powered by Agones.gr - opap

Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2009

Μένει ο Ντούσκο και εκθέτει τους 5

Περίπου 150 οπαδοί της ΑΕΚ περίμεναν το πούλμαν που μετέφερε την αποστολή της ΑΕΚ στους Θρακομακεδόνες, αποδοκίμασαν παίκτες και προπονητή, ενώ οι πιο θερμόαιμοι εκτόξευσαν και κάποια αντικείμενα προς το μέρος τους. Τα πράγματα δεν εκτραχύνθηκαν περαιτέρω αφού στον χώρο υπήρχαν δύο διμοιρίες των ΜΑΤ.
Κατόπιν μεσολάβησης του Βασίλη Δημητριάδη, επιτράπηκε σε ολιγομελή αντιπροσωπεία των συγκεντρωμένων να μπουν στο προπονητικό κέντρο και να μιλήσουν στους ποδοσφαιριστές. "Αγαπάμε αυτό που φοράτε, σας στηρίζουμε, αλλά αυτό που κάνετε είναι ντροπή. Δεν αντέχεται άλλο αυτή εικόνα κι αν συνεχιστεί θα αντιδράσουμε διαφορετικά", τους είπαν.
Την ώρα εκείνη ο Μπάγεβιτς ήταν στο γραφείο του και προσπαθούσε να συνέλθει απ' όσα προηγήθηκαν στο γήπεδο της Φυλής. Στα αποδυτήρια φέρεται να είπε στους παίκτες του: "ελπίζω ο επόμενος να μπορεί να σας καταλάβει καλύτερα"!
Εξάλλου, σε κάποιον από τους έμπιστους συνεργάτες του, είπε αναφερόμενος στους ποδοσφαιριστές: "Κανονικά, όχι πέντε, δέκα παίκτες πρέπει να φύγουν". Ήταν η συνέχεια της δήλωσης που έκανε στη συνέντευξη Τύπου αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα με τον Θρασύβουλο, ότι εφόσον μείνει στην ομάδα, πέντε παίκτες, τους οποίους απέφυγε να κατονομάσει, δεν πρόκειται να ξαναπαίξουν.
Η αίσθηση που υπάρχει αυτή την κρίσιμη ώρα (και παρά το γεγονός ότι η κατάσταση φαίνεται ανεξέλεγκτη) είναι ότι ο Μπάγεβιτς δεν θα παραιτηθεί από την τεχνική ηγεσία της ΑΕΚ - σε ποιον άλλωστε;
Πλέον, αναμένεται με ενδιαφέρον η ανακοίνωση της αποστολής για τον αγώνα πρωταθλήματος με τον Εργοτέλη, από τη σύνθεση της οποίας πιθανόν να προκύψουν οι -κατά τον Μπάγεβιτς- αποδιοπομπαίοι.
ΠΗΓΗ: Contra.gr