣΥΛΛΗΨΗ ΤΟΥ

Προκαταρκτική εξέταση παρήγγειλε ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, Ευάγ.Μπακέλας, προκειμένου να διαπιστωθεί αν προκύπτουν ποινικές ευθύνες σε βάρος αστυνομικών για τη μη σύλληψη του κουκουλοφόρου o οποίος στον προχθεσινό αγώνα ΠΑΟΚ-ΑΕΚ εισέβαλε, κρατώντας πυρσό, στον αγωνιστικό χώρο της Τούμπας και επιτέθηκε εναντίον ποδοσφαιριστών και μελών της αποστολής των φιλοξενούμενων.

Το περιστατικό σημειώθηκε τη στιγμή που ο διαιτητής της αναμέτρησης διέκοψε -προσωρινά- τον αγώνα, λίγο πριν τη συμπλήρωση του 90λέπτου.

Ο δράστης, αφού εισέβαλε στο γήπεδο, κινήθηκε με τον αναμμένο πυρσό ανά χείρας προς τη φισούνα, όπου επιτέθηκε σε παίκτες και μέλη της αποστολής της ΑΕΚ, την ώρα που αυτοί έτρεχαν προς τα αποδυτήρια.

Όπως φάνηκε κι από τα τηλεοπτικά πλάνα, άνδρες της αστυνομίας προσέτρεξαν στο σημείο και ακινητοποίησαν τον κουκουλοφόρο, αλλά στη συνέχεια, ο άγνωστος δράστης, κάτω από άγνωστες συνθήκες, αφέθηκε ελεύθερος.

Ο κ.Μπακέλας, που βρισκόταν στις κερκίδες της Τούμπας, έδωσε, μετά τη λήξη του αγώνα, εντολή στους παριστάμενους αστυνομικούς - επικεφαλείς των μέτρων τάξης να εντοπιστεί και να συλληφθεί ο δράστης.

Παρά τη βοήθεια του κλειστού κυκλώματος παρακολούθησης, ο δράστης κατάφερε να διαφύγει της σύλληψης!

Στο πλαίσιο της προκαταρκτικής εξέτασης θα διερευνηθεί αν στοιχειοθετείται το αδίκημα της κατάχρησης εξουσίας σε βάρος των εμπλεκόμενων αστυνομικών.

Η διενέργεια της έρευνας αναμένεται να ανατεθεί είτε στον αθλητικό εισαγγελέα Θεσσαλονίκης Ν.Κωνσταντίνου είτε στο Τμήμα Πρόληψης Οργανωμένης Αθλητικής Βίας της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.
ΠΗΓΗ: naftemporiki.gr

"Θοδωρή, ο χρόνος σου έληξε"!

"Aν ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ δεν μπορεί να ανταπεξέλθει ή δεν αντέχει άλλο να λειτουργεί κάτω από αυτό το φορτισμένο κλίμα, πρέπει να φύγει"

Η "θ4" προσυπογράφει το τέλος της πίστωσης χρόνου για τον Θ.Ζαγοράκη.

Τετάρτη 16 Μαρτίου 2011

Eπανάληψη

Για όσους δεν είδατε το βράδυ της Δευτέρας τη σύνδεση της παράγκας Νο2 με τα στημένα στοιχηματικά ματς και με τις...εισβολές γεννητικών οργάνων, μπορείτε να τα απολαύσετε σε επανάληψη σήμερα, μετά τα μεσάνυχτα (01.10), στη "ΔΙΚΗ στο BLUE SKY" (www.blueskytv.gr)

Τρίτη 15 Μαρτίου 2011

Συγγνώμη

Η απρόβλεπτα μεγάλη επισκεψιμότητα σε internet-ψηφιακή, έβγαλε νοκ-άουτ το σύστημα και δεν μπορέσατε να δείτε ολόκληρη τη "ΔΙΚΗ στο BLUE SKY".

Δευτέρα 14 Μαρτίου 2011

Παράγκα Νο2 - όσα δεν φαντάζεστε

Συντονιστείτε στις 10 το βράδυ στη "ΔΙΚΗ στο BLUE SKY" (www.blueskytv.gr) για να ακούσετε πως η παράγκα Νο2 συνδέεται με το στοίχημα και να απολαύσετε νέους πρωταγωνιστές.

Ντόπινγκ-κοντρόλ

To "πάρτε αίμα, όχι ούρα" του Γ.Σπανού στον Αχ.Μπέο ήταν όλα τα λεφτά.

"Επιεικώς άσχετος"

"Ο Μπιτσαξής είναι επιεικώς άσχετος όταν λέει να διοργανωθεί το πρωτάθλημα από την ΕΠΟ και όχι από την Σούπερ Λίγκα"

Β.Μητρόπουλος, πρώην πρόεδρος ΕΠΑΕ, στον FM100.

Ο εκτεθειμένος κύριος Πιλάβιος

"-Γιατί ο Πιλάβιος δεν διαψεύδει τη συνάντησή του με τον Δαλούκα στο "Χίλτον" (4/3/11), παρά μόνο αυτήν που έγινε σε δικηγορικό γραφείο στο κέντρο της Αθήνας (11/3/11);

-Γιατί ο Πηλαδάκης δεν λέει όσα ξέρει και ξεχνάει την εποχή που συνεργάζονταν με τον Μπέο;

-Γιατί ο Βόλος έπαιξε με πολλούς αναπληρωματικούς στην Τρίπολη;"

Eρωτήματα του πρώτου μάρτυρα της παράγκας Νο2 Σ.Βοργιά, στον FM100.

Ένας παραγκάρχης θα μας σώσει!

http://www.contra.gr/Columns/KickOff/314033.html

Διαβάστε εδώ το απολαυστικό άρθρο του Βασίλη Μάστορα.

Και εικόνα και ήχος

Και όμως: αμοντάριστα τα cd, είναι dvd!

4 αντι-Πιλάβιοι

Ετοιμάζονται να γίνουν χαλίφηδες στη θέση του χαλίφη: Θ.Θεοδωρίδης, Ισ.Κούβελος, Θ.Κανελλόπουλος και Β.Μητρόπουλος προαλείφονται για τη θέση του προέδρου της ΕΠΟ.

Σωστά σφυρίχτηκε το πέναλτι στην Τούμπα

Ορθώς καταλόγισε πέναλτι υπέρ του Βιερίνια, ο διαιτητής του αγώνα ΠΑΟΚ-Ολυμπιακού, Π.Κωνσταντινέας, όπως γράφει στην έκθεσή του ο παρατηρητής Μ.Γιανναδάκης.

Αντίθετα, κίνδυνο τιμωρίας αντιμετωπίζουν ο Ανδρ.Παππάς (Ν.Σμύρνη - παρατηρητής Γ.Αμυγδαλής) και ο Χρ.Μήτσιος (Τρίπολη - παρατηρητής Χρ.Ζωγράφος).

13άρι

"Ο Αστέρας Τρίπολης είναι η πιο βρώμικη ομάδα και ο αδελφός του Μποροβήλου έχει 13 εκ.ευρώ στον λογαριασμό του"

Αλ.Κούγιας, πρόεδρος Παναχαϊκής.

"Εξουσιοδοτώ τον κ.Κούγια να μεταφερθούν τα 13 εκ.ευρώ, που ισχυρίζεται ότι έχω στους λογαριασμούς μου, στο ελληνικό Δημόσιο"

Δ.Μποροβήλος, γ.γ. ΕΠΣ Αρκαδίας.

Μεταφέρθηκαν αλλού;

Το "άδειασμα" Μπιτσαξή από 2 εισαγγελείς

"Πριν από πολλούς μήνες ο Π. Μπιτσαξής είχε αρνηθεί να δημοσιοποιήσει τα ύποπτα ματς που είχε εντοπίσει η ΟΥΕΦΑ, υπεραμυνόμενος του τεκμηρίου αθωότητας, όχι κάποιων προσώπων, αλλά των εμπλεκόμενων Ποδοσφαιρικών Ανωνύμων Εταιρειών! Σήμερα και πάλι ως νομικός επιχειρεί να εξηγήσει πόσο ανίσχυρα είναι, ως τεκμήρια ενοχής, προϊόντα υποκλοπών σαν τις δισκέτες που κατέθεσε ο Κούγιας"

Απόσπασμα από άρθρο του Φ.Συρίγου στην "Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία".

Προφανώς ο ΓΓΑ δεν θα απαντήσει ποτέ, καθώς τον "αδειάζουν" πλέον οι δύο εισαγγελείς της παράγκας Νο2 (Φάκος-Σιμιτζόγλου).

O Αλέξης Κούγιας απόψε στη "Δίκη"

Νέες αποκαλύψεις για τις κασέτες του ελληνικού ποδοσφαίρου και τη δράση της παράγκας Νο2, θα κάνει η σημερινή τηλεοπτική "Δίκη" (22.00).

Στο studio του Blue Sky θα βρίσκονται ο πρόεδρος της Παναχαϊκής Αλ.Κούγιας, ο βουλευτής Γ.Αμοιρίδης, ο δημοσιογράφος Κ.Τσαρούχας και ο πρόεδρος του ΠΣΑΤ Π.Γερακάρης.

