powered by Agones.gr - opap

Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2009

"Εξωτερικό θέλει ο Σαλπιγγίδης"

Το πιο πιθανό σενάριο είναι να συνεχίσει την καριέρα του εκτός Ελλάδας ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης, όπως προκύπτει από τις δηλώσεις του μάνατζέρ του Βαγγέλη Αγγελή!
Σε «πηγαδάκι» που είχε με τους εκπροσώπους του Τύπου μετά το τέλος του αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα, ο εκπρόσωπος του 28χρονου διεθνή άσου ξεκαθάρισε πως ο πελάτης του έχει ως προτεραιότητά του το εξωτερικό, χωρίς, ωστόσο, να αποκλείει το ενδεχόμενο να ανανεώσει τελικά τη συνεργασία του με τον Παναθηναϊκό.
«Για τον Δημήτρη προτεραιότητα είναι το εξωτερικό. Μετά το παιχνίδι στην Ουκρανία μας έχουν προσεγγίσει πολλές ομάδες και έχουμε αρκετές προτάσεις, τις οποίες και εξετάζουμε. Οι προτάσεις αυτές είναι κυρίως από αγγλικές ομάδες (σ.σ.: Μπέρμιγχαμ και Πόρτσμουθ). Υπάρχει, βεβαίως, και η πολύ καλή πρόταση που μας έχει κάνει ο Παναθηναϊκός, που δεν έχει κάποιο deadline», ήταν τα πρώτα λόγια του Αγγελή και πρόσθεσε:
«Γνωρίζουμε ότι έχουν έρθει προτάσεις στον Παναθηναϊκό για να τον δώσει και τώρα, τον Ιανουάριο, ωστόσο οι άνθρωποι της ομάδας δεν το σκέφτονται, αφού θέλουν να μείνει για να βοηθήσει για τον τίτλο. Ο «Σάλπι»' είναι πολύ ευχαριστημένος εδώ, και με τον κόσμο και με τη διοίκηση, που του έχει φερθεί πολύ καλά, αλλά από την άλλη σκέφτεται κι ότι είναι 28 ετών και ίσως θα πρέπει να κάνει κάποια στιγμή το βήμα για να παίξει έξω».
Στο τέλος, μάλιστα, επεσήμανε πως πιθανότατα εξελίξεις θα υπάρξουν από τον Ιανουάριο, όταν και ο «Σάλπι» θα έχει πλέον και «επίσημα» το δικαίωμα να διαπραγματευτεί με οποιαδήποτε ομάδα επιθυμεί: «Το πιθανότερο είναι μέσα στο Γενάρη να έχουμε κάποια εξέλιξη, ωστόσο υπάρχει και το ενδεχόμενο να πάρει ένα ρίσκο, διότι είναι άνθρωπος που του αρέσει να ρισκάρει και να περιμένει το Μουντιάλ για μία καλύτερη μεταγραφή».