powered by Agones.gr - opap

Δευτέρα 19 Απριλίου 2010

Πολυμετοχικοί-ενωμένοι,δυνατοί!

Απείρου κάλλους οι διάλογοι Πατέρα-Π.Γιαννακόπουλου στο Δ.Σ. της ΠΑΕ ΠΑΟ,που δημοσιεύει σήμερα η εφημερίδα "Εξέδρα των Σπορ":



Π. Γιαννακόπουλος: «Ζήτησες ποτέ από τον καιρό που έχεις γίνει πρόεδρος να μας μιλήσεις; Εμένα σήκωσες μια φορά το τηλέφωνο να με ρωτήσεις κάτι; Ποτέ».

Πατέρας: «Σαν τί; Ένα παράδειγμα. Στο μόνο πράγμα που έβαλες προσωπικά χέρι, ήταν στο θέμα του Σισέ. Άλλη φορά δεν μου είχες βάλει».

Π. Γιαννακόπουλος: «Του Σισέ είπα ότι κατά την γνώμη μου έπρεπε να είναι ένας άλλος. Έχω το δικαίωμα να το πω».

Π. Γιαννακόπουλος: «Για την απόλυση του προπονητή δεν ρώτησες κανέναν».

Πατέρας: «Το να προσλάβω ή να απολύσω έναν προπονητή, δεν υποχρεούμαι να ενημερώσω κανέναν. Ο λόγος που δεν το έκανα είναι άλλος».

Π. Γιαννακόπουλος: «Κάνεις λάθος».

Πατέρας: «Δεν κάνω κανένα λάθος».

Π. Γιαννακόπουλος: «Το θέμα του προπονητή είναι σοβαρό. Την προηγούμενη βραδιά ήμαστε στου Μαντζαβελάκη στην γιορτή. Δεν είπες κουβέντα ότι θα κάνεις κάτι. Τα διαβάσαμε από τις εφημερίδες».

Πατέρας: «Απορώ, ένας άνθρωπος της δική σου ηλικίας είναι δυνατόν να μην σκέπτεται ότι αν στο έλεγα στου Μαντζαβελάκη θα είχαμε γίνει όλοι νούμερα».

Π. Γιαννακόπουλος: «Ήμαστε τέσσερις άνθρωποι εκεί».

Πατέρας: «Τι ρόλο παίζει αυτό; Δεν θα έβγαινε προς τα έξω Παύλο;»

Π. Γιαννακόπουλος: «Όχι»

Πατέρας: «Ε τώρα τι να σου πω. Εδώ βγαίνουν προς τα έξω αυτά που λέμε εδώ μέσα. Με 50 δημοσιογράφους δίπλα μας δεν θα έβγαινε έξω το θέμα προπονητή».

Π. Γιαννακόπουλος: «Ούτε εγώ ούτε ο κ. Βαρδινογιάννης πληροφορηθήκαμε. Το διαβάσαμε την άλλη μέρα στις εφημερίδες».

Πατέρας: «Εν πάση περιπτώσει. Να ρωτήσω κάτι; Πάρθηκε μια απόφαση στο θέμα του προπονητή, η οποία καλώς η κακώς αποδείχθηκε ότι ήταν σωστή. Ο κ. Βαρδινογιάννης προς τιμήν του από πέρσι έλεγε ότι αυτός ο προπονητής δεν κάνει. Με δική μου προτροπή των κρατήσαμε.Όταν έφυγε, ήμασταν έναν βαθμό πίσω από τον Ολυμπιακό, ή διαφορά μας ήταν μηδαμινή αλλά έβλεπα ότι με την ομάδα δεν έβρισκε τον ψυχισμό να προχωρήσουμε. Και μου λες εσύ ότι σε μια δεξίωση με 50 δημοσιογράφους έπρεπε να το συζητήσω το θέμα»;

Π. Γιαννακόπουλος: «Ένα σου λέω μονάχα, ότι ήταν απαράδεκτο να διαβάσουμε από τις εφημερίδες».

Πατέρας: «Εγώ πιστεύω ότι εκείνη την ώρα εσύ έπρεπε να πεις μπράβο, έχουμε έναν πρόεδρο που κράτησε το μυστικό μέχρι τέλους».

Π. Γιαννκόπουλος: «Εν είπαμε να πεις ονόματα, αλλά ότι αύριο σκοπεύω να πάρω προπονητή»

Πατέρας: «Δεν σκόπευα να απολύσω τον προπονητή την επόμενη μέρα. Φώναξα τον προπονητή να συζητήσουμε. Μπου είπε ότι για ότι συμβαίνει στην ομάδα ευθύνονται οι δημοσιογράφοι και ότι οι ποδοσφαιριστές δεν είναι επαγγελματίες. Δεν ήξερα καν ότι η έκβαση θα ήταν αυτή. Περίμενα να βρω άκρη με αυτόν τον άνθρωπο και ότι θα συνέχιζε».

Π. Γιαννακόπουλος: «Εγώ ξέρω καλά ότι το πρωί μίλησες με τον Γιάννη και δεν του είπες τίποτα»

Πατέρας: «Αυτή είναι η αλήθεια»

Π. Γιαννακόπουλος: «Εντάξει, τίποτε άλλο».

Πατέρας: «Σε κανέναν δεν είπα τίποτα»

Π. Γιαννακόπουλος: «Άρα νομίζεις ότι εσύ πρέπει να διευθύνεις μόνος σου τον Παναθηναϊκό και να τα κρατάς μέσα σου».