>>> LIVE και στο internet (www.blueskytv.gr)

Κυριακή 13 Μαρτίου 2011

Αντίο Μανόλη

http://www.youtube.com/watch?v=W_LBibtoEd8

Εδώ ακούστε και δείτε τον αξέχαστο Μανόλη Ρασούλη στο "πότε Βούδας, πότε Κούδας"

Καλήνυχτα

Σήμερα είναι το κρίσιμο παιχνίδι. Το μυαλό μου όλη την εβδομάδα γυροφέρνει γύρω από το ντέρμπι.

Όλα ή τίποτα!

Ξυπνάω πρωί,παρόλο που χθες έδινα μάχη στα οπαδικά ραδιόφωνα,για να μην χάσω ολόκληρη την μέρα.

Σερφάρω στο διαδίκτυο να δω σχόλια και πρωτοσέλιδα: Όλοι με μια φωνή «Σκίστε τους», «Λιώστε τους στο καμίνι», «Ρίξτε την Χούντα».

Όχι δεν ξεκίνησε εμφύλιος πόλεμος, ούτε κάποια κοινωνική επανάσταση.

Είπαμε, σε λίγες ώρες ξεκινάει η μητέρα των μαχών.

Φοράω κασκόλ, και ζακέτα με κουκούλα.

Η πορεία θα ξεκινήσει από το σύνδεσμο, λίγα μέτρα παρακάτω.

Έχουμε πληροφορίες ότι μπορεί να είναι μαζεμένοι στο πάρκο, συνεπώς θέλει προσοχή και ετοιμότητα.

Θα τους πατήσουμε.Σήμερα δεν τους σώζει κανένας.Εμείς ή κανείς!

Πολλοί δεν έχουν εισιτήριο, δεν βαριέσαι θα τα βρούμε έξω από το γήπεδο. Ενα ντου και όλα τελείωσαν.

Έτσι κι αλλιώς οι άντρες της ασφάλειας του γηπέδου είναι δικοί μας, είναι ένας από εμάς και αδερφός δεν πειράζει αδερφό.

Μα, που πάω; Ξέχασα να παίξω στοίχημα.

Έχω σίγουρα σημεία για το βράδυ και φυσικά την ομαδάρα μου! Ο Πρόεδρος είπε, σήμερα το πρωτάθλημα τελειώνει. Σήμερα θα διαλύσουμε τις κότες!

Μάλιστα υποσχέθηκε στους παιχταράδες μας 1.000.000 ευρώ πριμ αν καθαρίσουν τις μαϊμούδες.

Να είναι καλά η Προεδράρα που δεν κολώνει πουθενά και δεν φοβάται τίποτα. Ήρθε για να μείνει, για να σηκώσουμε το 70ο, το 71ο.Ολα θα τα πάρουμε.

Ο Θεος να του δίνει δύναμη και καράβια να φέρνει παιχταράδες, να βγαίνουμε champions league, να σηκώνουμε τις κούπες και να στήσουμε την δυναστεία μας.

Το παιχνίδι ξεκινάει.Δυσκολεύομαι να ανασάνω από τα καπνογόνα.

Το κοράκι δεν σφυρίζει έδρα, αλλά από το ποτό και την ένταση δεν μπορώ να τον πετύχω ούτε με το μπουκάλι.

Κόρνερ...Ευκαιρία να ξεσπάσω στον προδότη που μέχρι πέρυσι δήλωνε παίχτης-οπαδός και το καλοκαίρι πούλησε την ψυχή του στο διάολο. Ξεπουλήθηκε για λίγα ευρώ.

Το παιχνίδι τελείωσε. Τους πηδήξαμε, μπουκάρω στον αγωνιστικό χώρο να αγκαλιάσω τους παιχταράδες μου!

Γυρίζω σπίτι να δω τις κυριακάτικες αθλητικές εκπομπές. Δεν ήταν πέναλτυ; Τι λες ρε φίλε; Ούτε κόκκινη. Και τι έγινε για τα δύο λανθασμένα οφ σάιντ...

Η Ομαδάρα να είναι καλά! Τι σημασία έχουν αυτά;

Αήττητοι για 7 συνεχόμενα χρόνια.Κάτι μαγικό.

Σου το είπα ο Πρόεδρος δεν αστειεύεται.Ασε που φύγανε σαν τα ποντίκια! Ο πελάτης έχει πάντα δίκιο.

Το άλλο σαββατοκύριακο κρίσιμο παιχνίδι στην επαρχία! Θα είμαστε όλοι δίπλα το ζήτησε και ο προπονητής. Άλλωστε και ο επιθετικός μας είπε σε αποκλειστική συνέντευξη ότι θα τους τιμωρήσει μέσα στο σπίτι τους για τον άδικο αποκλεισμό στο κύπελλο.

Ξημερώνει Δευτέρα.

Γουστάρω να περνάω από τα περίπτερα. Διαβάζω για «κλαρίνα», «αποδείξεις» και «πελάτες», σαν αυτούς που έχουν καιρό να μπουν στο μαγαζί μου.

Ο πρόεδρος έδωσε τα χρήματα. Έκανε και καζούρα, ότι ο πελάτης έχει πάντα δίκιο.

Έτσι τον θέλω, ΑΦΕΝΤΙΚΟ!

Μάλιστα στο ημίχρονο επισκέφτηκε και τον τύπο με την σφυρίχτρα, για να τον συνετίσει.Εδώ δεν περνούν αυτά!Κομμένα όσα που ξέρατε.

-Τι κι αν πηγαίνω στην δουλειά και έχουν διώξει τους μίσους;
-Τι κι αν παίρνω 500 ευρώ,χωρίς ασφάλεια.
-Τι κι αν καπνίζουν πούρα και εγώ μόλις μετά βίας αγοράζω ένα πακέτο τσιγάρα.
-Τι κι αν κινδυνεύω στο σπίτι μου και αυτοί έχουν 4-5 φουσκωτούς από πίσω;
-Τι κι αν δυσκολεύομαι να φροντίσω την οικογένεια μου και αυτοί ρίχνουν εκατομμύρια στο τραπέζι, ως ένδειξη δύναμης.
-Τι κι αν μολύνουν,διαλύουν,στήνουν,εκβιάζουν, φοροδιαφεύγουν,απειλούν και καθοδηγούν επεισόδια,επιθέσεις άνανδρες χωρίς ηθικούς φραγμούς .

Ο Θεός να έχει καλά την προεδράρα, η ομάδα να σαρώνει τα πάντα στο πέρασμα της και εσύ καημένε ,ανίδεε φίλαθλε-οπαδέ αγωνίσου, αλλά μην ξεχνάς να κοιμάσαι τον ύπνο,τον ύπνο του δικαίου...

Υ.Γ.: Καληνύχτα ελληνικό ποδόσφαιρο.Εμείς θα είμαστε εκεί, δίπλα σου, να σε νανουρίζουμε.
ΠΗΓΗ: mpalakia.blogspot.com

Σαρκαστικός κυνισμός

«Η πλάκα είναι ότι με έπαιρνε ο Μπέος και μου έλεγε "πάλι σε έστησαν Αλέξη;" Και όπως τελικά αποδεικνύεται πράγματι με έστηναν»

Ο πρόεδρος της Παναχαϊκής Αλέξης Κούγιας στη ΝΕΤ.

Σάββατο 12 Μαρτίου 2011

Αν θέλετε να μην κοιμηθείτε

Οσοι δεν είδαν την Καθαροδευτεριάτικη τηλεοπτική "Δίκη" και είναι αποφασισμένοι να χάσουν τον ύπνο τους, μπορούν να συντονιστούν σήμερα, λίγο μετά τα μεσάνυχτα (ώρα 01.10) στον Blue Sky (www.blueskytv.gr)

Κουϊζ

Ποιός συνέταξε τη γραπτή δήλωση Δαλούκα;

Β.Μ.

Στην αναμπουμπούλα, ο λύκος χαίρεται.

Βοργιάς: "Υποκλοπέας και ο Δαλούκας"

«Ο Δαλούκας ηχογραφεί τους πάντες εδώ και έξι μήνες. Το κάνει επειδή δέχεται απειλές και φοβάται», υποστήριξε στον FM100 ο πρώην πρόεδρος της ΕΟΔ Σ.Βοργιάς, που είναι βασικός μάρτυρας στην υπόθεση της παράγκας Νο2.

Στην ίδια εκπομπή, καταγγέλθηκε πως ο αποκαλούμενος και ως «νέος παραγκάρχης», είχε απειλήσει τον Οκτώβριο του 2009, στην Σπάρτη και το πρώην μέλος της ΚΕΔ, Σπύρο Παπαδάκο, ο οποίος ήταν υπεύθυνος για τους ορισμούς των διαιτητών στη Β’ Εθνική.

Μάλιστα, το στοιχείο αυτό βρίσκεται ήδη στη διάθεση του αθλητικού εισαγγελέα, Κωνσταντίνου Σιμιτζόγλου και δεν αποκλείεται ο Λάκωνας παράγοντας της διαιτησίας να κληθεί ως μάρτυρας.

Ο Αλέξης Κούγιας τόνισε στον FM100 πως δεν έχει πρόβλημα να καταθέσει στον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα της ΕΠΟ Ανδρέα Φάκο το υλικό που έχει στη διάθεση του, ωστόσο δεν θα το κάνει διότι η προκαταρκτική εξέταση που έχει ξεκινήσει είναι μυστική.

Παράλληλα, ανέφερε πως σε μια τρίτη κασέτα, αντίγραφο της οποίας έχει ακούσει, προστίθενται νέα –κορυφαία στο ποδόσφαιρο- πρόσωπα στην υπόθεση.

