powered by Agones.gr - opap

Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2009

Πέρεθ: Μετά τη Ρεάλ,έρχεται η Disneyland

Η εμπορική αξία του ονόματος της Ρεάλ Μαδρίτης είναι αδιαμφισβήτητη. Ο Φλορεντίνο Πέρεθ είναι διατεθειμένος να την εκμεταλλευτεί στο έπακρον και στα άμεσα σχέδια του βρίσκεται η δημιουργία ενός πάρκου αφιερωμένο στη “βασίλισσα”, αντάξιο της “Disneyland”.
Η ισπανική ιστοσελίδα αναφέρει ότι ο πρόεδρος των “μερένγκες” πιστεύει ότι το εγχείρημα του πρέπει να γειτνιάζει με το προπονητικό κέντρο του συλλόγου, το ιστορικό “Valdebebas”, ενώ υπολογίζει ότι τουλάχιστον 3.000.000 κόσμου θα περνούν ετησίως για να το θαυμάσουν.
To ποσό που απαιτείται για να γίνει πραγματικότητα το όνειρο του Φλορεντίνο Πέρεθ αγγίζει τα 150.000.000 ευρώ, με τον ισχυρό άνδρα των Μαδριλένων να μιλά με ανθρώπους από το Πεκίνο και το Μαϊάμι, με στόχο να συμπεριλάβει μέσα στο πάρκο και στοιχεία που θα το κάνουν δημοφιλές στην Κίνα και τις Ηνωμένες Πολιτείες.
Αξίζει να σημειωθεί πως το εφετινό μπάτζετ των Μαδριλένων θα φθάσει τα 450.000.000 ευρώ, αφού τα 250 πήγαν για την ενίσχυση της ομάδας, ενώ ήδη έχουν εκταμιευθεί 100.000.000 ευρώ για το νέο προπονητικό κέντρο και ένα νέο κλειστό μπάσκετ που υπολογίζεται πως θα χτιστεί εκεί.