powered by Agones.gr - opap

Δευτέρα 16 Νοεμβρίου 2009

Ο Δέλλας είπε "όχι" στην εθνική!

Εκ περιτροπής έγιναν οι κλήσεις των Γιώργου Τζαβέλλα και Γιώργου Γκαλίτσιου, όπως έγινε γνωστό την Κυριακή.
Ο Ότο Ρεχάγκελ είχε συνάντηση με τον Τάκη Φύσσα με σκοπό να βρουν λύσεις για τις διαφαινόμενες απουσίες των Τοροσίδη και Χαλκιά από τον επαναληπτικό με την Ουκρανία στο Ντόνετσκ. Ο Γερμανός τεχνικός δεν «καιγόταν» τόσο για την θέση του τερματοφύλακα, εκεί που υπάρχουν ακόμα οι Σηφάκης και Τζόρβας, όσο για την θέση του κεντρικού αμυντικού αφού ο Αβραάμ Παπαδόπουλος έχει ενοχλήσεις στους προσαγωγούς εδώ και μια εβδομάδα και παρότι συμπεριλήφθηκε στην αποστολή, εκτιμάται πως δεν θα είναι 100% έτοιμος την Τετάρτη.
Τα ονόματα που «έπεσαν» πρώτα στο τραπέζι ήταν αυτά του Τραϊανού Δέλλα και του Γιάννη Μανιάτη. Ο «κολοσσός» αρνήθηκε ευγενικά την πρόσκληση αφού μάλλον μέτρησε στην απόφαση του το γεγονός πως η τελευταία του κλήση στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα χρονολογείται από το παιχνίδι με το Ισραήλ στο Παγκρήτιο. Αρνητική ήταν και η απάντηση του παίκτη του Πανιωνίου αλλά για τελείως διαφορετικούς λόγους. Ο Μανιάτης έχει υποστεί διάστρεμμα και ακολουθεί πρόγραμμα θεραπείας στις προπονήσεις του με τον Πανιώνιο, οπότε είναι προφανές πως δεν θα μπορούσε να δηλώσει συμμετοχή.
Μετά από όλα αυτά, ο Ρεχάγκελ κατάφυγε στην λύση του Γιώργου Τζαβέλλα ως μπακ απ του Σπυρόπουλου στο αριστερό άκρο της άμυνας, ενώ μια επιπλέον λύση στα στόπερ δίνει ο Γιώργος Γκαλίτσιος του Ολυμπιακού, αφού θεωρείται βέβαιο πως η Εθνική θα αγωνιστεί με τρεις κεντρικούς αμυντικούς και στον επαναληπτικό με την Ουκρανία.
ΠΗΓΗ: Sportdog.gr