powered by Agones.gr - opap

Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2009

67% "διώξτε τον Μαραντόνα"!

Την απόλυση του Ντιέγκο Μαραντόνα από την εθνική ομάδα της χώρας, μετά τα «πενιχρά» αποτελέσματα στην προκριματική φάση του Μουντιάλ 2010 επιθυμεί η πλειοψηφία των Αργεντινών φιλάθλων, σύμφωνα με έρευνα που δημοσιεύθηκε την Παρασκευή.
Σε αυτή την έρευνα, στην οποία μίλησαν 442 άνθρωποι, το 67% των ερωτηθέντων θεωρούν ότι ο Μαραντόνα δεν θα έπρεπε να είναι ομοσπονδιακός προπονητής της Εθνικής, ενώ μόνο το 22% τον υποστηρίζει.
Η «μπιανκοσελέστε» έχει ηττηθεί στους τέσσερις από τους έξι τελευταίους αγώνες της και βρίσκεται στην πέμπτη θέση στη ζώνη της Λατινικής Αμερικής, αντιμετωπίζοντας πολύ σοβαρά το φάσμα ενός επονείδιστο- για την κλάση και την ιστορία της-αποκλεισμού από τα τελικά της Νότιας Αφρικής.
Οι αναμετρήσεις της Αργεντινής που απομένουν στα προκριματικά είναι με το Περού εντός έδρας (10 Οκτωβρίου) και εκτός έδρας με την Ουρουγουάη (14/10). Στόχος, πλέον, είναι τουλάχιστον η παραμονή στην πέμπτη θέση, η οποία θα επιτρέψει την είσοδο στα πλέι-οφς, με αντίπαλο την ομάδα που θα κατακτήσει την τέταρτη θέση στη ζώνη της CONCACAF (Βόρεια/Κεντρική Αμερική και Καραϊβική).