powered by Agones.gr - opap

Τετάρτη 23 Μαρτίου 2011

Μαθήματα δεοντολογίας Μπέου σε Φάκο!

Σύμφωνα με πληροφορίες που δεν στάθηκε ικανό να επιβεβαιωθούν από τον ίδιο, ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Β. Αχιλλέας Μπέος, βασικός εμπλεκόμενος στο σκάνδαλο “παράγκα Νο2”, πήγε χθες στο γραφείο του ποδοσφαιρικού εισαγγελέα, Α. Φάκου, την ώρα που σε διπλανό γραφείο γινόταν η κλήρωση για τον γηπεδούχο του τελικού του κυπέλλου και φέρεται να διαμαρτυρήθηκε σε έντονο ύφος για τις δημόσιες τοποθετήσεις του επίτιμου αντιεισαγγελέα του Αρείου Πάγου για το θέμα των κασετών, με αφορμή την τοποθέτηση που έκανε στην εκπομπή “Δικη” του Blue Sky.

Έγινε ο εξής διάλογος:

“Δεν πρέπει να βγαίνεις στην τηλεόραση, στα ραδιόφωνα και να λες διάφορα. Κρίνεις για τα πραγματικά περιστατικά και βγάζεις απόφαση. Έτσι, ακόμα και αν κάποιος είναι ύποπτος του δίνεις το δικαίωμα να προετοιμαστεί. Δεν λειτουργούν έτσι”, ακούστηκε να λέει μεταξύ άλλων ο ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού Β.

“Είναι η άποψή σου”, ήταν η απάντηση που πήρε από τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα.

Σχόλιο: Αφού πήγε ο Μπέος στον Φάκο, με την ευκαιρία κατήγγειλε τον Κούγια για δυσφήμηση του ποδοσφαίρου λόγω των όσων είπε ή το ξέχασε; Στη συνέντευξη Τύπου που έδωσε για το θέμα των κασετών είχε τονίσει ότι θα φτάσει μέχρι την Αλβανία. Μέχρι την Αλβανία δεν ξέρουμε αν πήγε, στο Γουδή πάντως πήγε. Το ερώτημα είναι: Καταγγελία έκανε για να πάει η υπόθεση στην αθλητική δικαιοσύνη ή αυτή η λεπτομέρεια του διέφυγε;
ΠΗΓΗ: soccerplus.gr