powered by Agones.gr - opap

Πέμπτη 14 Μαΐου 2009

''Οχι'' στις 18 ομάδες

Το αίτημα του Πανσερραϊκού για αύξηση των ομάδων από 16 σε 18 την νέα σεζόν, απορρίφθηκε από το διοικητικό συμβούλιο της διοργανώτριας αρχής του πρωταθλήματος.
Με 13 ψήφους κατά και τρία λευκά δεν πέρασε η συγκεκριμένη πρόταση και ο Κώστας Πηλαδάκης μετά το τέλος της συνεδρίασης τόνισε:
"Οι κανόνες πρέπει να τίθενται πριν από το παιχνίδι για την αξιοπιστία του πρωταθλήματος, δηλαδή πριν από την έναρξη της σεζόν", ανέφερε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε: "Η αναδιάρθρωση θα εξεταστεί, όπως και η πρόταση της Ξάνθης, στη συνέχεια. Αλλωστε, σύμφωνα με τον ΚΑΠ, όποια αλλαγή γίνει ισχύει από τη μεθεπόμενη σεζόν και όχι από την τρέχουσα".
Παράλληλα όμως ο πρόεδρος της Σούπερ Λίγκα τόνισε ότι εξουσιοδοτήθηκε από το διοικητικό συμβούλιο ώστε να γίνουν οι αρμόδιες κινήσεις προς το Υπουργείο Δημόσιας Τάξης για να φύγει η αστυνομία από τους αγωνιστικούς χώρους. Όπως τόνισε "είμαστε έτοιμοι να αποχωρήσει η αστυνομία. Παίρνουμε την περαιτέρω ευθύνη", ενώ παράλληλα πρόσθεσε ότι το ποσοστό που πήγαινε στην αστυνομία πλέον θα πάει για την καταπολέμηση του φαινομένου.