powered by Agones.gr - opap

Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου 2009

Βασιλακόπουλος VS Μπιτσαξής για τα μάτια της...ΕΟΕ!

"ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ" Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ

Μια παιδική φιλία και μια θεμιτή φιλοδοξία κινδυνεύουν να "τινάξουν στον αέρα" την πολιτική του ΠΑΣΟΚ στον τομέα του αθλητισμού!
Ο πρόεδρος της FIBA Europe και ισχυρός άνδρας του ελληνικού μπάσκετ Γιώργος Βασιλακόπουλος, ο οποίος έχει διατελέσει και γενικός γραμματέας Αθλητισμού από τον Οκτώβριο του 1993 μέχρι τον Απρίλιο του 1996, καλεί με δηλώσεις του στην αθλητική εφημερίδα "Goal news" τον σημερινό γγΑ Παναγιώτη Μπιτσαξή που είναι προσωπικός φίλος και συμμαθητής του προέδρου της ΕΟΕ Σπύρου Καπράλου να «μείνει ουδέτερος και να μην κάνει πολιτική με προσωπικές σχέσεις». Ο κ. Βασιλακόπουλος αναφέρεται γενικά στην κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ και την πολιτική ηγεσία του αθλητισμού που δεν φαίνεται να στηρίζει τις όποιες κινήσεις των προσκείμενων στο κυβερνών κόμμα αθλητικών ομοσπονδιών για αλλαγή της κατάστασης, λέγοντας: «Η κυβέρνηση θα πρέπει να μείνει μακριά από τον αθλητισμό και να μην εμπλέκεται. Το αθλητικό κίνημα έχει την αυτονομία του και είναι μια αυτόνομη κοινωνική διαδικασία και δεν θα πρέπει να παρεμβαίνει κανείς. Θυμάστε, άλλωστε, τι συνέβη πριν από μερικά χρόνια με την κυβέρνηση της ΝΔ στην ΕΟΕ που προκάλεσε την παρέμβαση της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής».
Η παιδική φιλία Μπιτσαξή-Καπράλου ξεκινάει από τα 8 τους χρόνια(ήταν συμμαθητές στο Κολλέγιο Αθηνών) και η θεμιτή φιλοδοξία είναι του Γιώργου Βασιλακόπουλου που θεωρεί ότι έφτασε η ώρα να ηγηθεί της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής...