powered by Agones.gr - opap

Κυριακή 11 Οκτωβρίου 2009

Καταγγέλει χρηματισμό παίκτης του Πιερικού

Ο επιθετικός του Πιερικού Γκαρά Ντέμπελε κατήγγειλε στους συμπαίκτες του προσπάθεια χρηματισμού του, για να μην αγωνιστεί στο αυριανό ματς με τον Ολυμπιακό Βόλου.
Πρόσφατα ο επικεφαλής της πειθαρχικής επιτροπής της UEFA Πίτερ Λίμαχερ παραχώρησε συνέντευξη, στην οποία αποκάλυψε πως στο πρωτάθλημα της Β' Εθνικής υπάρχουν σοβαρές υποψίες για "στημένα" παιχνίδια την σεζόν που μας πέρασε.
Μάλιστα μέσα στον Οκτώβριο θα υπάρξει συνάντηση με τον πρόεδρο της ΕΠΟ Σοφοκλή Πιλάβιο, έτσι ώστε ο φάκελος της υπόθεσης στημένων αγώνων να οδηγηθεί στην δικαιοσύνη.
Λίγες ημέρες μετά ήρθε ένα δημοσίευμα της ιστοσελίδας b-united.com για να ταράξει και πάλι τα νερά , καθώς αναφέρει πως κάποιοι πλησίασαν τον ποδοσφαιριστή του Πιερικού Γκαρά Ντέμπελε και του πρόσφεραν χρήματα για να μην παίξει στο ματς με τον Ολυμπιακό Βόλου.
Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας "Εξέδρα" ο Γάλλος επιθετικός είπε στους συμπαίκτες του ότι αυτά που γράφτηκαν είναι αληθή, με τον ίδιο να πηγαίνει αμέσως στην διοίκηση της ομάδας του και να το καταγγέλλει.
Θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον να δούμε την αντίδραση της ΕΠΟ και τον πειθαρχικών οργάνων της διοργανώτριας αρχής, αν και μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει τίποτα.
ΠΗΓΗ: sport24.gr