powered by Agones.gr - opap

Παρασκευή 17 Απριλίου 2009

Γιατί ''τα έσπασε'' ο Σκόρδας με τον super-3

Η ρήξη στις σχέσεις του Λάμπρου Σκόρδα με τους οργανωμένους οπαδούς του Αρη έχει αιτίες - δεν μπορεί να γεννήθηκε ξαφνικά ένα «διαζύγιο» το οποίο προκαλεί έκπληξη στους «ουδέτερους», αφού όλοι ξέρουν τη σχέση του ενός με τον άλλον.
Αυτές λέγεται -μια που και οι δύο πλευρές τηρούν επισήμως σιγήν ιχθύος «για το καλό της ομάδας και μέχρι να τελειώσει η σεζόν»- ότι είναι:
1) Η μέτρια αγωνιστική παρουσία της ομάδας καθότι, παρά το ότι «κυνηγάει» ακόμη την Ευρώπη, θεωρήθηκε ότι έγιναν λάθη που θα μπορούσαν να αποφευχθούν και να είναι ψηλότερα ο Αρης (π.χ. καθυστέρηση στην απομάκρυνση Ερνάντεθ, αποτυχία στο θέμα Ντάμιαν Ντίας και στη μετεγγραφική ενίσχυση τον χειμώνα γενικότερα, μη πώληση Παπάζογλου στο εξωτερικό με αποτέλεσμα να χαθούν 500 χιλιάδες ευρώ, θέμα Νεμπεγλέρα, έλλειψη αντικαταστάτη του Ρονάλντο Γκιάρο, κακές διαιτησίες κ.λπ.).
2) Η εμμονή του Σκόρδα να παίρνει αποφάσεις μόνος του και κάποιες δηλώσεις του, ιδίως αυτή της περασμένης Δευτέρας στη Λέσχη, δεν άρεσαν σε πολλούς Αρειανούς, καθώς περιείχαν ίχνη... αλαζονείας, όπως τα ερμήνευσαν. «Αν δεν έχω αντιπολίτευση, δεν θα κατεβώ στις εκλογές της Λέσχης. Ολοι κάνουν τον κύκλο τους, αλλά αυτοί που μιλούν στα ραδιόφωνα και κάνουν κριτική, ας έρθουν στη Λέσχη», είχε πει τότε. Χρεώνεται, επίσης, στον Σκόρδα επικοινωνιακή αδυναμία και λάθος timing σε δηλώσεις του, όπως αυτή της Λέσχης.
3) Η οικονομική κατάσταση. Η πρόσφατη ανακοίνωση ότι λόγω της ασυνέπειας της ΕΡΤ οι παίκτες είναι απλήρωτοι έβαλε σε σκέψεις πολλούς. Παράλληλα του καταλογίζονται ευθύνες για καθυστερημένη αντίδραση στο θέμα της ΕΡΤ, αφού οι ανακοινώσεις και η κινητικότητα άρχισαν μετά και τη λήξη της προθεσμίας της β' δόσης των οφειλομένων, τα οποία σημειωτέον ακόμη δεν έχουν μπει στα «κιτρινόμαυρα» ταμεία... Σε όλα αυτά ο Σκόρδας αναμένεται να απαντήσει μετά το τέλος της σεζόν, όπως το ίδιο θα κάνει επισήμως και ο «Σούπερ 3».
ΠΗΓΗ: Ελευθεροτυπία