powered by Agones.gr - opap

Τετάρτη 20 Μαΐου 2009

Πηλαδάκης; ''Αν δεν με θέλετε,φεύγω''

Πολύ ενοχλημένος απ' τον κόσμο της ομάδας του ήταν μετά το τέλος του αγώνα με τον Παναθηναϊκό ο πρόεδρος της ΠΑΕ Λάρισα, Κώστας Πηλαδάκης. «Αν δεν με θέλουν οι φίλαθλοι της ομάδας να φύγω!», υπογράμμισε σχετικά.
«Αν η πλειοψηφία των φιλάθλων μας, όχι αυτοί που έρχονται μόνο στα ντέρμπι, αλλά αυτοί που αποτελούν τη βάση της ομάδας μας, δεν με θέλει παίρνω το καπελάκι μου και φεύγω, γιατί θα νιώθω ανεπιθύμητος. Να το ξέρετε, το τονίζω, να είμαστε ξεκάθαροι στην σχέση μας. Δεν πρόκειται με το ζόρι να με έχετε στο κεφάλι σας!», είπε σε δηλώσεις του σε ραδιοφωνικό σταθμό της Λάρισας.
Πέραν τούτου ο Νίκος Νταμπίζας είχε θερμό επεισόδιο με φιλάθλους της ομάδας. Ο αρχηγός της Λάρισας επιτέθηκε φραστικά σε οπαδούς της ομάδας, που ήταν στην Θύρα 2. Επίσης ο αγώνας σημαδεύτηκε απ' την αποχή των οργανωμένων οπαδών της ΑΕΛ (Monsters) οι οποίοι διαμαρτυρήθηκαν με αυτόν τον τρόπο για την επίθεση που δέχθηκε Λαρισαίος φίλαθλος από παίκτη του ΠΑΟΚ, την περασμένη εβδομάδα.
Οι Μonsters εξέδωσαν ανακοίνωση εξηγώντας τη στάση τους, όπου μεταξύ άλλων αναφέρουν ότι δεν ανέχονται «καμιάς απόχρωσης αντίπαλους ποδοσφαιριστές να τραμπουκίζουν φιλάθλους μας στην πόλη μας με την ανοχή διοικητικών» και «να παγιδεύεται αναγκασμένος να ανεχτεί μπράβους, τραμπούκους οπαδούς προσκλήσεων που εκμεταλλεύτηκαν την ανεπάρκεια της διοίκησής μας αλλά και τις ανεξήγητες διευκολύνσεις από μέλη της οικογένειας της ΑΕΛ».