powered by Agones.gr - opap

Δευτέρα 12 Οκτωβρίου 2009

Ακλόνητος ο Ρεχάγκελ

Περισσότερες πληροφορίες για τον «χαμό» που έγινε στα αποδυτήρια της εθνικής ήρθαν στο φως της δημοσιότητας. Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες «πηγές», το… πάρτι στο ημίχρονο της Ελλάδας με τη Λετονία, ξεκίνησε όταν ο Γιούρκας Σεϊταρίδης έχοντας συμπαραστάτη τον Αλέξανδρο Τζιόλη άρχισε μια έντονη αντιπαράθεση με τον αρχηγό, Γιώργο Καραγκούνη.
«Τι φωνάζεις συνεχώς; Δεν καταλαβαίνεις ότι μας αγχώνεις;», είπε ο Γιούρκας στον «Κάρα» κι αυτός απάντησε πως τους φώναζε γιατί δεν κρατούσαν τις θέσεις τους στον αγωνιστικό χώρο.
Κάπου εκεί παρενέβη ο Κώστας Κατσουράνης, ο οποίος άρχισε να βάζει τις φωνές παίρνοντας το μέρος των Γιούρκα, Τζιόλη και ανοίγοντας διάλογο με τον Καραγκούνη για τον τρόπο που έπρεπε να αγωνίζεται η εθνική.
Πάνω σε αυτή την κουβέντα συνέπεσε και η παρουσία του Σωτήρη Κυργιάκου στα αποδυτήρια, ο οποίος κατέβηκε άρον-άρον από τα επίσημα και υπερασπίστηκε τον αρχηγό της εθνικής τονίζοντας ότι «καλά κάνει» που φωνάζει την ώρα του αγώνα.
Στον… χαμό εκείνης της στιγμής μπήκαν κι άλλοι διεθνείς με αποτέλεσμα να ξεκινήσει μια κουβέντα με πολλά άτομα και σε πολύ υψηλούς τόνους. Ο ένας επέρριπτε ευθύνες στον άλλο λέγοντας «εσύ τι έκανες;» στην τάδε φάση και γενικά η κατάσταση είχε ξεφύγει.
Μάλιστα οι φωνές ακούγονταν σε όλους τους διαδρόμους του ΟΑΚΑ, ενώ δεν έλειψαν και τα παράπονα των παικτών προς το πρόσωπο του Ρεχάγκελ!
Ο Γερμανός κάποια στιγμή δεν άντεξε και ξέσπασε φωνάζοντας με δύναμη: «Σταματήστε επιτέλους!». Ξαφνικά όλοι σώπασαν και ο Γερμανός τεχνικός βρήκε την ευκαιρία να κάνει τις παρατηρήσεις του επί του αγώνα. Στη συνέχεια μίλησαν στους παίκτες τόσο ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Σοφοκλής Πιλάβιος, όσο και ο τιμ μάνατζερ της Εθνικής, Τάκης Φύσσας.
Βέβαια, μετά το τέλος του αγώνα το κλίμα στα αποδυτήρια ήταν τελείως διαφορετικό. Ο Ρεχάγκελ μοίρασε συγχαρητήρια για την «πεντάρα» και είπε στους παίκτες ότι: «Γιο μένα είστε πρώτοι!».
Πάντως, την άλλη μέρα το πρωί στην προπόνηση του Αγιόυ Κοσμά οι... πληγές των όσων είχαν γίνει στα αποδυτήρια στο ημίχρονο του αγώνα δεν είχαν επουλωθεί πλήρως.
Χαρακτηριστικά τα λόγια του Καραγκούνη σε «πηγαδάκι» με δημοσιογράφους: «Αφήστε το παιδιά. Καλύτερα να μην μιλήσω, γιατί αν μιλήσω θα πω πολλά!».
Εν τω μεταξύ, κόντρα στη φημολογία περί απομάκρυνσης του Ρεχάγκελ η άποψη που υπάρχει στην ΕΠΟ λέει ότι η Ελλάδα θα πάει στα μπαράζ με τον Γερμανό στον πάγκο και αν προκριθεί στο Μουντιάλ «τιμονιέρης» θα είναι πάλι ο Ότο.
Εξάλλου, υπάρχει όρος που προβλέπει αυτόματη ανανέωση του συμβολαίου του «Όθωνα» σε περίπτωση πρόκρισης!
ΠΗΓΗ: sportdog.gr