powered by Agones.gr - opap

Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2011

Εμπλοκή Σάχα στο ΑΕΚ-Βόλος (0-4)

 ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΣΤΗ "ΔΙΚΗ"

Σύμφωνα με αποκάλυψη του δημοσιογράφου, Δ.Κωνσταντινίδη στην εκπομπή "Η ΔΙΚΗ", ανάμεσα στις 39.000 συνομιλίες της ΕΥΠ για τα στημένα, που δεν έχουν απομαγνητοφωνηθεί υπάρχει μια ύποπτη συνομιλία πριν το ΑΕΚ-Ολυμπιακός Β. 0-4, στην οποία συμμετέχει ο Έλληνας μάνατζερ του Σάχα. Στην υπόθεση εμπλέκονται και τουλάχιστον άλλοι δύο παίκτες της Ένωσης.

Μάλιστα, σύμφωνα με τα όσα ειπώθηκαν στην εκπομπή, η συνομιλία είναι ανάμεα στον Έλληνα μάνατζερ του Σάχα και έναν από τους εγκλεισμένους στην φυλακή για την υπόθεση για τα στημένα. Υπενθυμίζεται ότι οι τρεις εγκλεισμένοι στην φυλακή για τα στημένοι είναι οι Μπέος, Τσακογιάννης και Καρακούλιας.

Ακόμα, πάντα με βάση τα όσα ειπώθηκαν στην "ΔΙΚΗ" στην υπόθεση φέρονται να εμπλέκονται τουλάχιστον άλλοι δυο παίκτες της ΑΕΚ, οι οποίοι, όπως και ο Σάχα έφυγαν από την ΑΕΚ το καλοκαίρι.Ο κ.Κωνσταντινίδης διευκρίνησε, πάντως, ότι η ΑΕΚ είναι καθαρή και η εμπλοκή αφορά στους ξένους παίκτες της.

Εξάλλου, η «Δίκη στον ΣΚΑΪ» αποκάλυψε πως την Τετάρτη κλήθηκε να καταθέσει στον Εισαγγελέα ο πρώην διαιτητής και νυν εκτελεστικός διευθυντής της Νίκης Βόλου, Γιώργος Δαλούκας και την Παρασκευή στέλεχος του ΣΔΟΕ.