powered by Agones.gr - opap

Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2009

Κόντης: "Επιεικώς απαράδεκτη η διαιτησία"

Ο πρόεδρος του Άρη, Θανάσης Αθανασιάδης άσκησε πολύ σκληρή κριτική για τη διαιτησία του αγώνα.Αναλυτικά ο κ.Αθανασιάδης δήλωσε: «Οι φορείς του ποδοσφαίρου ας κάνουν την αυτοκριτική τους. Αρκετοί παράγοντες συνετέλεσαν για να έρθει αυτό το αποτέλεσμα. Πρώτος εξ αυτών η ατυχία.Για την απόδοση δεν είμαι εγώ αυτός που θα το κρίνω, αν ήταν καλή, αλλά έχουμε τον κατάλληλο άνθρωπο που θα επιληφθεί. Η ομάδα στήθηκε καλά, έκανε ευκαιρίες, όμως, δεν τα κατάφερε».
Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε και ο εκτελεστικός διευθυντής της ΠΑΕ Άρης Γιάννης Κόντης: «Δεν το έχω ξαναδεί πουθενά αυτό. Όταν σε ένα τείχος, ο παίκτης πηδά και προστατεύει το πρόσωπο του, βάζει το χέρι του μπροστά, ο διαιτητής να δίνει πέναλτι. Η διαιτησία ήταν επιεικώς απαράδεκτη. Σε βάζει με την πλάτη στον τοίχο. Είναι παγκόσμιο γεγονός, είναι απαράδεκτο».
Τέλος ένα άλλο μέλος της ΠΑΕ, ο Νίκος Παπαδόπουλος, ανέφερε: «Ναι, είναι βαρύ το σκορ, ο ΠΑΟΚ ήταν πιο τυχερός, αλλά θα πρέπει να δούμε και κάποια άλλα πράγματα. Όταν υπάρχει ένα υβριστικό πανό (Υπήρχε ένα πανό στο κέντρο του γηπέδου που απευθυνόταν στον Λαμπριάκο”) κατά του ποδοσφαιριστή μας που βρίζει τη μάνα του, πως επιτρέπει η αστυνομία και ο διαιτητής να ξεκινήσει το παιχνίδι».