Kατάθεση-σοκ για τον νέο παραγκάρχη

Σήμερα, στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Θεσσαλονίκης FM100, θα μάθετε ποιον απείλησε (πλην Δαλούκα) ο νέος παραγκάρχης.

Στις 12.10 αποκαλύπτεται μια κατάθεση-σοκ στον εισαγγελέα (www.fm100.gr)

Παρασκευή 11 Μαρτίου 2011

Λύκος

"Βάζει τον λύκο να φυλάξει τα πρόβατα"

Ο πρώην πρόεδρος της ΕΟΔ και πρώτος μάρτυρας της παράγκας Νο2, Σ.Βοργιάς, σχολιάζει την κίνηση Μπιτσαξή για διοργάνωση του πρωταθλήματος από την ΕΠΟ.

Φάκος στον FM100: "Μέχρι και υποβιβασμός στη δωροδοκία"

Στον FM 100 φιλοξενήθηκε ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας Ανδρεας Φάκος που αναφέρθηκε στο θέμα με τις περιβόητες κασέτες και τόνισε ότι από μόνες τους δεν στέκουν ως αποδεικτικό στοιχείο. Πρόσθεσε, όμως, ότι κάτι τέτοιο μπορεί να γίνει με την έγγραφη απομαγνητοφώνηση, ενώ τόνισε ότι μόλις πάρει ο ίδιος στα χέρια του τα απαραίτητα έγγραφα, θα κινήσει άμεσα διαδικασίες για να ασκηθούν διώξεις.

«Μέχρι τώρα δεν μου ήρθε καμία καταγγελία και δεν μπορώ να κινηθώ. Έμαθα ότι κατέθεσε ο κ. Κουγιας, αλλά δεν πήγε στην ΓΓΑ, αλλά στην εισαγγελία Πρωτοδικών. Ζήτησα την καταγγελία, όμως διενεργείται προκαταρτική έρευνα με την μορφή του κατεπειγόντως. Δεν μπορώ να πάρω άμεσα τα έγγραφα. Αυτό όμως θα γίνει πιθανότατα την επόμενη εβδομάδα, όπως με ενημέρωσαν και θα μπορώ να κινήσω τις διαδικασίες».

Σχολιάζοντας το γεγονός αν οι κασέτες , μπορούν να αποτελέσουν αποδεικτικό στοιχείο τόνισε:
«Βάση του δικονομικού κώδικα αυτό δεν μπορεί να ισχύσει. Μόνο σε ιδιαίτερες περιπτώσεις, όπου επισύρεται αδίκημα με ισόβια κάθειρξη (όπως για παράδειγμα φόνος) μπορεί να αποτελέσει στοιχείο. Μπορούμε, όμως, να μην λάβουμε υποψιν μας τις κασέτες, αλλά τα στοιχεία που προκύπτουν από τον περίγυρο των κασετών»

Όταν ρωτήθηκε αν η έγγραφη απομαγνητοφώνηση, που κατέθεσε ο κ. Κουγιας μπορέσει να βοηθήσει προς αυτή την κατεύθυνση είπε :
«Αν όντως έχει κατατεθεί και εγγράφως η απομαγνητοφώνηση των κασετών, είναι ένα έγγραφο που αποτυπώνει τι λέγεται στην συνομιλία και έτσι ο δικαστής μπορεί να αξιοποιήσει κάποια στοιχεία. Δεν έχω όμως αυτό το στοιχείο. Από την στιγμή που κατατίθεται σε μια διωκτική αρχή είναι μια εικόνα».

Συνεχίζοντας ο Ανδρέας Φάκος συμπλήρωσε :

«Αν δεν έχουμε στοιχεία αποδεικτικά δεν στέλνουμε τις υποθέσεις για περαιτέρω έλεγχο και δεν ασκούμε δίωξη. Με το άρθρο 31 του πειθαρχικού κώδικα δεν μπορώ να κάνω ανάκριση ούτε καν ΕΔΕ. Ζητάω στοιχεία από τις αρμόδιες αρχές για να με βοηθήσουν. Αν έρθει λοιπόν ο κ. Κούγιας και μου φέρει στοιχεία θα είναι η αρχή. Θα είναι η καταγγελία και στην συνέχεια θα πρέπει να στοιχειοθετηθεί. Δεν μπορώ να καλέσω κανένα για ανάκριση με τα υπάρχοντα δεδομένα».

Θέλοντας να γίνει πιο συγκεκριμένος είπε χαρακτηριστικά :

«Από τις ανακοινώσεις που υπάρχουν και από τα ΜΜΕ καταγγέλλεται δωροδοκία και διαστρέβλωση αγώνων. Η διαστρέβλωση αγώνων έχει παραγραφεί σύμφωνα με το άρθρο 22 της ΕΠΟ, αφού δεν καταγγέλθηκε μέσα σε ένα μήνα. Η δωροδοκία όμως , έχει τριετή παραγραφή. Για αυτό το θέμα έχουμε περιθώρια , από την στιγμή που θα υπάρχουν στοιχεία. Επαναλαμβάνω αν έχω στοιχεία, που να πιθανολογούν στοιχεία δωροδοκίας άμεσα θα κινηθούν οι διαδικασίες. Η εκδίκαση γίνεται πολύ σύντομα εφόσον φτάσουμε σε αυτό το σημείο».

Όσο για τις κυρώσεις που προβλέπονται εφόσον αποδειχθούν οι καταγγελίες και επιδοθούν ευθύνες , ανέφερε τις πιθανές ποινές, βάση του ΚΑΠ και του πειθαρχικού κώδικα:

«Η υπόσχεση περί παροχής δώρου ή χρημάτων συνιστά δωροδοκία. Στο σχετικό άρθρο της ΕΠΟ, υπάρχει μια κλίμακα ποινών, χρηματικό πρόστιμο 20-60 χιλιάδων ευρώ, απαγόρευση ανάμιξης με δραστηριότητες του ποδοσφαίρου και απαγόρευση εισόδου.
Από την άλλη μεριά η παθητική δωροδοκία τιμωρείται με τις ίδιες ποινές. Αν όμως αποδειχθεί ότι η ομάδα σχετίζεται με δωροδοκία και με το αποτέλεσμα, η ποινή φτάνει μέχρι 300 χιλιάδες ευρω πρόστιμο και υποβιβασμό βάση άρθρου 27. Πρόκειται για σοβαρές ποινές που προβλέπονται. Θα πρέπει να φανεί όμως αν είναι μόνο το πρόσωπο ή ομάδα».

Ο αμήχανος Π.Μπιτσαξής και ο παθητικός Σ.Πιλάβιος

Η ιστορία επαναλαμβάνεται ως φάρσα.

Η παράγκα Νο2 μοιάζει το ίδιο γραφική στην ηχητική της απόλαυση με την παράγκα Νο1, αλλά διαφέρει αισθητά στη συστηματικότητα του μηχανισμού διαφθοράς.

Σήμερα μιλάμε μόνο για προσπάθεια επηρεασμού διαιτητών, ενώ προ δεκαετίας παράγοντες, παίκτες, μάνατζερ, ακόμη και δημοσιογράφοι συνωστίζονταν για να υποβάλλουν τα σέβη τους στον αδιαμφισβήτητο παραγκάρχη.

Οι χαρακτηρισμοί της απονομής του τίτλου του νέου παραγκάρχη ανταλλάσονται πλέον δημόσια από τους Αχ. Μπέο-Ν. Πατέρα, η Δικαιοσύνη τρέχει για να προλάβει την έρευνα των καταγγελιών Κούγια, το εξώδικο Μαρινάκη επιχειρεί να συνετίσει όσους τολμούν να ψελλίσουν το "Βαγγέλη, ψάξου", ο Σ. Βοργιάς επιμένει να μην ξεφυσά, ο Γ. Δαλούκας παριστάνει το εξιλαστήριο θύμα και ο Σ. Πιλάβιος πετά διαρκώς την μπάλα στην κερκίδα, περιμένοντας παθητικά να ακούσει τη φωνή του.

Στην εποχή της πρώτης παράγκας δεν είχαμε ούτε διεθνοποίηση της κασετολογίας (βλέπε δηλώσεις Κολίνα), ούτε σοβαρή Αθλητική Δικαιοσύνη (βλέπε παρέμβαση Φάκου), ούτε καν έναν αποφασισμένο ποινικό αθλητικό εισαγγελέα (βλέπε δηλώσεις Σιμιτζόγλου για την αξιοποίηση των ηχητικών ντοκουμέντων).

Οι υποθέσεις εκείνες, είτε παραγράφηκαν, είτε αρχειοθετήθηκαν.

Σήμερα η υφέρπουσα κοινωνική έκρηξη υποχρεώνει τη δικαστική εξουσία να πείσει τους πολίτες ότι αγγίζει και τα "μεγάλα ψάρια".

Το ερώτημα είναι αν υπάρχει πολιτική βούληση.

Διότι πέραν της ουσιαστικής παρέμβασης Νικητιάδη στην Καθαροδευτεριάτικη τηλεοπτική "Δίκη", παρακολουθήσαμε την αμηχανία Μπιτσαξή να μεταβάλλεται σε αγωνιώδη επικοινωνιακή αντεπίθεση λαϊκισμού, που -όμως- είναι τόσο τεχνητή ώστε να μοιάζει με τα 39 ύποπτα ελληνικά ματς.

