powered by Agones.gr - opap

Σάββατο 11 Δεκεμβρίου 2010

Το μυστήριο του ΟΠΑΠ TV

Το νέο τηλεοπτικό κανάλι του ΟΠΑΠ TV διαφημίζει την έναρξη τηλεοπτικού αθλητικού προγράμματος και υπηρεσιών για τις 20 Δεκεμβρίου.

Το εγχείρημα ωστόσο σκοντάφτει, μετά την απόφαση του ΕΣΡ που έκρινε πως δεν έχει δικαιοδοσία για να δώσει άδεια εκπομπής στον ΟΠΑΠ TV, με το επιχείρημα ότι πρόκειται για δίκτυο σε κλειστό κύκλωμα.

Το αίτημα είχε υποβάλλει η εταιρεία Infosports productions για την παροχή συνδρομητικών τηλεοπτικών υπηρεσιών, μέσω δορυφόρου. Τα 5.500 πρακτορεία στα οποία θα εκπέμψει το κανάλι του ΟΠΑΠ ΤV δεν είναι ιδιοκτησίας του Οργανισμού, αντιθέτως υπάρχουν και εκεί συμβάσεις συνεργασίας.

Το γεγονός ότι τα μέλη του ΕΣΡ σήκωσαν τα χέρια ψηλά και αρνούνται να γνωμοδοτήσουν, θολώνει ακόμη περισσότερο το μυστήριο εκπομπής του νέου τηλεοπτικού σταθμού.

Το ερώτημα είναι αν τελικά θα εκπέμψει χωρίς άδεια από τις ανεξάρτητες αρχές και ποιο όργανο θα ελέγχει το μεταδιδόμενο πρόγραμμα του, αφού είναι ευρέως γνωστό από τον ίδιο τον ΟΠΑΠ πως θα απασχολεί προσωπικό και θα μεταδίδει και αγώνες σε όλα τα αθλήματα.
ΠΗΓΗ: Greektv.com