powered by Agones.gr - opap

Κυριακή 26 Απριλίου 2009

Ποδοσφαιριστής ή άγιος;

Το αθλητικό ταλέντο χαρακτηρίζεται πολλάκις «θείο δώρο». Και ευλογία για ανθρώπους που κάνουν τα χόμπι τους επάγγέλμα και φυσικά κερδίζουν και (υπερβολικά συχνά) πολλά χρήματα για τις «υπηρεσίες» τους.
Πάντως, οι συμπεριφορές πολλών σταρ των σπορ, λόγω δημοσιότητας και πλούτου, θεωρούνται συνήθως εγωιστικές, σνομπ και προκλητικές. Συνοδευόμενες από κάθε είδους αμαρτίες και αδυναμία άρνησης στους πειρασμούς που συναντούν στο διάβα τους...
Για τον Νίκολα Λεγκροτάλιε, όμως, οι κακές συνήθειες των ποδοσφαιριστών αποτελούν κάτι σαν τις «10 εντολές» για τον ίδιο. Μονάχα που από μόνος του φωνάζει τακτικά στον εαυτό του «ου» πριν από κάθε «αμαρτία». Ο Ιταλός αμυντικός της Γιουβέντους παραχώρησε συνέντευξη σε περιοδικό της εφημερίδας «Gazzetta Dello Sport», αποκαλύπτοντας ότι «δεν πίνω, δεν χαρτοπαίζω και δεν κάνω σεξ»!!!
Παραδέχθηκε πως «μοναδική μου αμαρτία είναι η... σοκολάτα», εξηγώντας ότι «δεν είχα ερωτικές επαφές για τρία χρόνια με την κοπέλα μου, γιατί της έλεγα ότι δεν χρειάζονται αυτές για να είναι καλή μία σχέση». Ο Λεγκροτάλιε είπε ακόμη περισσότερα μυστικά του, συμπληρώνοντας πως «δεν έχω δει ταινίες πορνό από την εφηβεία μου». Και θα συνεχίσει την κατήχηση στα αποδυτήρια, αφού προσπαθεί να διαβάζει τη Βίβλο στους συμπαίκτες του!