Ξέρετε, εκείνα που η ΕΠΟ φρόντισε να μην διερευνηθούν από την Αθλητική Δικαιοσύνη, με τη συναίνεση του ΓΓΑ.

Πρωθυπουργική παρέμβαση "αδειάζει" την αμηχανία Μπιτσαξή

Ο πρωθυπουργός Γ.Παπανδρέου επικοινώνησε με τον υπουργό Πολιτισμού Π.Γερουλάνο και τον υπουργό Δικαιοσύνης Χ.Καστανίδη και τους ζήτησε να επισπεύσουν τις διαδικασίες ώστε να πέσει άπλετο φως στην υπόθεση της παράγκας Νο2.

Ο κ.Γερουλάνος επικοινώνησε άμεσα με τον υφυπουργό Αθλητισμού Γ.Νικητιάδη και ζήτησε να γίνουν όλες οι απαραίτητες ενέργειες για πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης.

Ολα αυτά "αδειάζουν" την αβελτηρία του ΓΓΑ Π.Μπιτσαξή, που αρχικά χειρίστηκε με έκδηλη αμηχανία το θέμα.

Ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας σήμερα στον FM100

Ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας Ανδρέας Φάκος είναι ο σημερινός προσκεκλημένος της "Εφεσης της Παρασκευής" του Δημοτικού Ραδιοφώνου Θεσσαλονίκης FM100 (13.10-14.00).

>>> LIVE και στο internet (www.fm100.gr)

Πέμπτη 10 Μαρτίου 2011

Ελήφθη;

"Δεν μπορεί κανείς να προτρέπει τη Δικαιοσύνη πως θα ενεργήσει.Αυτή είναι δική μας δουλειά και όχι του κ. Μπέου"

Ο αθλητικός εισαγγελέας Κ.Σιμιτζόγλου στέλνει το μήνυμα.

Πρωτοβουλία

"Πήρα τηλέφωνο τον Δαλούκα για να του πω ότι το πέναλτι που έδωσε υπέρ του Παναθηναϊκού στον αγώνα με τον Αρη, εκθέτει τον ίδιο και όλο το Βόλο"

Αχ.Μπέος, πρόεδρος Ολυμπιακού Βόλου.

Τηλεφωνήσατε για λογαριασμό του Κόντη ή του Τεροβίτσα;

Κουϊζ

Ποιο είναι το όνομα του νέου δικηγόρου του Αχ.Μπέου;

Τετάρτη 9 Μαρτίου 2011

REC

Μόνο ο πρόεδρος ηχογραφούσε ή και ο διαιτητής;

30 κασέτες

Τουλάχιστον 20 αμαρτωλές κασέτες διακινούνται, αποκάλυψε η "ΔΙΚΗ".

Ο Αχ.Μπέος ανέβασε τον αριθμό σε 30.

"Αν είναι αυτή η φωνή μου, το έχει κάνει ο κ. Πατέρας.Αν πάτε στο γραφείο του, έχει 30 κασέτες που τις δείχνει", δήλωσε.

Αδελφός

Πάντως, ο Αχιλλέας Μπέος έχει καλό δικηγόρο: τον πρώην πρόεδρο της ΕΠΑΕ Θ.Κανελλόπουλο, αδελφό του αντιεισαγγελέα του Αρείου Πάγου Αν.Κανελλόπουλου, που αρχικά είχε αναλάβει την υπόθεση των ύποπτων ελληνικών αγώνων της UEFA.

Η 2η κασέτα

"Bαγγέλη, ψάξου"

3 κασέτες στην εισαγγελεία

Παραλαμβάνει σήμερα την κασέτα της Καθαροδευτεριάτικης "ΔΙΚΗΣ στο BLUE SKY" ο αθλητικός εισαγγελέας Κ.Σιμιτζόγλου και καλεί ως πρώτους μάρτυρες τους Σ.Βοργιά-Αλ.Κούγια.

Τις άλλες 2 κασέτες-ντοκουμέντα τις παρέλαβε ήδη από τον πρόεδρο της Παναχαϊκής, η προϊσταμένη της εισαγγελείας πρωτοδικών Αθηνών Ελ.Ράϊκου.

Τρίτη 8 Μαρτίου 2011

Συντονιστείτε

Οσοι δεν είδαν χθες βράδυ "ΔΙΚΗ", ας συντονιστούν απόψε (18.00-19.00) στο BLUE SKY TV (www.blueskytv.gr)

Ολοι;

"Υπάρχουν κασέτες και είναι όλοι τους μπλεγμένοι"

Σ.Βοργιάς, πρώην πρόεδρος ΕΟΔ.

Καφές

Πάντως, το πρωϊ ο Μπέος έπινε καφέ με τον Στηβ Κακέτση.

Μπέος: "Ο Κούγιας είναι μυθομανής"

"Σχετικά με τις εμετικές, ψευδείς και συκοφαντικές αναφορές του κ. Κούγια προς το πρόσωπό μου, έχω να δηλώσω τα εξής:

Ο κ. Κούγιας είναι γνωστό στο πανελλήνιο ότι μυθοποιεί γεγονότα και καταστάσεις με σκοπό το προσωπικό του όφελος. Αυτή τη φορά όμως ξέφυγε τελείως και οφείλει να αποδείξει στη δικαιοσύνη πλέον τους ψευδείς ισχυρισμούς του, που είχαν ως μοναδικό σκοπό να αποπροσανατολίσουν τον κόσμο, ρίχνοντας λάσπη στο πρόσωπό μου, αφού για άλλη μία χρονιά, ως αποτυχημένος παράγοντας προσπαθεί να αποποιηθεί τις ευθύνες του για την αποτυχία της ιστορικής Παναχαϊκής, ευελπιστώντας να δημιουργήσει θόρυβο και εντυπώσεις, με απώτερο σκοπό την εύνοια των διαιτητών στα τελευταία εναπομείναντα παιχνίδια της Γ’ εθνικής"

Αχιλλέας Μπέος, πρόεδρος Ολυμπιακού Βόλου.

Πατέρας: "Δεν έχω κασέτες"

"Με πληροφόρησαν ότι ο κ.Μπέος σε χθεσινή τηλεοπτική εκπομπή και σε αντιπαράθεση που είχε με τον κ. Κούγια σε σχέση με τις ‘’παραγοντικές’’ του δραστηριότητες στο Ελληνικό Ποδόσφαιρο , είπε μεταξύ των άλλων σε ότι με αφορά :

‘’Τις κασέτες στον κ. Κούγια , εάν υπάρχουνε, τις έδωσε ο κ.Πατέρας….’’

Θέλω να ξεκαθαρίσω ότι ουδέποτε έχω δώσει σε οιποιονδήποτε κασέτες για τα θέματα που αναφέρθηκαν στην εκπομπή γιατί δεν έχω τέτοιες κασέτες στην κατοχή μου.

Ας ψάξει ο πολυτάλαντος , λαλίστατος και άκρως πετυχημένος παράγοντας κ. Μπέος να βρει που ΄΄εξομολογήθηκε’’ αυτά που του καταμαρτυρούνε και στην συνέχεια να δώσει τις απαραίτητες εξηγήσεις στην δικαιοσύνη για τον τίτλο του ‘’παραγκάρχη΄΄ που του απέδωσαν πρόσφατα"

Νικόλας Πατέρας, μέτοχος ΠΑΕ ΠΑΟ.

Και εικόνα

http://www.youtube.com/watch?v=k30NyEwpru0&feature=player_embedded

Για όσους χθες βράδυ δεν είδαν "ΔΙΚΗ".

Νικητιάδης: "Θα κάνει τη δουλειά του ο εισαγγελέας"

"Όλοι θέλουμε να έρθουν όλα στο φως. Όσοι δεν το θέλουν είναι άνθρωποι που δεν νοιάζονται για το ποδόσφαιρο, απλά το χρησιμοποιούν. Το ζήτημα των σκανδάλων θέλει μεγάλη προσοχή, χρειάζεται μια αναδιάρθρωση του νομοθετικού πλαισίου. Εμείς δεν πρέπει να παρεμβαίνουμε στη δουλειά του αθλητικού εισαγγελέα, του κ. Κώστα Σιμιτζόγλου. Πρέπει να τον αφήσουμε να κάνει την δουλειά του. Η κάθε εξουσία πρέπει να μην μπλέκεται στην δουλειά της άλλης εξουσίας. Οφείλουμε να σεβόμαστε τα όργανα που εμπλέκονται στο αυτοδιοίκητο του ποδοσφαίρου. Το αν η Πολιτεία έχει ασχοληθεί με το θέμα, θα το μάθετε σύντομα"

Γιώργος Νικητιάδης, υφυπουργός Αθλητισμού στη "ΔΙΚΗ" για τις κασέτες και τις επιστολές.

Περί λαμογιάς

Κατά μέτωπο συγκρούστηκαν στην τηλεοπτική "ΔΙΚΗ" Κούγιας και Μπέος.

“Αν φοράς παντελόνια δώσε την συναίνεσή σου να ακουστούν οι κασέτες”, είπε ο Κούγιας.

“Εγώ είμαι δύο μέτρα, όχι 1,60. Πες πρώτα ποιός στις έδωσε”, απάντησε ο Μπέος!

