powered by Agones.gr - opap

Σάββατο 14 Νοεμβρίου 2009

"Ανίκανε Καλογιάννη,παραιτήσου τώρα"!

Ανοιχτή επιστολή έστειλε ο πρόεδρος του Αγροτικού Αστέρα, Κώστα Ριαβόγλου, προς τον πρόεδρο της Ένωσης Β' και Γ' Εθνικής, Σπύρο Καλογιάννη, στην οποία ανέφερε ότι ήταν δική του υπόθεση να αναβληθεί ο αγώνας Αιγάλεω-Ολυμπιακού Βόλου, τον χαρακτήρισε ανίκανο, ζήτησε την παραίτησή του και τόνισε ότι χρησιμοποιεί το ρόλο του και τις υπηρεσίες της Ένωσης εξυπηρέτηση συμφερόντων.
Αναλυτικά η επιστολή του Κώστα Ριαβόγλου κατά του Σπύρου Καλογιάννη:
"ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ Β’Γ’ ΕΘΝΙΚΗΣ Κ. ΡΙΑΒΟΓΛΟΥ
ΠΡΟΣ: Πρόεδρο Ένωσης Β’ Γ’ Εθνικής, κ. Σπύρο Καλογιάννη
ΚΟΙΝ: Μέλη Ένωσης Β’ Γ’ Εθνικής
Κύριε Πρόεδρε,
Προς μεγάλη μου έκπληξη διαπίστωσα, ότι η απόφαση, που πάρθηκε από τη συντριπτική πλειοψηφία των μελών της Ένωσής μας στο έκτακτο ΔΣ της Πέμπτης 12/11/2009 για τη μη αναβολή του αγώνα Πρωταθλήματος Αιγάλεω – Ολυμπιακός Βόλου, καταπατήθηκε και ο ως άνω αγώνας με περίεργους τρόπους και μεθοδεύσεις τελικά αναβλήθηκε.
Λυπάμαι πολύ, που η ανικανότητά σας να ορίσετε ένα τρίτο γήπεδο για τη διεξαγωγή του αγώνα, έστω τη Δευτέρα ή την Τρίτη, έστειλε στον κάλαθο των αχρήστων την απόφαση της συντριπτικής πλειοψηφίας των μελών της Ένωσής μας.
Είτε γιατί εξυπηρετείτε συμφέροντα, είτε γιατί είστε ανίκανος, είτε γιατί εσείς και το αγωνιστικό τμήμα της Ένωσης Β’ Γ’ Εθνικής ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 13/11/2009 ΕΙΧΑΤΕ ‘’ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ’’ ΘΕΜΑΤΑ ΝΑ ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΣΕΤΕ , γίναμε όλοι εμείς τα μέλη του ΔΣ θιασώτες μιας τραγελαφικής ιστορίας για τη διεξαγωγή ή όχι του εν λόγω αγώνα.
Σας καλώ μετά από αυτό το φιάσκο –κι αν σας έχει απομείνει δείγμα ευθιξίας- να παραιτηθείτε!
Ζητώ άμεσα, τη Δευτέρα 16/11/2009, τη σύγκληση έκτακτου ΔΣ, προκειμένου να δοθούν εξηγήσεις και να οριστεί εν τέλει η ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα Αιγάλεω – Ολυμπιακός Βόλου. Οποιαδήποτε διαφορετική στάση σας θα θεωρηθεί από μέρους μου και από την πλειονότητα των συναδέλφων μου, με τους οποίους έχω ήδη επικοινωνήσει, ύποπτη και κακόβουλη.
Λυπάμαι πολύ για την ανικανότητά σας να χειριστείτε ένα τόσο σοβαρό θέμα, το οποίο προσβάλει την αξιοπιστία της συνέχειας του Πρωταθλήματος. Και επειδή προσωπικά δεν μπαίνω στο παιχνίδι κανενός, θα με βρείτε απέναντί σας και άκρως αντίθετο σε τέτοιου είδους μεθοδεύσεις.
Η μη διεξαγωγή του ως άνω αγώνα είναι μια προσωπική παραγοντική σας ήττα, όταν μάλιστα την Πέμπτη 12/11/2009 εσείς ο ίδιος καλέσατε εσπευσμένα τα μέλη της Ένωσής μας, για να αποφασίσουμε από κοινού. Μια απόφαση, που εν τέλει δεν μπορέσατε ποτέ να προασπίσετε και να διαφυλάξετε.
Άλλωστε, με τις πρόσφατες ενέργειές σας, αποδείξατε, ότι το μόνο που σας ενδιαφέρει, όντας εκλεγμένος Πρόεδρος από την πλειοψηφία των ομάδων Β’ και Γ’ Εθνικής, είναι να χρησιμοποιείτε το θεσμικό σας ρόλο και τις υπηρεσίες της Ένωσής μας, για οφέλη ίδια και της ομάδας σας".