powered by Agones.gr - opap

Παρασκευή 15 Μαΐου 2009

Πατέρας: ''Οι βεντέτες θα πάνε σπίτι τους''

Ταύρος εν υαλωπολείω... ο Νίκος Πατέρας που εμφανίστηκε στην προπόνηση και τα έβαλε με τους παίκτες με λόγια σε πολύ αυστηρό ύφος. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ, απείλησε τους παίκτες ότι θα τους κρεμάσει τα παπούτσια λέγοντας τους παράλληλα ότι ξεφτιλίζουν την ομάδα. Ποιους παίκτες στήριξε και ποιος "κρέμασε" στον "τοίχο" για την συμπεριφορά τους.
"Ηρθα να σας εκφράσω την απογοήτευση για το θέαμα που παρουσιάζετε στα δύο τελευταία παιχνίδια. Είστε επιεικώς απαράδεκτοι και μερικοί από εσάς έχουν την αντίληψη τουρίστα και δημοσίου υπαλλήλου. Χάσατε το πρωτάθλημα και το κύπελλο και αντί να δώσετε την ψυχή σας, μας απογοητεύετε.Ηρθα να σας πω ότι αυτό δεν θα συνεχιστεί. Η ανοχή τελείωσε για οτιδήποτε σας αφορά. Η διοίκηση μαζί με τους φιλάθλους σας στάθηκε άψογα και εσείς προδίδετε την εμπιστοσύνη μας.Αν δεν πετύχετε τον στόχο της πρώτης θέσης στα πλέι οφ και δεν παίξετε με αποφασιστικότητα και πάθος, θα σας κρεμάσω τα παπούτσια. Προτιμώ ο Παναθηναϊκός να κατεβαίνει με τους μικρούς".
Στο σημείο ο αρχηγός του "τριφυλλιού" Καραγκούνης θέλησε να πάρει τον λόγο για να "σβύσει" λίγο την "φωτιά" αλλά δεν τα κατάφερε αφού ο Νίκος Πατέρας δεν τον άφησε να μιλήσει λέγοντας:
"Γιώργο εσύ, ο Σαριέγκι και ο Νίλσον έχετε δώσει την ψυχή σας. Αλλά οι συμπαίκτες σας όχι. Για να φτάνω στο σημείο, μία εβδομάδα μετά το θάνατο του πατέρα μου να έρθω εδώ και να σας μιλήσω, αυτό να σας κάνει να αντιληφθείτε την κρισιμότητα της κατάστασης.Αν δεν δω αποτελέσματα στο γήπεδο, από φίλο σας θα γίνω ο χειρότερος εχθρός σας. Παράπονα, βεντετισμοί και δυσαρέσκειες στα σπίτια σας. Και μην τολμήσει να αφήσει κανείς τέτοια πράγματα να επηρεάζουν την ομάδα."
Στην συνέχεια τον λόγο θέλησε να πάρει ο Αντρέας Ιβανσιτς, όμως και πάλι ο πρόεδρος των "πρασινων" συνέχισε στον ίδιο ρυθμό, μιλώντας σε αυστηρό ύφος στον Αυστριακό μέσο αλλά και τους Γκούμα και Μάτος επειδή δεν πήγαν στο Ολυμπιακό Στάδιο στο ματς με την ΑΕΚ:
"Εσύ, ο Γκούμας και ο Μάτος είστε απαράδεκτοι. Κόνξες και βεντετισμοί στα σπίτια σας. Είστε μέλη μίας ομάδας και πρέπει να μάθετε να σέβεστε".
Στην συνέχεια από τα "πυρά" δεν γλύτωσε και ο Αντε Ρουκάβινα με αφορμή την χαμένη ευκαιρία στην Τούνπα αλλά και την γενικότερη εικόνα του στα τελέυταία μας, με τον Νίκο Πατέρα να λέει: "Παίζεις σαν τουρίστας. Αν συνεχίσεις έτσι θα φύγεις του χρόνου".