ΚΟΥΓΙΑΣ: Αν έχεις παντελόνια δώσε την συναίνεσή σου να ακουστούν οι κασέτες.
ΜΠΕΟΣ: Να μας πεις εσύ ποιος σου έδωσε τις κασέτες.
ΚΟΥΓΙΑΣ: Συναινείς ρε λαμόγιο;
ΜΠΕΟΣ: Εσύ είσαι λαμόγιο. Απο που πήρες τις κασέτες; Πες δημόσια ποιος στις έδωσε..
ΚΟΥΓΙΑΣ: Λέω δημόσια πως ακούγεσαι στις κασέτες να μιλάς για το Μακάμπι-Ολυμπιακός και το Άρης-Παναθηναϊκός...
ΜΠΕΟΣ: Πες ποιος στις έδωσε αν φοράς παντελόνια.
ΚΟΥΓΙΑΣ: Αν ακουστούν οι κασέτες θα φύγεις από την Ελλάδα.
ΜΠΕΟΣ: Ε, ας ακουστούν. Εγώ δεν έχω απειλήσει ποτέ κανέναν. Πείτε τα δύο φιλαράκια, εσύ και ο Βοργιάς ποιός σας έδωσε τις κασέτες. Μαζί τις ακούσατε, στο ίδιο γραφείο.
ΚΟΥΓΙΑΣ: Εγω ρε, δεν λέω ούτε καλημέρα με τον Βοργιά. Ντροπή σου είσαι και δυο μέτρα άντρας.
ΜΠΕΟΣ: Ναι, είμαι δυο μέτρα, δεν είμαι 1,60. Θα καθόμαστε τώρα να ακούμε έναν μυθομανή...
ΚΟΥΓΙΑΣ: Εγώ θα πω ποιος τις έδωσε τις κασέτες αν συναινέσεις να ακουστούν...
ΜΠΕΟΣ: Πες πρώτα ποιός στις έδωσε.
ΚΟΥΓΙΑΣ: Καλά, καταλάβαμε. Καληνύχτα.

Μπέος: "Ο Πατέρας έδωσε τις κασέτες"!

Ο Αχιλλέας Μπέος παρενέβη στην εκπομπή "ΔΙΚΗ" και κατήγγειλε ότι τις περιβόητες κασέτες για τις οποίες έκανε λόγο ο Κούγιας και ο Βοργιάς τις έχει δώσει ο Νικόλας Πατέρας!

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Αχ. Μπέος:

"Ο κύριος Κούγιας φάσκει και αντιφάσκει. Αυτά που είπε δεν στέκουν. Θα κληθεί να τα αποδείξει στην δικαιοσύνη. Ο κύριος Κούγιας και ο κύριος Βοργιάς δεν μας λένε που βρήκαν τις κασέτες. Το ίδιο πρόσωπο τους τις έδωσε. Εγώ πιστεύω ότι αυτό το πρόσωπο είναι ο Νικόλας Πατέρας, που έφυγε σαν αποτυχημένος απο το ποδόσφαιρο. Δεν το ξέρω βέβαια. Είναι η εκτίμησή μου. Προσωπικά πιστεύω πως δεν υπάρχουν καν κασέτες. Εγώ δεν εκβίασα ή απείλησα ποτέ τον Δαλούκα. Δεν τον ξέρω καν. Με τον κ. Πατέρα σταμάτησα να είμαι φίλος μετά από ένα Δ.Σ. της Σούπερ Λίγκα. Αν εγώ είμαι παραγκάρχης υπήρχε περίπτωση ποτέ να δώσω εντολή στον Δαλούκα να παίξει Άρη και να έπαιξε Παναθηναϊκό; Τι παραγκάρχης είμαι;"

Για το Μακάμπι – Ολυμπιακός: "Τι δουλειά μπορεί να έχω εγώ με έναν Ιταλό διαιτητή, τη Μακάμπι και τον Ολυμπιακό Πειραιώς. Αν είναι μάγκες, ας πάνε στην δικαιοσύνη. Πρέπει όμως να έχουν στοιχεία. Απλά ο κ. Κούγιας ψάχνει αφορμή γιατί τρελαίνεται για δημοσιότητα".

Για το αν έχει κάνει θετικά σχόλια για τον Ιταλό διαιτητή του Μακάμπι – Ολυμπιακός, σχολίασε: "Αν είπε κάτι τέτοιο, ήταν σε προσωπική συζήτηση και δεν πρόκειται να πω τίποτα".

Για τη σχέση του με τον Δαλούκα: "Ο Δαλούκας ήταν ένας διεθνής διαιτητής από τον Βόλο. Όταν πήγα στον Βόλο προπονούταν εκεί για να είναι σε φόρμα. Δεν είχαμε ιδιαίτερες σχέσεις".

Για τα όσα ξέρει για το ελληνικό ποδόσφαιρο: "Αυτά που ξέρω για Μαρινάκη, Πατέρα κα λοιπούς τα κρατάω μέσα μου, τα καταπίνω γιατί φοράω παντελόνα. Ναι με τον Μαρινάκη είμαι φίλος, με τον Πατέρα ήμουν. Αν έχουμε πει κάτι, αν έχουμε πιει ένα κρασί, αν έχουμε κάνει δύο πράγματα τα κρατάω για μένα".

Για τους λόγους που δεν μιλάει πλέον με τον Πατέρα: "Με τον Πατέρα σταματήσαμε να κάνουμε παρέα μετά από μία ρίξη σε ένα συμβούλιο της Σούπερ Λιγκ. Νομίζει πως οι άνθρωποι μπορεί να είναι υποτακτικοί, ο Αχιλλέας Μπέος όμως δεν είναι. Εγώ εκεί που μεγάλωσαν δεν πρόκειται να πω τι είπαμε με τον Πατέρα στο Κότερο ή σε έναν καφέ".

Για τον αν είπε στον Δαλούκα να σφυρίξει 52-42 στο Άρης – ΠΑΟ: "Εγώ στον Δαλούκα μπορεί να λέω ό,τι θέλω. Αυτός τι έκανε. Αν με τα λεγόμενα του κ. Κούγια, του μυθομανή, είμαι ο παραγκάρχης, είναι δυνατόν να έδωσα εντολή να παίξει Άρη και να παίζει Παναθηναϊκό. Ντροπή να πιστεύουν πως είμαι ο παραγκάρχης και ο Ολυμπιακός Βόλου με αυτή τη μπάλα να είναι σε αυτή την θέση".

"Αν υπήρχε κράτος, ο Μπέος θα ήταν φυλακή"

Ο ΚΟΥΓΙΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΙΣ ΚΑΣΕΤΕΣ

"Κεραυνοί" Κούγια στην τηλεοπτική “Δίκη”: "Με αυτά που άκουσα στην κασέτα, αν υπήρχε κράτος, ο Μπέος και η παρέα του θα έπρεπε να είναι φυλακή".

Ο Σ. Βοργιάς μίλησε για το περιεχόμενο της κασέτας στην οποία ο "παραγκάρχης" ζητά από τον Δαλούκα 52%-48% υπέρ του Άρη στο ματς με ΠΑΟ από τον Δαλούκα!

Αναλυτικά όσα είπε ο Κούγιας στην εκπομπή "Δίκη στο Blue Sky":

"Τον κύριο Βοργιά δεν τον θεωρώ άνθρωπο που θέλει να βοηθήσει το ποδόσφαιρο. Τον εαυτό του θέλει να βοηθήσει. Δεν τον εκτιμώ για τα όσα έχει κάνει στο ποδόσφαιρο, υπήρξε πονηρός διαιτητής. Εγώ δεν είμαι λαμόγιο και δεν θέλω να έχω καμία σχέση με όλα αυτά. Ο κύριος Βοργιάς έχει πονηρούς σκοπούς. Αν συνυπάρχω μαζί με τον κύριο Βοργιά σε αυτή την υπόθεση είναι γιατί μπορεί να βγει κάτι καλό. Ο κύριος Δαλούκας ήρθε στο γραφείο μου όταν ανέλαβα την υπόθεσή του. Μου είπε ότι τον προσέγγισαν από τον Ολυμπιακό για να έχει καλές διαιτησίες και αυτός αρνήθηκε και γι' αυτό τον κυνηγάνε.

Στην νέα παράγκα εμπλέκεται σίγουρα ο κύριος Μπέος. Με αυτά που άκουσα στην κασέτα, αν υπήρχε κράτος, ο κύριος Μπέος και η παρέα του θα έπρεπε να είναι στην φυλακή. Αυτός που μου έβαλε την κασέτα είναι αναμφισβήτου ήθους και δεν υπάρχει περίπτωση να κατασκεύασε την κασσέτα. Δεν ακούγεται ο Μητσικώστας στην κασέτα, ξέρω τις φωνές. Εγώ συνεχίζω να πιστεύω αυτό τον άνθρωπο και γι' αυτό άφησα την υπεράσπιση του κ. Δαλούκα γιατί πιστεύω ότι μου είπε ψέμματα. Το πρόσωπο αυτό είναι ανεξάρτητο οικονομικά, δεν βγάζει λεφτά από το ποδόσφαιρο. Με έβαλε και άκουσα μια κασέτα που αφορούσε το παιχνίδι Μακάμπι-Ολυμπιακός. Έχω δεσμευτεί απέναντί του να μην αποκαλύψω αναλυτικά το περιεχόμενό της.

