powered by Agones.gr - opap

Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2009

Ηλυσιακός: "Η υποχρέωση της κ.Λ.Κατσέλη"

Από τον Ηλυσιακό εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:
"Στις 22 Οκτωβρίου 2009 καταθέσαμε στο Υπουργείο Οικονομίας και στην Υπουργό κα Λούκα Κατσέλη «αίτηση θεραπείας» της παράνομης απόφασης του πρώην Υφυπουργού Ανάπτυξης κ. Γεωργίου Βλάχου με την οποία ενέκρινε την απορρόφηση της ΠΑΕ που ίδρυσε ο Σύλλογός μας από την ανύπαρκτη, εφόσον βρίσκεται σε λύση κα εκκαθάριση, ΠΑΕ ΑΙΓΑΛΕΩ. Με την απόφαση αυτή ο κ. Βλάχος ολοκλήρωσε την σκανδαλώδη συγχώνευση σε συνδυασμό με την παράνομη απόφαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού της 9 Αυγούστου 2009.
Για την απόφαση αυτή έχουμε καταθέσει μήνυση, για παράβαση καθήκοντος μετά δόλου, κατά του Υφυπουργού Ανάπτυξης κου Γεωργίου Βλάχου. Στα πλαίσια της ανάδειξης του θέματος αυτού και της γνωστοποίησής του με όσα μέσα διαθέτουμε, αρκετοί από τους σημερινούς Βουλευτές όλων των κομμάτων της Βουλής, σημερινοί Υφυπουργοί και Υπουργοί αναγνώρισαν το δίκιο του συλλόγου μας και την βασιμότητα των επιχειρημάτων και τεκμηρίων μας και υποσχέθηκαν την συμπαράστασή τους στην αποκατάσταση της υφιστάμενης προκλητικής παρανομίας.
Τους καλούμε λοιπόν να κάνουν πράξη την υπόσχεσή τους όπως και την κα Υπουργό να κάνει πράξη την κατηγορηματική διαβεβαίωση του Πρωθυπουργού κου Γιώργου Παπανδρέου ότι ο πολίτης, οι θεσμοί και οι νόμοι θα έχουν προτεραιότητα στην άσκηση της κυβερνητικής πολιτικής και να ΑΝΑΚΑΛΕΣΕΙ την παράνομη απόφαση Κ2-9918/18-9-2009 που υπέγραψε ο Υφυπουργός Γεώργιος Βλάχος παρά την αντίθετη γνώμη των υπηρεσιακών παραγόντων, αποκαθιστώντας την νομιμότητα και το κύρος της Δημόσιας Διοίκησης".