powered by Agones.gr - opap

Παρασκευή 15 Ιουλίου 2011

Ηρακλής: "Δεν απορρίφθηκε η προσφυγή στο CAS"

Ο Ηρακλής εξέδωσε ανακοίνωση, στην οποία τονίζει ότι υπήρξε περίπτωση εσφαλμένης πληροφόρησης στην περίπτωση της ανακοίνωσης της Σούπερ Λιγκ σχετικά με την προσφυγή της ομάδας της Θεσσαλονίκης στο CAS. Αναφέρεται ότι δεν υπήρξε απόρριψη ασφαλιστικών μέτρων και ότι η υπόθεση συνεχίζεται κανονικά.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Με έκπληξη πληροφορηθήκαμε χτες την ανακοίνωση της διοργανώτριας όσον αφορά στην υπόθεση της ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ στο CAS. Επειδή δεν είναι η πρώτη περίπτωση εσφαλμένης πληροφόρησης, θα θέλαμε να ξεκαθαρίσουμε την κατάσταση και να ενημερώσουμε την κοινή γνώμη για την πραγματική, σφαιρική και αληθινή κατάσταση των πραγμάτων.
Δεν υπάρχει απόρριψη ασφαλιστικών μέτρων, καθώς το CAS, χτες (14/7), σε συνεννόηση με τον νομικό μας σύμβουλο, προέτρεψε σε κατάθεση νέας έφεσης, όσον αφορά στην επικύρωση της βαθμολογίας. Ασφαλιστικά μέτρα δεν μπορούν να απορριφθούν, αν δεν κατατεθούν πρώτα! Για του λόγου το αληθές, οποιαδήποτε ασφαλιστικά μέτρα κατατεθούν στο CAS θα αφορούν στην απόφαση της δευτεροβάθμιας επιτροπής της ΕΠΟ για μη εφαρμογή της απόφασης της στην υπόθεση της ασφαλιστικής ενημερότητας.
Επειδή το σκεπτικό της απόφασης της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ έφτασε σε μας χτες (14/07) στην Ελληνική γλώσσα, λανθασμένα, καθώς η διαδικασία προβλέπει όλα τα κείμενα να κατατίθενται στην Αγγλική και επειδή έχουν φτάσει στα χέρια μας νέα στοιχεία, τα οποία συνοδεύονται από καταθέσεις μαρτύρων, το CAS πρότεινε να δοθεί νέα παράταση στην κατάθεση του φακέλου δικογραφίας.
Επομένως, η υπόθεση συνεχίζεται κανονικά και, όταν κατατεθούν ασφαλιστικά μέτρα και υπάρχουν συγκεκριμένες αποφάσεις, εμείς πρώτοι θα ενημερώσουμε την κοινή γνώμη. Συνεπώς, ας μην καταλήγουμε σε συμπεράσματα και προβαίνουμε σε ανακοινώσεις για δημιουργία εντυπώσεων».