Σε αυτή την κασέτα, ακούγεται αυτός ο παλιάνθρωπος που δεν τιμάει τα παντελόνια του. Άκουσα απίστευτα πράγματα αλλά το πιο απίστευτό είναι πως απειλούν την γυναίκα του Δαλούκα. Στις κασσέτες δεν υπάρχει καμία αναφορά στον Βασσάρα. Δεν ακούγεται λέξη. Αυτό είναι ξεκαθάρισμα λογαριασμών του Βοργιά. Στις κασέτες ακούγεται ο παραγκάρχης να διηγείται σε κάποιον τι έγινε στο Μακάμπι-Ολυμπιακός, τι έγινε πριν το Άρης-Παναθηναϊκός και τι έγινε μετά το Άρης-Παναθηναϊκός. Όλα αυτά ακούγονται με αναφορές σε Ρώσους, Τσετσένους, Ρουμάνους και Βούλγαρους δολοφόνους! Στην κασέτα που άκουσα ο Μπέος καθορίζει ποιός θα σφυρίξει το Άρης-Παναθηναϊκός! Λέει στον Δαλούκα και μπροστά στην γυναίκα του: "Κοίταξε, δεν έχεις άλλα περιθώρια"...".

Iδού τι είπε ο πρώην πρόεδρος της ΕΟΔ Σ.Βοργιάς:

"Στην κασέτα μιλάει ο παραγκάρχης και απευθύνεται στον Δαλούκα. Η συνομιλία γίνεται λίγες μέρες πριν το Άρης-Παναθηναϊκός. Του λέει: "Θα παίξεις 52-48 υπέρ του Άρη για να τελειώσεις την ιστορία του καλοκαιριού. Αν δεν γίνει αυτό θα έρθουν οι Ρώσοι και οι Τσετσένοι που δεν μπορώ να ελέγξω". Άρα τους Έλληνες μπορεί να τους ελέγξει;"
>>> Η "ΔΙΚΗ" καταγράφει απόψεις που δεν υιοθετεί απαραιτήτως.

Δευτέρα 7 Μαρτίου 2011

Οι κασέτες του νέου παραγκάρχη

Συντονιστείτε στο BLUE SKY (www.blueskytv.gr) για να ακούσετε για Ρώσσους και Τσετσένους και πως ένας διαιτητής παίρνει εντολές για 52-48 από τον νέο παραγκάρχη.

Η χαμένη επιστολή

Πάντως, την προηγούμενη εβδομάδα, ο Σ.Πιλάβιος διέψευδε στο MEGA ότι έχει λάβει επιστολή από τον Σ.Βοργιά.

Μάλλον κάποιο πρόβλημα θα υπάρχει με το πρωτόκολλο της ΕΠΟ ή με το προεδρικό ηλεκτρονικό ταχυδρομείο.

Τα χέρια είναι μαχαίρια

Ρωτάει ο δημοσιογράφος του "Εθνους" τον Σ.Πιλάβιο:

-Έχει φτάσει στα χέρια σας επιστολή που αφορά σε ενδεχόμενη εμπλοκή των Δαλούκα, Μαρινάκη, Μπέου, Βασάρα σε ευρωπαϊκό ματς του Ολυμπιακού;

"Δεν έχει φτάσει στα δικά μου χέρια τέτοια επιστολή", απαντά ο πρόεδρος της ΕΠΟ.

Κι αν υπάρχει στα χέρια της UEFA;

Ποιος πιέζει τον Πιλάβιο;

"Επειδή ξέρει ο Σοφοκλής Πιλάβιος, πρέπει να μιλήσει για να καθαρίσει τη βρωμιά. Αν δεν το κάνει, θα σημαίνει πως κάποιος τον πιέζει"

Κ.Πηλαδάκης, πρόεδρος ΑΕΛ.

Μήπως είναι ψηλός και ογκώδης;

Πάλι "στο ψυγείο" Κουκουλάκης - Παμπορίδης

Αλλες δύο κακές διαιτησίες πρόσθεσαν στο παθητικό τους ο Μ.Κουκουλάκης και ο Β.Παμπορίδης.

Ο Κουκουλάκης καταλόγισε δύο ανύπαρκτα πέναλτι στην Ξάνθη (παρατηρητής Αντ.Σίπκας). Μάλιστα το ένα (υπέρ των γηπεδούχων)έπρεπε να επαναληφθεί.

Ο Παμπορίδης αγνόησε πέναλτι υπέρ του Παναθηναϊκού στη Λάρισα (παρατηρητής Χρ.Ζωγράφος).

Κούλουμα με Βοργιά απόψε στη "ΔΙΚΗ"

Nέες συνταρακτικές αποκαλύψεις θα γίνουν στην Καθαροδευτεριάτικη τηλεοπτική "Δίκη" (22.00).

Στο studio του Blue Sky θα βρίσκονται ο πρώην πρόεδρος της ΕΟΔ Σ.Βοργιάς, ο δημοσιογράφος Κ.Τσαρούχας, ο διδάκτωρ Αθλητικού Δικαίου Ανδρ.Μαλάτος και ο ραδιοφωνικός παραγωγός Ανδρ.Μαζαράκης.

>>> LIVE και στο internet (www.blueskytv.gr)

Κυριακή 6 Μαρτίου 2011

Χούλιγκανς και στο πατρινό καρναβάλι!

Άγριο ξύλο έπεσε κατά τη διάρκεια της παρέλασης του πατρινού καρναβαλιού στη διασταύρωση των οδών Σαχτούρη και Κορίνθου, όταν οπαδοί μιάς ομάδας συνεπλάκησαν για άγνωστο λόγο με μέλη καρναβαλικού πληρώματος που εκείνη τη στιγμή περνούσε από το σημείο.

Μέχρι και τα ΜΑΤ επενέβησαν, καθώς οι επιθέσεις γίνονταν ακόμη και με λοστούς.

Δύο νεαρές κοπέλες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, ενώ υπήρχαν και πολλοί άλλοι που δέχθηκαν χτυπήματα.

Μάλιστα, κάποιοι από αυτούς που χτυπούσαν τους καρναβαλιστές ήταν κουκουλοφόροι.

Αποτέλεσμα των επεισοδίων; Οι μισοί από το πλήρωμα να μην παρελάσουν!

Στο μεταξύ, η Αστυνομία ανακοίνωσε πως σημειώθηκαν αρκετές μικροκλοπές, αλλά έγιναν και συλλήψεις για κατοχή ναρκωτικών.
ΠΗΓΗ: SoccerPlus.gr

Σάββατο 5 Μαρτίου 2011

"Ιδού ο νέος παραγκάρχης"

ΚΟΥΓΙΑΣ: "ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΗΣ ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑΣ, ΕΧΕΙ ΟΓΚΟ ΚΑΙ ΥΨΟΣ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΕΙ ΤΗ ΖΩΗ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ"

Νέες δηλώσεις-"φωτιά" από τον ιδιοκτήτη της Παναχαϊκής Αλέξη Κούγια, που μιλάει για παράγοντα με όγκο και ύψος που ακούγεται στις κασέτες και κάνει ό,τι θέλει στο ποδόσφαιρο.

"Ορίζει και απειλεί διαιτητές με Τσετσένους και Βούλγαρους. Έφεραν τον Μαρινάκη σε επαφή με κακοποιούς”, τόνισε.

Ιδού τι είπε ο Αλ.Κούγιας στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Θεσσαλονίκης FM100:

"Αν ακούσετε τον παράγοντα, που είναι ογκώδης και ψηλός κι έχει και ομάδα της Σούπερ Λίγκας, θα καταλάβετε πολλά. Σιχάθηκα τον εαυτό μου, ακούγοντάς τον, είναι τόσο διπρόσωπος, τέτοιοι άνθρωποι τα έχουν ξεφτιλίσει τα παντελόνια που φοράνε. Μιλάμε για άνθρωπο, που διηγείται σε κάποιον, το λέει ο ίδιος, πως απειλούσε τον διαιτητή ότι θα βάλει Τσετσένους, Βούλγαρους, Ρουμάνους να τον σκοτώσουν"

“Δεν ήξερε φυσικά ότι τον ηχογραφούσαν”

“Υπάρχει πλέον στο ποδόσφαιρο νέος παραγκάρχης και είναι αυτός”

“Έχω αηδιάσει με τις κασέτες αυτές που άκουσα”

“Δεν είναι η φωνή του Πιλάβιου”

“Γνωρίζω τα πάντα για την υπόθεση”

“Ο ογκώδης παράγοντας απειλεί διαιτητές και λέει ότι τους ορίζει”

“Ο Πιλάβιος έχει κάποιες αντιστάσεις. Ήδη στην ΕΠΟ ψάχνουν τον νέο Γκαγκάτση”

“Έγινε μια συνάντηση στο Χίλτον προχθές το βράδυ”

“Υπάρχουν κασέτες στα χέρια παράγοντα, που αν μου τις δώσουν δεν έχω πρόβλημα να δημοσιοποιήσω το περιεχόμενό τους”

"Γνωρίζω πως με επέλεξε ο Δαλούκας.Με συνέστησε στον Δαλούκα ο νέος παραγκάρχης, αυτός που θέλει να πάρει τη θέση του Θωμά Μητρόπουλου. Το παρασκήνιο έχει επίκεντρο την ΚΕΔ, υπάρχει βιομηχανία βρομερών παραγόντων, που ζουν από την ΕΠΟ, άνθρωποι του Γκαγκάτση, άνθρωποι που λένε ότι έφαγαν τον Θωμά και τον Βίκτορα"

"Παίζονται παιχνίδια με στόχο τον Πιλάβιο, ο οποίος επεβλήθη από το περιβάλλον του Γκαγκάτση. Είναι έρμαιο της ομάδας Γκαγκάτση ο Πιλάβιος. Ο Μαρινάκης περιβάλλεται από ανθρώπους, που θα τον οδηγήσουν στην καταστροφή. Δεν έχει καταλάβει ότι τον παγιδεύουν φέρνοντάς τον σε επαφή με κακοποιούς, όπως έκαναν και με τον Κόκκαλη"

"Αυτός που έχει τις κασέτες, γιατί είναι πολλές και όχι μία και τις έχω ακούσει, να τις δώσει. Είναι άνθρωπος που ανήκει στο περιβάλλον του ποδοσφαίρου γενικότερα.Οι μισοί από τους διαιτητές της Σούπερ Λίγκας, έχουν περάσει από την παράγκα, όπως ο Τεροβίτσας, ο Καλόπουλος, ο Λαμπρόπουλος".

