powered by Agones.gr - opap

Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2010

Αρσεναλ-Μάντσεστερ σε 3D!

Αγώνες ποδοσφαίρου σε 3D θα μεταδίδει το τηλεοπτικό δίκτυο Sky δίνοντας τη δυνατότητες στους φίλους του αθλήματος να «ζουν» τα ματς της Πρέμιερ Λιγκ.
«Ποδαρικό» θα κάνει ο μεθαυριανός αγώνας Arsenal-Manchester United και 9 pubs στο Λονδίνο, το Manchester, το Cardiff και το Εδιμβούργο, θα έχουν τη δυνατότητα να προβάλλουν το ματς σε 3D.
Σύμφωνα με το BBC, από τον επικείμενο Απρίλιο το τηλεοπτικό δίκτυο θα επεκτείνει σταδιακά το 3D κανάλι σε εκατοντάδες pub της χώρας. Αργότερα, το Sky 3D θα είναι διαθέσιμο για τους συνδρομητές της Sky+HD σε ένα φάσμα περιεχόμενων που θα παρέχονται. Συγκεκριμένα, θα περιέχει ένα ευρύ πακέτο από ταινίες, αθλητισμό, ντοκιμαντέρ και ψυχαγωγία. Για τους κατόχους Sky+HD θα παρέχεται δωρεάν ως πρόσθετο μαζί με τα ειδικά γυαλιά για τη θέαση των 3D προγραμμάτων.
«Οι καταναλωτές έχουν αγκαλιάσει την τεχνολογία 3D στο σινεμά και επειδή και το δίκτυό μας παρέχει τέτοιου είδους υπηρεσίες έχουμε την αισιοδοξία πως θα υπάρξει ζήτηση για τα αθλητικά γεγονότα και ταινίες σε 3D«, είπε ο Gerry O’Sullivan, ανώτατο στέλεχος του Sky.
Τον ερχόμενο μήνα δυο αγώνες ράγκμπι θα μαγνητοσκοπηθούν και θα προβληθούν με 3D στους κινηματογράφους της Βρετανίας. Μάλιστα και το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2010 στη Νότια Αφρική θα γυριστεί σε 3D.
ΠΗΓΗ: kala-nea.gr