powered by Agones.gr - opap

Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2009

Ζίκο: "Θα περάσουμε την Μπορντό"

Όπως στις δηλώσεις του αμέσως μετά τη κλήρωση, έτσι και μέσα από την ιστοσελίδα του, ο Ζίκο δείχνει πως πιστεύει στην πρόκριση του Ολυμπιακού απέναντι στη Μπορντό.
Ο Βραζιλιάνος προπονητής έκανε λόγο για μεγάλο εμπόδιο, ενώ στάθηκε στην ανάγκη για νίκη στο πρώτο ματς στο Καραϊσκάκη, προκειμένου να μπορέσει η ομάδα του να πετύχει το στόχο της στη ρεβάνς της Γαλλίας.
«Ξέραμε ότι θα αντιμετωπίσουμε έτσι κι αλλιώς μία ομάδα που έχει κάνει την καλύτερη πορεία στον όμιλό της. Όπως και να 'χει, δεν μπορείς να διαλέξεις στο Τσάμπιονς Λιγκ. Κληρωθήκαμε με την Μπορντό, που έκανε το καλύτερο ρεκόρ στην πρώτη φάση (5 νίκες, 1 ισοπαλία) και είναι μια δυνατή ομάδα. Μπορεί να μην έχει διάσημους παίκτες, όμως αυτό ακριβώς είναι πολύ επικίνδυνο», αναφέρει ο Ζίκο στο σχόλιο του και προσθέτει:«Σε μία διοργάνωση σαν κι αυτή δεν υπάρχουν εύκολες και δύσκολες στιγμές. Ελπίζουμε να φτάσουμε τον Φλεβάρη, να έχουμε όλες μας τις δυνάμεις με παίκτες που θα επιστρέψουν από τραυματισμούς. Πιστεύω στην ομάδα μου και ξέρω πως έχουμε ένα μεγάλο εμπόδιο που θα δουλέψουμε για να είμαστε δυνατοί. Χρειαζόμαστε τη νίκη στο πρώτο παιχνίδι που είναι στην έδρα μας για να πάρουμε την πρόκριση στην Γαλλία».