powered by Agones.gr - opap

Παρασκευή 19 Μαρτίου 2010

Πράκτορες ΟΠΑΠ vs MEGA

"Το ποτήρι ξεχείλισε! Οι διοργανωτές παράνομων στοιχημάτων, που αφαιρούν από τα δημόσια ταμεία δισεκατομμύρια ευρώ, διαφημίζονται πλέον ανοικτά στα Μ.Μ.Ε., αβαντάρουν τον κύκλο εργασιών εταιριών εισηγμένων στο Χρηματιστήριο Αθηνών και συγχωνεύονται ενισχύοντας τα επιχειρησιακά σχέδια μεγαλοεπιχειρηματιών. Την ίδια στιγμή η Κυβέρνηση εθελοτυφλεί σε όλα αυτά, στρέφει τα βέλη της αποκλειστικά ενάντια στα λαϊκά εισοδήματα και αδιαφορεί για τη συνεχή απαξίωση της κρατικής περιουσίας.Αντί να προστατέψει την ΟΠΑΠ Α.Ε. που προσφέρει πακτωλούς εκατομμυρίων στα δημόσια ταμεία και επιχορηγεί κάθε Πολιτιστική κι Αθλητική ανάγκη της χώρας, τολμά να προβληματίζεται για το πώς θα φορολογήσει τους κερδοσκόπους πειρατές αντί να καταστείλει τη δράση τους, μια και καλή. Στο επόμενο βήμα ίσως σκεφτεί να φορολογήσει και τους εμπόρους ναρκωτικών!Αυτή τη στάση, εκμεταλλεύονται οι παράνομοι ανταγωνιστές της ΟΠΑΠ και αποθρασύνονται. Με πρωτεργάτη το κανάλι των μεγαλοεκδοτών, επιτίθενται ευθέως στον δημοσιοεποπτευόμενο Οργανισμό"

Aνακοίνωση του συνδικαλιστικού οργάνου των πρακτόρων ΟΠΑΠ, με την απειλή για απεργία στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ και στο Μουντιάλ!

Καλά τα λέτε. Μόνο που σας διαφεύγει η δική σας ευθύνη, με (ορισμένους) πράκτορες που προωθούν το ιντερνετικό ή και το παράνομο στοίχημα.