"Πριν από δύο μέρες έγινε συνάντηση στο Χίλτον, συνάντηση που μιλά από μόνη της. Υπόσχονται στον Δαλούκα ότι θα ξαναγίνει διαιτητής ή θα πάρει δουλειά σε ΠΑΕ".

ΒΟΡΓΙΑΣ:"ΕΚΦΟΒΙΣΕ ΔΙΑΙΤΗΤΗ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΝ ΚΑΨΕΙ"!

Ιδού τι είπε ο πρώην πρόεδρος της ΕΟΔ Σωτήρης Βοργιάς στην ίδια εκπομπή:

“Ο εύσωμος αυτός, τρύπαγε τα τιμολόγια με καρφίτσα και στο δικαστήριο αθωώθηκε”

“O νέος παραγκάρχης απείλησε πρώην μέλος της ΚΕΔ ότι θα τον κάψει! ”

“Ο αδερφός του Μποροβήλου, γραμματέας της Ένωσης Αρκαδίας έχει στο λογαριασμό του 13 εκατ. ευρώ”

“Δεν έχω πάρει ούτε ένα εξώδικο, γιατί;”

“Την Πέμπτη το βράδυ συναντήθηκε ο Πιλάβιος με τον Δαλούκα στο Χίλτον και του έταζε ο πρόεδρος της ΕΠΟ ότι θα τον βάλει διαιτητή στο...Ακαπούλκο”

>>> Η "ΔΙΚΗ" καταγράφει απόψεις, χωρίς απαραίτητως να τις υιοθετεί.

Κράτα με, να σε κρατώ

"H Σούπερ Λίγκα πρέπει να βάλει κάποιον τεχνοκράτη για πρόεδρο και όχι πρόεδρο ομάδας. Για μας, η ΕΠΟ διοργανώνει το πρωτάθλημα. Αν έχει παραχωρήσει τη διοργάνωση αλλού, είναι δικό της θέμα. Αν οι συγκρούσεις στους κόλπους της Σούπερ Λίγκας δεν εκτονωθούν, η διόργανωση του πρωταθλήματος θα πρέπει να περάσει στην ΕΠΟ"

Ο ΓΓΑ Π.Μπιτσαξής δείχνει τον δρόμο στον Σ.Πιλάβιο, αφού πρώτα του τον έδειξε ο πρόεδρος της ΕΠΟ.

Παρασκευή 4 Μαρτίου 2011

Βοργιάς: "Ο Πιλάβιος ακούγεται στην κασέτα"

ΧΑΤΖΗΑΠΟΣΤΟΛΟΥ: "ΠΕΦΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ - Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΠΟ ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΙ"

"O κ.Πιλάβιος δεν με ενημερώνει ούτε για τα ταξίδια του στο εξωτερικό. Θα με ενημέρωνε για την παραίτηση Τεροβίτσα ή για τις καταγγελίες Βοργιά;", αναρωτήθηκε στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Θεσσαλονίκης FM100, ο αναπληρωτής πρόεδρος της ΕΠΟ, Β.Χατζηαποστόλου.

"Από σας μαθαίνω ότι ο αρχιδιαιτητής παραιτήθηκε και στη συνέχεια άλλαξε γνώμη. Θα προτιμούσα να κάνουμε δεκτή την παραίτησή του. Αναλαμβάνω εκστρατεία ενημέρωσης των ποδοσφαιρικών παραγόντων γιατί τα πράγματα δεν πάνε καλά στην ΕΠΟ. Ο κ.Πιλάβιος άλλα μου λέει και άλλα κάνει", τόνισε ο κ.Χατζηαποστόλου, που έμεινε έκπληκτος από την ραδιοφωνική παρέμβαση του πρώην προέδρου της ΕΟΔ Σ.Βοργιά, λέγοντας χαρακτηριστικά: "Πέφτω από τα σύννεφα".

Ο κ.Βοργιάς ισχυρίστηκε ότι έστειλε 3 επιστολές στον πρόεδρο της ΕΠΟ και ότι στη διαβόητη κασέτα για το θέμα Δαλούκα, την οποία επικαλείται ο Αλ.Κούγιας, "ακούγεται η φωνή του κ.Πιλάβιου".

Προβάδισμα στην αποχή

Σύμφωνοι με την αποχή που πρότεινε ο ΠΣΑΠ (12-13/3/11)είναι οι ποδοσφαιριστές που παίζουν σε Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Άρη, Ξάνθη, Ατρόμητο, ΑΕΛ και Πανσερραϊκό.

Αντίθετοι είναι οι παίκτες του Ολυμπιακού Βόλου, του Εργοτέλη, του Αστέρα Τρίπολης και της Καβάλας.

Επιφυλάξεις διατηρούν οι ποδοσφαιριστές της Κέρκυρας, ενώ ουδέτεροι εμφανίζονται όσοι παίζουν σε Πανιώνιο και Ηρακλή.

Πέμπτη 3 Μαρτίου 2011

"Καθαρός" ο Σιδηρόπουλος

Ικανοποιητική κρίνει τη διαιτησία του Τ.Σιδηρόπουλου, ο παρατηρητής Δ.Καλύβας.

Στην έκθεσή του για τον χθεσινό αγώνα του ΟΑΚΑ, αναφέρει ότι σωστά αποβλήθηκαν οι παίκτες του ΠΑΟΚ (Λίνο-Ιβιτς), ενώ πράγματι δεν υπήρχε πέναλτι υπέρ της ΑΕΚ (Λυμπερόπουλος-Τσιρίλο).

Παρέμβαση Νικητιάδη για τα ποδοσφαιρικά σκάνδαλα

Μετά την εισαγγελική παρέμβαση για την υπόθεση Δαλούκα, είχαμε και...υπουργική!

Ο σύμβουλος του υφυπουργού Πολιτισμού (με αρμοδιότητα στον Αθλητισμό) Γ.Νικητιάδη, Π.Βασιλάκης, αποκάλυψε στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Θεσσαλονίκης FM100, ότι η νομική υπηρεσία του υπουργείου επιλήφθηκε των καταγγελιών Βοργιά-Κασκαντίρη.

Ο πρώην πρόεδρος της ΕΟΔ, Σ.Βοργιάς, είχε επισημάνει στην τηλεοπτική "ΔΙΚΗ" ότι "οι Μαρινάκης, Δαλούκας και Μπέος πρέπει να μας πουν γιατί μάλωσαν, τι λεφτά χάθηκαν και για ποιον ευρωπαϊκό αγώνα. Εννοώ το Μακάμπι-Ολυμπιακός, το οποίο διηύθυνε Ιταλός διαιτητής".

Ο πρώην αντιπρόεδρος της ΕΠΣΑ, Δ.Κασκαντίρης, είχε παρουσιάσει στην ίδια εκπομπή, δικαστική απόφαση που αποδέχονταν ότι πράγματι εξαγοράστηκε ψήφος σωματείου στις εκλογές της Ενωσης Αθηνών!

Ο κ.Νικητιάδης -με βάση τις ραδιοφωνικές δηλώσεις Βασιλάκη- έδωσε εντολή στη νομική υπηρεσία του υπουργείου Πολιτισμού να επιληφθεί των καταγγελιών.

Νέα καταγγελία Βοργιά για Πιλάβιο

"Δεν υπάρχει μόνο το θέμα Δαλούκα που βαρύνει την ΕΠΟ", δήλωσε στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Θεσσαλονίκης FM100, o πρώην πρόεδρος της ΕΟΔ Σ.Βοργιάς.

"Ο κ.Πιλάβιος πρέπει να απαντήσει γιατί ανέθεσε σε νεοσύστατη εταιρεία την ενδυμασία της Εθνικής Ελλάδος. Ούτε διαγωνισμό έκανε, ούτε ο αναπληρωτής πρόεδρος της ΕΠΟ, Β.Χατζηαποστόλου, ενημερώθηκε. Η δαπάνη αγγίζει τα 2 εκ.ευρώ και η εταιρεία ανήκει σε μία κυρία από το Αιγίνιο Πιερίας", αποκάλυψε ο πρώην διεθνής διαιτητής.

Μάλιστα στηλίτευσε την επιμονή του προέδρου της ΕΠΟ να καταφεύγει διαρκώς στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, εκμεταλλευόμενος τη συγγενική τους σχέση.

