powered by Agones.gr - opap

Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2011

Δαϊλάκης στη "Δίκη": "19 Nοεμβρίου μπαίνουν τα λεφτά"

Πέντε μέρες -ή… «κάπου εκεί», όπως τόνισε- πριν τη Γενική Συνέλευση των μετόχων της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, στις 19 Νοεμβρίου, θα ολοκληρωθεί η συμφωνία του Γιάννη Βαρδινογιάννη με τον πρίγκιπα Αλ Σαούντ και ο δεύτερος θα βάλει τα 15 εκατ. ευρώ, όπως αποκάλυψε ο πρώην βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Σταύρος Δαϊλάκης, με δηλώσεις του στην εκπομπή «Δίκη στον ΣΚΑΪ»!

«Ο Παναθηναϊκός είναι το παν για μένα», τόνισε, ενώ επανέλαβε την πρόθεσή του να συμμετάσχει στο Δ.Σ., εφόσον ολοκληρωθεί το deal.

Αρχικά, τόνισε: «Για μένα ΠΑΟ σημαίνει… το παν! Θέλω να συμμετάσχω γιατί με κέρδισε η προσπάθεια που κάνει ο κ. Τσάκας, τον οποίο γνωρίζω από παλιά. Οι άνθρωποι που ανησυχούν… βρίσκονται. Κάπως έτσι γνωριστήκαμε. Είναι μεγάλη μου τιμή, ως γνήσιος Παναθηναϊκός, να βοηθήσω. Γι' αυτό αποδέχθηκα την πρόταση».

Για το αν θα προχωρήσει, τελικά, το deal με τον πρίγκιπα, δήλωσε: «Δεν είμαι… γαλαζοαίματος, όπως ξέρετε. Είμαι άνθρωπος της καθημερινότητας. Της επαρχίας. Αλλά είμαι σίγουρος πως θα προχωρήσει».

Για την… περίφημη επιστολή της Στέλλα Μπεζεντάκου, δε, αρκέστηκε να πει: «Κυριάκο Θωμαϊδη, με ξέρεις καλά. Μπορούσα να κυκλοφορήσω με όποια ήθελα… Με έχεις για να πέσω ΤΟΣΟ χαμηλά; Στημένη ήταν η όλη υπόθεση, για να μου κάνουν κακό».

Πρόσθεσε, επίσης: «Ο κ. Τσάκας έχει μία γνωριμία που προσπαθεί να αξιοποιήσει ΚΑΙ υπέρ της χώρας μας ΚΑΙ υπέρ της αγαπημένης μας ομάδας. Να έρθει ο επενδυτής και να τον αγκαλιάσουμε, προκειμένου να δείξουμε στους ξένους, που μας χλευάζουν, ότι μπορούμε να προσελκύσουμε ξένους επενδυτές. Αρκεί, βέβαια, να προχωρήσει και η δέσμευση του κ. Γερουλάνου στην εκπομπή σας, κ. Θωμαϊδη, για αλλαγή του νόμου περί απαγόρευσης του να μπει ένας ξένος επενδυτής στο ελληνικό ποδόσφαιρο».

Στο τέλος… έβγαλε και την είδηση: «Είναι θέμα ημερών και τον πρίγκιπα να δείτε και τα λεφτά να μπουν. Αυτά θα γίνουν στις 19 Νοεμβρίου ή κάπου εκεί»!