powered by Agones.gr - opap

Κυριακή 18 Απριλίου 2010

Η ηφαιστειακή σκόνη καλύπτει και το Champions League

Την απόφαση για το αν θα διεξαχθούν κανονικά οι αγώνες για τα ημιτελικά του Champions και του Europa League καλείται να πάρει η UEFA. Η ηφαιστειακή τέφρα από την Ισλανδία, η οποία έχει καλύψει τη Γηραιά Ήπειρο, είναι πιθανόν να προκαλέσει δυσκολίες στις μετακινήσεις των ομάδων και να ταλαιπωρήσει τους ποδοσφαιριστές τους.

Όπως αναφέρει η “Marca”, η Μπαρτσελόνα θα αναγκαστεί να πάει οδικώς στο Μιλάνο για να αντιμετωπίσει την Ίντερ, αν απαγορευθούν οι πτήσεις προς την ιταλική πόλη ή να πάει αεροπορικώς σε κάποια άλλη γειτονική περιοχή και από εκεί με πούλμαν προς τον τελικό προορισμό της, έχοντας φυσικά την ίδια «Οδύσσεια» για να επιστρέψει στη βάση της.

Όσον αφορά τους αγώνες της δεύτερης τη τάξει διασυλλογικής διοργάνωσης της Ευρώπης, δύσκολη αναμένεται να γίνει η μετάβαση της Φούλαμ στο Αμβούργο για να αγωνιστεί κόντρα στην ομώνυμη ομάδα. Ο τεχνικός των Λονδρέζων σε δηλώσεις που έκανε στο “SkySports” μετά το τέλος της αναμέτρησης της ομάδας του με τη Γουλβς για το αγγλικό πρωτάθλημα είπε: «Μία από τις σκέψεις της UEFA είναι ότι η αναβολή των αναμετρήσεων θα ήταν δίκαιη, καθώς οι αντίπαλοι που αγωνίζονται στην έδρα τους δεν θα περάσουν την κόλαση που θα περάσουμε εμείς στην προσπάθειά μας να φτάσουμε στον προορισμό μας».
ΠΗΓΗ:sport-fm.gr