powered by Agones.gr - opap

Τρίτη 22 Δεκεμβρίου 2009

Αιγάλεω: "Προκλητικά εσφαλμένη η απόφαση"

Ανακοίνωση για την απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της Ενωσης Β'-Γ' Εθνικής να κατακυρώσει τον αγώνα του Αιγάλεω με τον Ολυμπιακό Βόλου στους Θεσσσαλούς, εξέδωσε η ΠΑΕ Αιγάλεω.Αναλυτικά:
«Η απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της Ένωσης Β΄-Γ΄ Εθνικής είναι προκλητικά εσφαλμένη και αντίθετη προς τη νομοθεσία που προστατεύει τη Δημόσια Υγεία. Ευτυχώς για τους παίκτες μας και –προφανώς– δυστυχώς για την Επιτροπή, στα περίπου 60 μέχρι σήμερα θύματα του ιού της νέας γρίπης δεν περιλαμβάνονται και στελέχη της ομάδας μας, ώστε να συγκινηθούν τα μέλη στην κατ’ ευφημισμό εξέταση των πραγματικών περιστατικών.Είναι πλέον φανερό ότι νοοτροπίες και συμπεριφορές που έχουν επισημανθεί τα τελευταία χρόνια και αφορούν τα μέλη της Πειθαρχικής Επιτροπής αποτελούν σημαντικό ρόλο άμεσης αντικατάστασής της, σύμφωνα και με απόφαση που έχει ληφθεί σε ανύποπτο χρόνο από το Δ.Σ. της Ένωσης.Θεωρούμε την απόφαση απαράδεκτη, αντίθετη με τους κανονισμούς και την ισχύουσα νομοθεσία, και βεβαίως θα την προσβάλουμε ενώπιον της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ.Πέραν όμως των ενεργειών στον αθλητικό «δικαστικό» τομέα, δηλώνουμε ότι θα «ενημερώσουμε» και τις εισαγγελικές Αρχές που ήδη διεξάγουν έρευνα για τις παραβάσεις της νομοθεσίας που αφορούν τη δημόσια υγεία. Μέχρι στιγμής έχει καταθέσει ο αντ/δρος της ΠΑΕ Βίκτωρ Μητρόπουλος, ο πρόεδρος της Ένωσης Σπύρος Καλογιάννης και άλλοι εμπλεκόμενοι.
Το περιεχόμενο της απόφασης είναι χαρακτηριστικό, αν και πέρασαν είκοσι ημέρες από τότε που εκδικάστηκε, ότι δεν έχει δοθεί στη δημοσιότητα, προφανώς γιατί η επιτροπή αντιμετώπιζε δυσκολίες να στοιχειοθετήσει ευθύνες της ΠΑΕ ΑΙΓΑΛΕΩ όταν σε όλη την Ευρώπη και στην Ελλάδα δεκάδες παιχνίδια είχαν αναβληθεί λόγω της γρίπης. Η ΠΑΕ ΑΙΓΑΛΕΩ δηλώνει υπερήφανη που προστάτεψε την υγεία των αθλητών της, γνωρίζοντας εκ προοιμίου τις κάθε μορφής πελατειακές σχέσεις παραγόντων, δικηγόρων και όχι μόνο».