powered by Agones.gr - opap

Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου 2010

Εισαγγελέας αγνοεί τους συναδέλφους του και βασίζεται σε δημοσιεύματα!

Διαβάστε την παρακάτω ανάρτηση του καλά ενημερωμένου soccerplus.gr και θα διαπιστώσετε ότι ο αναπληρωτής ποδοσφαιρικός εισαγγελέας λαμβάνει υπ΄όψιν του τα δημοσιεύματα περισσότερο από τα κατηγορητήρια των συναδέλφων του:

Τα επεισόδια του Σαββάτου θεωρήθηκαν ευρείας κλίμακας και ο Παναθηναϊκός τιμωρήθηκε με μια αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών. Αν δεν υπήρχε ένα δημοσίευμα του "Πρωταθλητή" η ποινή θα ήταν μεγαλύτερη...

Και αυτό γιατί ο αναπληρωτής ποδοσφαιρικός εισαγγελέας της ΕΠΟ που άσκησε την δίωξη στον Παναθηναϊκό το έκανε με βάση τα όσα έγραψε η εφημερίδα "Πρωταθλητής" για τα επεισόδια. Και σύμφωνα με τα όσα περιγράφονταν στο εν λόγω δημοσίευμα, τα επεισόδια θεωρήθηκαν ευρείας κλίμακας και όχι εκτεταμένης. Ο Παναθηναϊκός δεν ήταν υπότροπος για επεισόδια ευρείας κλίμακας και έτσι τιμωρήθηκε μόλις με μια αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών.

Αν λαμβανόταν υπόψη το κατηγορητήριο της Σούπερ Λίγκα τα επεισόδια θα θεωρούνταν εκτεταμένης κλίμακας, στα οποία ο Παναθηναϊκός θα ήταν υπότροπος και άρα η τιμωρία του θα ήταν μεγαλύτερη (από 2 εως 4 αγωνιστικές). Ακόμα, οι "πράσινοι" τιμωρήθηκαν με 82.700 ευρώ πρόστιμο.

Ο Παναθηναϊκός θα εκτίσει την ποινή του στο παιχνίδι της 15ης αγωνιστικής με τον Ολυμπιακό Βόλου.