powered by Agones.gr - opap

Τρίτη 16 Μαρτίου 2010

ΣΙΚΕ ΜΑΤΣ: Οι Κύπριοι μας βάζουν γυαλιά

«Το γνωρίζουμε πως είναι σωστό να γνωστοποιήσουμε τα ονόματα των ομάδων, αλλά αυτό θα γίνει μετά τη μεθαυριανή συνάντηση με τον Υπουργό Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης. Η ΚΟΠ θα παραδώσει όλα τα στοιχεία που της έχουν σταλεί στον Υπουργό Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης και θα του ζητήσει να δώσει εντολές για ενδελεχή έρευνα της κάθε περίπτωσης. Πήραμε τους δύο φακέλους από την UEFA και αναμένουμε το τρίτο που ήδη έχει σταλεί.Θα κάνουμε και εμείς κάποιες διεργασίες. Είναι από τις πιο σοβαρές παρατυπίες και υπάρχουν αυστηρές ποινές. Μέχρι και διαγραφή από τα μητρώα της Ομοσπονδίας»

Ο πρόεδρος της κυπριακής επιτροπής εθνικών ομάδων, Χάρης Λοϊζίδης, σχολιάζει την ανακοίνωση της ΚΟΠ (Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου) για τα τρία ύποπτα κυπριακά ματς που εντόπισε η UEFA με τη βοήθεια του ΣΑΣΑ ( Σύστημα Ανίχνευσης Στοιχηματικής Απάτης).

Στην Κύπρο "πιάνουν τον ταύρο από τα κέρατα" και στην Ελλάδα, η ΕΠΟ αδρανεί, εδώ και μήνες...
Θα δούμε αν μεθαύριο (τι σύμπτωση...) αποδώσει η κίνηση Μπιτσαξή να παραβρεθεί στη συνεδρίαση της ΕΠΟ, όπου θα ζητήσει από Πιλάβιο και συμβούλους της ομοσπονδίας να δώσουν στη δημοσιότητα τα 25 ύποπτα ελληνικά ματς.