powered by Agones.gr - opap

Δευτέρα 9 Μαΐου 2011

Παύλος: “Ο γιος μου δεν θέλει να ασχοληθεί διοικητικά με τον ΠΑΟ”

Άκρως αποκαλυπτικός για ενδεχόμενη αποχώρησή του από τον ΠΑΟ, τον γιο του Δημήτρη και για το παρασκήνιο της πρόσληψης του Ομπράντοβιτς προ 12ετίας, ήταν ο Παύλος Γιαννακόπουλος μιλώντας στην εκπομπή του  τηλεοπτικού σταθμού BLUE SKY, “Στοιχηθείτε”, που παρουσιάζει ο Χρ.Παπαθεοφάνους.

-Για το αν σκέφτεται να αποχωρήσει από τον ΠΑΟ:“Είπα ότι έχω κουραστεί 40 χρόνια στον ΠΑΟ. Έχουμε κουραστεί ψυχικά με το άθλημα αυτό. Είμαι κουρασμένος και θέλω να ξεκουραστώ. Αυτό μπορεί να γίνει αύριο, σε ένα χρόνο, σε δυο χρόνια.”

-Για τον γιο του Δημήτρη:“Ο γιος μου δεν θέλει να ασχοληθεί με τα διοικητικά του ΠΑΟ. Αγαπάει τον ΠΑΟ, μοχθεί για τον ΠΑΟ, αλλά δεν θέλει να ασχοληθεί με τα διοικητικά του ΠΑΟ.Όταν έρθει η στιγμή της αποχώρησης θα σκεφτούμε ποιον να βάλουμε.Θέλουμε άνθρωπο που να αγαπάει τον ΠΑΟ και να πάσχει για τον ΠΑΟ”

-Για τα κριτήρια της επιλογής Ομπράντοβιτς το 1999:“Είναι γεγονός αδιαμφισβήτητο ότι δεχτήκαμε πίεση από ανθρώπους που είναι κοντά στην ομάδα να πάρουμε άλλον προπονητή, αλλά εμείς επιλέξαμε τον Ομπράντοβιτς γιατί πιστεύαμε ότι είναι ο άνθρωπος που αγαπάει το άθλημα, δουλεύει γι΄αυτό  και θέλει να επιτυγχάνει το καλύτερο δυνατό.Όσο είμαστε εμείς στον ΠΑΟ ο Ομπράντοβιτς θα είναι κοντά μας.Από εκεί και πέρα κανείς δεν ξέρει τι θα γίνει στο μέλλον”.

-Για το αν το συγκεκριμένο ευρωπαϊκό ήταν το πιο απρόσμενο:“Είναι γεγονός αδιαμφισβήτητο ότι κανείς δεν το περίμενε από τη στιγμή που κληθήκαμε να αντιμετωπίσουμε την Μπαρτσελόνα”.

-Πριν από 2 χρόνια (κατάκτηση ευρωπαϊκού στο Βερολίνο)είχε πει ότι δέχτηκε συγχαρητήρια τηλεγραφήματα μέχρι και από Αυστραλία:“Τώρα το σπίτι μου έχει γίνει ανθόκηπος”!