powered by Agones.gr - opap

Πέμπτη 14 Μαΐου 2009

Τζίγγερ κατά Βγενόπουλου

Αλλο ένα επεισόδιο στην σειρά... "η διαμάχη των πολυμετοχικών" πραγματοποιήθηκε. Μετά τα όσα δήλωσε σε ραδιοφωνικό σταθμό ο Ανδρέας Βγενόπουλος το πρωί για την ενίσχυση της ομάδας, ο Γιάννης Βαρδινογιάννης απάντησε με τον δικό του τρόπο λέγοντας χαρακτηριστικά: "Κινδυνεύουμε να γίνουμε Big Brother".
Ο μεγαλομέτοχος του Παναθηναϊκού που έδωσε το παρών στην συνεδρίαση του Δ.Σ. της Σούπερ Λίγκα εξερχόμενος ήταν σαφής στην πρόθεση να απαντήσει στον "Μr MIG".
"Ο απολογισμός θα γίνει στο τέλος της χρονιάς. Ουδέποτε έχει κατατεθεί επίσημη πρόταση για το μπάτζετ. Όλοι θέλουμε τον Παναθηναϊκό να πρωταγωνιστήσει σε όλα τα επίπεδα, αλλά αυτό απαιτεί ομοψυχία, σύνεση και ό,τι άλλο συνθέτει μια μεγάλη ομάδα.
Κινδυνεύουμε να γίνουμε Big Brother... Είναι ξεκάθαρο ότι κατά τη διάρκεια των πλέι οφ είναι άστοχο να τοποθετούνται οι παράγοντες. Ο μόνος που πρέπει να έχει θέση είναι ο πρόεδρος. Ειδικά αυτή την περίοδο που η ομάδα δίνει κρίσιμα παιχνίδια πρέπει να σταματήσουν, δεν πρέπει να συμμετέχουμε σε μια ανταλλαγή απόψεων.
Αποφασίσαμε να γίνει ένας απολογισμός της χρονιάς, θα τον κοιτάξουμε θα τον μελετήσουμε, θα καταλάβουμε πιο ήταν το πρόβλημα- όποιος πει ότι δεν υπήρχε θα λέει ψέματα- και τότε ναι θα συζητήσουμε για το μπάτζετ. Συγκεκριμένο μπάτζετ, πρόγραμμα δεν έχει κατατεθεί σε επίσημη πρόταση. Συζητάμε υποθετικά σενάρια που ουδέποτε έχουν Ουδέποτε έχει κατατεθεί επίσημη πρόταση για το μπάτζετ", υποστήριξε ο Τζίγγερ και συμπλήρωσε λέγοντας το δικό του "πιστεύω":
"Όλοι θέλουμε τον Παναθηναϊκό να πρωταγωνιστήσει σε όλα τα επίπεδα, αλλά αυτό απαιτεί ομοψυχία, σύνεση και ό,τι άλλο συνθέτει μια μεγάλη ομάδα. Μόνο ενωμένοι μπορούμε να κάνει κάτι. Αυτό θα συμβεί μέσα από γόνιμο διάλογο, ανταλλαγή επιχειρημάτων. Θα βοηθήσεί αυτό μόνο αν γίνεται οργανωμένα. Έχω κάνει προσπάθεια για αυτόν τον στόχο.
Έχω ένα πιστεύω. Ότι μόνο ενωμένοι μπορούμε να πετύχουμε κάτι μεγάλο. Αυτό δεν θα γίνει αυτόματα, σίγουρα θα διαφωνήσουμε σε ορισμένα πράγματα, θα ακουστούν πολλές απόψεις και θα κάνουμε πολλές κουβέντες. Η σύνθεση όλων των απόψεων ναι θα βοηθήσουν στην ενότητα ναι αν είμαστε ενωμένοι θα πετύχουμε κάτι μεγάλο."
Τέλος σχετικά με την συνεδρίαση και την πρόταση του Πανσερραϊκού να αυξηθούν σε 18 οι ομάδες που θα απαρτίζουν το νέο πρωτάθλημα είπε: "Είχαμε μια ενδιαφέρουσα συνεδρίαση, συζητήσαμε από 16 σε 18 να γίνουν οι ομάδες.
Πρέπει να συζητηθεί, πρέπει να γίνει από μια εταιρεία μια έρευνα που θα αναλάβει να πει αν μπορεί να σηκώσει 18 ομάδες. Η εισήγηση η δική μας είναι για φέτος να μην μεγαλώσει. Περάσαμε τρία χρόνια δύσκολα αλλά δημιουργικά. Πετύχαμε ρεκόρ εισόδων και είναι μια πολύ επικοδομητική προσπάθεια".