powered by Agones.gr - opap

Πέμπτη 19 Νοεμβρίου 2009

Εταιρεία στοιχημάτων διδάσκει ηθική!

H William Hill επιστρέφει τα στοιχήματα στον αγώνα της Ιρλανδίας στο Παγκόσμιο Κύπελλο!
Η εταιρεία επιστρέφει τα στοιχήματα σε όλους τους παίκτες που ποντάρισαν στον αγώνα της Ιρλανδίας στο προκριματικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου μετά την αμφισβήτηση αναφορικά με το γκολ του Thierry Henry που απέκλεισε την Ιρλανδία. Η William Hill θα πληρώσει τα στοιχήματα υπέρ της πρόκρισης της Γαλλίας.
"Κάνοντας πέρα τις ηθικές αμφιβολίες και το γεγονός ότι κανείς δεν γνωρίζει τι θα είχε συμβεί αν το γκολ είχε ακυρωθεί, η στάση της εταιρείας πρέπει να είναι απολύτως δίκαιη. Έτσι επιστρέφει τα χρήματα των στοιχημάτων σε όσους ποντάρισαν στην πρόκριση της Ιρλανδίας." Έτσι δήλωσε ο εκπρόσωπος της William Hille, Graham Sharpe.
H William Hill ήταν η πρώτη στοιχηματική εταιρεία που έκανε μια παρόμοια κίνηση, όταν το 1986, δεν 'επέτρεψαν" το γκολ του Χεριού του Θεού, του Μαραντόνα κατά της Αγγλίας και επέστρεψαν τα χρήματα στοιχημάτων στους παίκτες.
Η Ιρλανδία είναι 5/4 με την William Hill για την πρόκριση στο Euro 12. Kαι 2/1 για πρόκριση για το Παγκόσμιο Κύπελλο 2014.
Η WILLIAM HILL προσφέρει 100/1 ότι η FIFA θα αποφασίσει να επαναληφθεί ο αγώνας του Παγκοσμίου Κυπέλλου μεταξύ της Ιρλανδίας με την Γαλλία. «Υπάρχουν δυο πιθανότητες – ελάχιστη και καθόλου» είπε ο εκπρόσωπος της Hill, Graham Sharpe.