powered by Agones.gr - opap

Πέμπτη 25 Μαρτίου 2010

ΠΑΟΚτσήδες εναντίον Αρειανών στην Καβάλα!

ΕΚΤΕΘΕΙΜΕΝΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΕΠΟ

Λίγο πριν την έναρξη του δεύτερου ημιτελικού του Κυπέλλου Ελλάδος μεταξύ της Καβάλας και του Άρη σημειώθηκαν σοβαρά επεισόδια στην πόλη.

Οπαδοί του ΠΑΟΚ (σύμφωνα με μαρτυρίες φορούσαν διακριτικά της ομάδας) επιτέθηκαν σε αυτούς του Άρη και δεν έλειψαν οι συμπλοκές!

Πληροφορίες, τις οποίες σας μεταφέρουμε με κάθε επιφύλαξη, αναφέρουν πως έχει χτυπηθεί κι ο πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης, Θανάσης Αθανασιάδης!

Ζημιές έχουν δεχθεί αυτοκίνητα που συνόδευαν την αποστολή των «κίτρινων», ενώ πρέπει να σημειώσουμε ότι είναι πολλοί οι οπαδοί του Άρη που βρίσκονται στην Καβάλα παρά τη σχετική απαγόρευση.

Όπως λένε οι φίλοι της ομάδας έχουν στην κατοχή τους προσκλήσεις από την γηπεδούχο ομάδα και θα μπουν στο γήπεδο.

Καταστροφές έχουν υποστεί και καταστήματα και ταβέρνες στην πόλη.

Νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι επίθεση έχουν δεχθεί και άλλα μέλη της διοίκησης του Άρη πέρα του προέδρου, κ. Αθανασιάδη.

Ωστόσο, ακόμη δεν έχει γίνει γνωστό αν έχει διακομιστεί κάποιος στο νοσοκομείο.

Γύρω στις 15:45 υπάρχουν περίπου 150 οπαδοί εντός του γηπέδου, που φορούν μαύρα, και επιτίθενται με καθίσματα και κροτίδες προς τους οπαδούς του Άρη, που έχουν αρχίσει να εισέρχονται στη Θύρα που θα φιλοξενηθούν.

Η αστυνομία κάνει χρήση δακρυγόνων προκειμένου να διαλύσει τους οπαδούς, ενώ εντός γηπέδου υπάρχει μια διμοιρία των ΜΑΤ.

Οι παίκτες του Άρη μόλις μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο, για την αναγνωριστική βόλτα, δέχθηκαν επίθεση με κροτίδες από τους οπαδούς, που ήταν από νωρίς μέσα στο γήπεδο, και επέστρεψαν άρον-άρον στα αποδυτήρια.

Λίγο πριν τις 16:00 περίπου 60 οπαδοί του ΠΑΟΚ μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο και πάλεψαν σώμα με σώμα με φίλους του Άρη! Μετά από δέκα λεπτά συμπλοκών μια διμοιρία των ΜΑΤ επενέβη και έκανε χρήση δακρυγόνων προκαλώντας αποπνικτική ατμόσφαιρα.

Μια ώρα πριν τη σέντρα του αγώνα στο γήπεδο έχουν καταφέρει να μπουν παραπάνω από 1.000 οπαδοί του Άρη.
ΠΗΓΗ: sportdog.gr


ΣΧΟΛΙΟ "ΔΙΚΗΣ": Αποδεικνύεται ότι ούτε η πρόληψη, ούτε η καταστολή βίας, λειτουργούν αποτελεσματικά στην ποδοσφαιρική Ελλάδα.
Μήπως τα συναρμόδια υπουργεία πρέπει να αλλάξουν ρότα και να προασπίσουν-επιτέλους-το δημόσιο συμφέρον;