powered by Agones.gr - opap

Κυριακή 28 Μαρτίου 2010

Ο Ολυμπιακός απαντά στον ΣΚΑΪ

Ανακοίνωση εξέδωσε η ΠΑΕ Oλυμπιακός, καταγγέλοντας τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ για το θέμα που μετέδωσε περί χιλιάδων μαύρων εισιτηρίων στο Καραϊσκάκη(βλέπε σημερινή ανάρτηση "ΔΙΚΗΣ"):

Ιδού το περιεχόμενο της ανακοίνωσης:

"Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ σε σχέση με το θέμα που προβάλλεται από την τηλεοπτική-ραδιοφωνική συχνότητα του ΣΚΑΪ ανακοινώνει τα ακόλουθα:

Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ έχει ελεγχθεί με προσωρινό έλεγχο από το ΔΕΚ (μέχρι 11/09), είναι σε εξέλιξη τακτικός έλεγχος των χρήσεων 2006-2009, έχει ελεγχθεί τον 03/09 από την ΔΟΥ ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ για το θέμα των εισιτηρίων και ελέγχθηκε πρόσφατα τον 03/10 από το ΥΠΕΕ χωρίς να διαπιστωθεί οποιαδήποτε παράβαση οφειλόμενη σε απόδοση ΦΠΑ εισιτηρίων.

Από τα ανωτέρω προκύπτει ότι θέμα που προβάλει ο ΣΚΑΪ είναι αναληθές, δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα και είναι δυσφημιστικό για την ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ.

Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ δηλώνει ότι θα προβεί άμεσα σε όλες τις νόμιμες ενέργειες εναντίον όλων εκείνων που συμμετείχαν στην διαμόρφωση και προβολή του θέματος αυτού.

Με την ευκαιρία προκαλεί εντύπωση στην ΠΑΕ και στους φιλάθλους της ο επιλεκτικός, επίμονος και συνεχής έλεγχος (είναι η μοναδική ΠΑΕ που ελέγχεται για το θέμα των εισιτηρίων - συνδέσμων) μιας ΠΑΕ που η οργάνωση, ο έλεγχος, η συνέπεια στην απόδοση φόρων (έχουν αποδοθεί φόροι ύψους 90 εκ. ευρώ από το 1993 μέχρι σήμερα) θα έπρεπε να αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση και όχι αντικείμενο αυθαίρετων και δυσφημιστικών δημοσιευμάτων και «ερευνών»".

ΣΧΟΛΙΟ "ΔΙΚΗΣ": Θα είχε ενδιαφέρον και μια ανακοίνωση της Sports United, της εταιρείας που διαχειρίζεται τα εισιτήρια των αγώνων του Ολυμπιακού.