powered by Agones.gr - opap

Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2009

Αντι-Γκιγκς ο Μπεν Αρφά!

Στα 9 εκ. ευρώ έχει αυξήσει την προσφορά της η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, για την απόκτηση του Μπεν Αρφά, σύμφωνα με δημοσίευμα της γαλλικής ιστοσελίδας «www.20minutes.fr», το οποίο επικαλείται ρεπορτάζ που μετέδωσε πριν από λίγη το «RTL».Ο ατζέντης του 22χρονου Γάλλου, άλλωστε, έχει ταχθεί υπέρ της μεταγραφής του νεαρού άσου στον αγγλικό σύλλογο, με το σάιτ «foot01.com» να αναφέρει σε νεότερο ρεπορτάζ του ότι στο «παιχνίδι» της απόκτησής του βρίσκεται και η Λιλ.
Ο νεαρός μεσοεπιθετικός θα γίνει ο αντικαταστάτης του Ράιαν Γκίγκς στη Μάντσεστερ, σύμφωνα με τον προγραμματισμό του σερ Άλεξ Φέργκιουσον. Για αυτόν τον λόγο, εξάλλου, ο πεπειραμένος τεχνικός θέλει να αποκτήσει από τώρα τον διεθνή Γάλλο άσο και να τον δώσει δανεικό σε άλλη ομάδα της κατηγορίας, για να εγκλιματιστεί στο αγγλικό στιλ ποδοσφαίρου.
Στον Ολυμπιακό, πάντως, δεν δείχνουν να ανησυχούν ιδιαίτερα για τα δημοσιεύματα, δεδομένου ότι έχουν κάνει την κίνησή τους και, πλέον, περιμένουν τις εξελίξεις. Η πληροφόρηση από Γαλλία αναφέρει ότι ο νεαρός άσος θα συναντηθεί σήμερα με στελέχη της διοίκησης της Μαρσέιγ και θα εξετάσουν τις προτάσεις που υπάρχουν για το μέλλον του.Οι «ερυθρόλευκοι», εξάλλου, έχουν δώσει ήδη τα χέρια με τον γαλλικό σύλλογο και το μόνο που μένει είναι η θετική ή αρνητική απάντηση του παίκτη.