powered by Agones.gr - opap

Τρίτη 30 Αυγούστου 2011

Κομπότης: "Απομυθoποιήθηκε η UEFA-Δεν έχω παίξει ποτέ στοίχημα"

Για πλήρη απομυθοποίηση της ΟΥΕΦΑ έκανε λόγο ο πρόεδρος της ΠΑΕ Λεβαδειακός Γιάννης Κομπότης στην πρώτη δημόσια τοποθέτηση του μετά το ξέσπασμα του σκανδάλου των στημένων αγώνων στη χώρα μας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ. Ο εκ των κατηγορουμένων για την υπόθεση κύριος Κομπότης τόνισε ότι δεν έχει ποτέ στη ζωή του στοιχηματίσει σε αθλητικό γεγονός και αποκάλυψε ότι το Σώμα Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος έχει προχωρήσει στο άνοιγμα όλων των τραπεζικών του λογαριασμών. Παραδέχθηκε ότι την περίοδο που διετέλεσε πρόεδρος της τότε ΕΠΑΕ δάνεισε προσωπικά τους προέδρους της Καλαμάτας και του Αγροτικού Αστέρα κυρίους Γρηγορόπουλο και Ραβιόγλου ποσό έως 60 χιλιάδες ευρώ συνολικά λόγω οικονομικών προβλημάτων που αντιμετώπιζαν και διευκρίνισε ότι η κίνηση αυτή δεν σχετιζόταν επ’ ουδενί με την εξέλιξη του πρωταθλήματος καθώς αυτό δεν είχε ξεκινήσει.
«Ο Λεβαδειακός παίζει πάντα για να νικήσει» σχολίασε ο κύριος Κομπότης αναφορικά με το επίμαχο και ερευνούμενο ματς της ομάδας του με την Ηλιούπολη το οποίο είχε λήξει με νίκη των Βοιωτών 2-4. Ζήτησε μάλιστα να κληθούν για κατάθεση όλοι οι παίκτες που είχε στη διάθεση του κατά τη δεκαετή ενασχόληση του με το ποδόσφαιρο.
Ο πρόεδρος του Λεβαδειακού σημείωσε ότι θα μεταβεί αυτοβούλως στην εισαγγελέα και τον ανακριτή που ερευνούν την υπόθεση των στημένων αγώνων στο ελληνικό ποδόσφαιρο χαρακτηρίζοντας λάθος το γεγονός ότι δεν το έκανε έως τώρα.
Από την πλευρά του ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναχαϊκής Αλέξης Κούγιας στη ραδιοφωνική παρέμβαση του στον ΣΚΑΙ 100,3 τόνισε με νόημα «Ο κύριος Κομπότης δεν είναι άγιος αλλά προσχωρώ στην άποψη του ότι δεν έχει παίξει ποτέ στοίχημα».