Χατζηχρήστος υπέρ ΠΑΟΚ και αστυνομικών!

"Είναι αυτονόητο ότι καταδικάζω την ενέργεια οπαδών της ΑΕΚ να μην σεβαστούν τη μνήμη των δύο αστυνομικών, όταν κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή, χθες, στο ΟΑΚΑ", δήλωσε στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Θεσσαλονίκης FM100, o πρόεδρος της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ και επικεφαλής της "Original", Δ.Χατζηχρήστος.

"Μην χρεώνετε το κάθε τι στην "Original", είπε ο κ.Χατζηχρήστος και συνέχισε: "Δεν μπορώ να καταλάβω πως σκέφτονται όσοι έβριζαν εκείνη την ώρα. Υπάρχουν άλλοι τρόποι να εκδηλώσεις την αντίδρασή σου στις δυνάμεις καταστολής".

Χαρακτήρισε ακατανόητη τη διαμάχη ΠΑΟΚ-ΑΕΚ στο χάντμπολ,΄αποκαλύπτοντας ότι ο ίδιος φώναζε συνθήματα υπέρ του "Δικεφάλου" του Βορρά, σε αγώνα με τον Παναθηναϊκό!

Με 10 εκ.ευρώ στη Nova ο Ολυμπιακός

Από τη νέα σεζόν και o Oλυμπιακός θα παίζει μπάλα στη Nova.

Η ΕΡΤ δεν δείχνει διάθεση ανανέωσης του ακριβού συμβολαίου και η συνδρομητική τηλεόραση (προ)συμφώνησε με τον Β.Μαρινάκη αντί 10 εκ.ευρώ ετησίως για 15 ματς της Super League στο Καραϊσκάκη.

Μακάμπι - Ολυμπιακός

Πρώτα στη "Δίκη" και μετά τον αθλητικό εισαγγελέα, ο Σ.Βοργιάς.

Θα φυσάει Βοργιάς

Πάντως, την Καθαρά Δευτέρα, θα πετάξουν οι αετοί.

Η ζούγκλα του τζόγου και η στρουθοκάμηλος

"Κύκλοι του Υπουργείου Οικονομικών μας κατηγόρησαν ότι στρουθοκαμηλίζουμε.Δεν κρύβουμε το κεφάλι μας στην άμμο, αλλά αντίθετα συμφωνούμε απολύτως με το Υπουργείο Οικονομικών στο ότι στην Ελλάδα λειτουργεί μια τεράστια παράνομη αγορά τζόγου. Απλά δεν θεωρούμε ότι η λύση είναι να νομιμοποιηθεί ο παράνομος τζόγος, αλλά να παταχθεί. Αν νομιμοποιούσαμε το κάθε τι παράνομο που έχει λάβει τεράστιες διαστάσεις, δεν θα ήμασταν ευνομούμενη κοινωνία, αλλά ζούγκλα"

Ανακοίνωση της Κίνησης Πολιτών για τον Περιορισμό των Τυχερών Παιγνίων.

Οχι άλλα τυχερά

http://oxiallatixera.blogspot.com/p/gallery.html

Εδώ μπορείτε να ακούσετε δηλώσεις για τον τζόγο των Γ.Πιπερόπουλου(επίτιμος καθηγητής Πανεπιστημίου Μακεδονίας), Γ.Δημαρά(Ένωση Ανεξάρτητων Πολιτών), Αλ.Τσίπρα(πρόεδρος Κ.Ο. ΣΥΡΙΖΑ), Στ.Ληναίου(ηθοποιός), Κ.Μελά(οικονομολόγος), Κ.Γεωργουσόπουλου(συγγραφέας), Γ.Πάντζα(ηθοποιός), Ν.Χρυσόγελου(στέλεχος των Οικολόγων-Πράσινων).

Τετάρτη 2 Μαρτίου 2011

Διχασμός

Σημειολογικόν:

"Όταν έληξε ο αγώνας, σχεδόν ταυτόχρονα σταμάτησε και η ζωντανή μετάδοση, μολονότι στο γήπεδο διαδραματίζονταν επεισόδια με την εισβολή φιλάθλων στον αγωνιστικό χώρο. Παρά ταύτα, οι υπεύθυνοι της μετάδοσης δεν συνδέθηκαν εκ νέου με το γήπεδο, ώστε να υπάρξει αναφορά – παρουσίαση των όσων έλαβαν χώρα μετά τη λήξη του αγώνα", αναφέρει η ΕΔΕ της ΕΡΤ για το ντέρμπι.

"Ο ρόλος της ΕΡΤ δεν είναι να αναδεικνύει επεισόδια και ύβρεις", αναφέρει η πρωθύστερη ανακοίνωση του διευθύνοντος συμβούλου Λ.Ταγματάρχη.

Μήπως πρέπει να διαλέξουν, τι θέλουν τελικά;

Νέος παλιός

Νέος ιστότοπος (και με αθλητικά): www.grpost.blogspot.com

Kαλό κουράγιο στον Ν.Σακελλαρόπουλο.

Δίδυμο - "φωτιά"

ΘΕΜΑ ΔΑΛΟΥΚΑ: Επιστολή, λέει ο Σ.Βοργιάς - κασέτα, λέει ο Αλ.Κούγιας.

Και τα δύο, υπάρχουν.

Τρίτη 1 Μαρτίου 2011

Βασάρας - Μπέος μηνύουν Βοργιά

ΓΙΑ ΔΑΛΟΥΚΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΚΑΜΠΙ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Για δεύτερη συνεχόμενη Δευτέρα, ο πρώην πρόεδρος της ΕΟΔ Σ.Βοργιάς μίλησε στην τηλεοπτική "ΔΙΚΗ" και αποκάλυψε πως ο Σ.Πιλάβιος έχει ενυπόγραφη επιστολή στα χέρια του, όπου αποκαλύπτονται αναλυτικά τα όσα υπονόησε την προηγούμενη εβδομάδα.

Στην συνέχεια έκαναν παρέμβαση τόσο ο Κύρος Βασσάρας όσο και ο Αχιλλέας Μπέος.

Και οι δύο τόνισαν πως θα κινηθούν νομικά κατά του κ. Βοργιά.

Ο Σ.Βοργιάς τόνισε:

"Υπάρχει επιστολή που βρίσκεται στα χέρια του κ.Πιλάβιου και η οποία μιλάει αναλυτικά για τα όσα είπα. Η επιστολή έχει την υπογραφή πολύ σοβαρού προσώπου. Αν υπάρχει εισαγγελέας ας με καλέσει να τα πω. Δεν σας κάνει εντύπωση ότι δεν με καλεί κανένας; Γιατί κρύβονται όλοι;"

Στη συνέχεια, έκανε παρέμβαση στην εκπομπή, ο Υπεύθυνος Ανάπτυξης Διαιτησίας της ΕΠΟ, Κύρος Βασσάρας, του οποίου το όνομα αναφέρθηκε στις αρχικές δηλώσεις του Βοργιά, με τον τελευταίο να τονίζει με νόημα πως ο Βασσάρας και ο Δαλούκας είναι κουμπάροι, υπονοώντας πως κάτι ύποπτο υπάρχει ανάμεσα τους.

Ο Κ.Βασσάρας είπε:

"Εγώ θα καλέσω τον κ.Βοργιά να αποδείξει αυτά που λέει. Συνέχεια αναφέρεται στο όνομά μου. Για μένα, αυτό το κάνει επειδή απέτυχε στις εξετάσεις και δεν μπόρεσε ποτέ να γίνει παρατηρητής. Νομίζει πως με αυτές τις δηλώσεις θα επανέλθει στο προσκήνιο. Δεν ξέρω τίποτα για καμία επιστολή. Η οικογένεια του κύριου Δαλούκα μου έκανε μια πρόταση να βαφτίσω τον γιο του. Έχω βαφτίσει αυτό το παιδί. Εγώ με τον κύριο Δαλούκα έχουμε να μιλήσουμε πάνω από εφτά μήνες. Πριν καν φύγει από το προσκήνιο".

Ακολούθησε παρέμβαση και του Αχ.Μπέου, ο οποίος είπε:

"Ήθελα να κάνω μια παρέμβαση για τον κύριο Βοργιά, αν και δεν ξέρω αν του ταιριάζει αυτός ο χαρακτηρισμός. Δεν μπορεί να βγαίνει ο κάθε πικραμένος και να κάνει δηλώσεις. Με τον κ. Βασσάρα είναι ζήτημα αν έχουμε πει τρεις φορές γεια. Τι κοινό μπορεί να έχω εγώ με την Μακάμπι και τον Ολυμπιακό Πειραιώς; Τι σχέση μπορεί να έχω με αυτόν τον Ιταλό διαιτητή; Όλα αυτά που είπε ο κ.Βοργιάς θα κληθεί να τα αποδείξει στην δικαιοσύνη. Εγώ ουδέποτε πήγαινα συνέχεια για καφέ με τον Δαλούκα. Τώρα, αν βρεθήκαμε και μιλήσαμε δύο φορές επειδή είναι από τον Βόλο έτερον εκάτερον. Όλα τα υπόλοιπα είναι συκοφαντίες. Αυτά που είχα πει για τον κύριο Δαλούκα τα είπα για προσωπικούς λόγους και αυτό δεν αφορά κανένα. Δεν έχουν καμία σχέση με τα όσα είπε ο κ.Βοργιάς".