powered by Agones.gr - opap

Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου 2009

"Άδειασμα" Ουζουνίδη

H διοίκηση της Λάρισας εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με το θέμα της δυσλειτουργίας που διαπιστώθηκε στη σχέση της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας μας και του «τιμ» των φυσικοθεραπευτών της και τονίζει ότι τις προσεχείς ημέρες θα κοινοποιήσει με νεότερη ανακοίνωση τις αποφάσεις της.
Πιο αναλυτικά η ανακοίνωση ανέφερε:"Σχετικά με το ζήτημα της δυσλειτουργίας που διαπιστώθηκε στη σχέση της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας μας και του «τιμ» των φυσικοθεραπευτών της, αλλά και τον τρόπο που αυτό δημοσιοποιήθηκε, η ΠΑΕ ΑΕΛ 1964 κάνει γνωστά τα εξής:
Α) Η τοποθέτηση του προπονητή μας κ. Μαρίνου Ουζουνίδη, σε κανένα σημείο της δεν αφορούσε στο επιτελείο της Ορθοπεδικής Κλινικής του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας και ειδικότερα, στον καθηγητή κ. Κων/νο Μαλίζο, καθώς και τους άμεσους συνεργάτες του, υπεύθυνους γιατρούς της ομάδας, κ.κ. Μιχάλη Χαντέ και Γιώργο Μπασδέκη.
Β) Επίσης, διαβεβαιώνεται ότι δεν υπήρξε καμία πρόθεση για προσβολή της επιστημονικής υπόστασης του επικεφαλής φυσικοθεραπευτή κ. Απόστολου Μπατζαλέξη και των συνεργατών του κ.κ. Νίκου Ζαντέ και Νίκου Σταυροθόδωρου.
Η διάσταση απόψεων που παρατηρήθηκε, αφορά αποκλειστικά και μόνο σε διαφορά αντίληψης επί της διαδικασίας, γεγονός που θεωρούμε ότι συμβαίνει συχνά στο σύνολο των οικογενειών, αθλητικών, επαγγελματικών κ.ά.
Γ) Η διοίκηση έχει επιληφθεί πλήρως του θέματος και τις προσεχείς ημέρες θα κοινοποιήσει με νεότερη ανακοίνωση τις αποφάσεις της".