powered by Agones.gr - opap

Τετάρτη 31 Δεκεμβρίου 2008

''Αντίο'' στο 2008 με τρεις ντοπέ

Με τρεις ντοπαρισμένους φεύγει το 2008.Τρεις αθλητές μας βρέθηκαν θετικοί και αναμένεται να τιμωρηθούν με 2ετη αποκλεισμό.Ο Κώστας Φάλιας με κλεβουτερόλη(πάλη),ο Χρήστος Αυγέρης(Ένωση Θράκης) με ηρωίνη(ποδόσφαιρο στον αγώνα Γ εθνικής Παναιτωλικός-Ένωση Θράκης) και ο Χαριλαος Κοντογιώργης με στανοζόλη (πυγμαχία).Οι τρεις αθλητές βρέθηκαν θετικοί σε ελέγχους του ΕΣΚΑΝ.

''Γαλάζιος'' διχασμός για την ΕΠΟ

Ενας «γαλάζιος» διχασμός από τα παλιά επανέρχεται με αφορμή τις επικείμενες εκλογές στην ΕΠΟ. Το «μπλοκ Μεϊμαράκη» στηρίζει αναφανδόν την υποψηφιότητα του Σ. Πιλάβιου, ενώ η οικογένεια Βαρβιτσιώτη επιμένει στον...Β. Μητρόπουλο. Υπενθυμίζουμε ότι στις εκλογές του 2004 ο Β. Μεϊμαράκης είχε στηρίξει τον «πράσινο» Β. Γκαγκάτση σε μεγάλη κόντρα με τον τότε υφυπουργό Πολιτισμού Γ. Ορφανό, ο οποίος είχε δώσει μάχη υπέρ του «κομματικού» Β. Μητρόπουλου. Το αποτέλεσμα του «ντέρμπι» το θυμόμαστε...
ΠΗΓΗ: Εθνος

Τρίτη 30 Δεκεμβρίου 2008

Γήπεδο Σκοπίων ''Φίλιππος Β' ο Μακεδών''!

Τελειωμό δεν έχουν οι προκλήσεις της ΠΓΔΜ προς την Ελλάδα, καθώς η κυβέρνηση του Γκρουέφσκι αποφάσισε να μετονομάσει το κεντρικό στάδιο της πόλης των Σκοπίων από «Γκράντσκι» σε «Φίλιππος Β' ο Μακεδών»!Το συγκεκριμένο στάδιο το χρησιμοποιούν ως έδρα τόσο η εθνική ομάδα της γειτονικής χώρας, όσο και οι σύλλογοι Βαρντάρ και Ραμποτνίσκι.Επίσης αποφασίστηκε το αεροδρόμιο που βρίσκεται στην πόλη Στιπ να λάβει την ονομασία «Φίλιππος Β'».

Κυριακή 28 Δεκεμβρίου 2008

Πρωταθλητής χειμώνα ο Κύρος

Πρωταθλητής χειμώνα στους διαιτητές αναδείχθηκε ο Κύρος Βασάρας. Ο μέσος όρος της βαθμολογίας του στους τέσσερις αγώνες που σφύριξε ήταν 8,15. Στη δεύτερη θέση της… βαθμολογίας διαιτητών είναι ο Ηλίας Σπάθας με 8,12 σε πέντε αγώνες και στην τρίτη ο Δημήτρης Καλόπουλος με 8,05 σε έξι αγώνες. Στην ουρά του πίνακα βρίσκονται οι Γ. Γιαννόπουλος με 7,35 σε τρεις αγώνες, Π. Κωνσταντινέας με 7,34 σε πέντε αγώνες και Γ. Καστανίδης με 7,32 σε τέσσερις αγώνες. Οι τρεις τελευταίοι ανήκουν στο γκρουπ των διαιτητών που ο Γ. Ψυχομάνης ανέβασε στη Σούπερ Λίγκα τον περασμένο Φεβρουάριο…
ΠΗΓΗ: Καθημερινή

Εκεί που ξέρεις...

Πέμπτη 25 Δεκεμβρίου 2008

Τετάρτη 24 Δεκεμβρίου 2008

Οι δημοσιογράφοι είναι ...διανοούμενες πόρνες

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ

«Δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα, σε αυτή τη περίοδο της ανθρώπινης ιστορίας που να αποκαλείται ανεξάρτητος Τύπος. Το γνωρίζετε και το γνωρίζω.
Ούτε ένας ανάμεσά σας θα τολμούσε να εκστομίσει μια έντιμη γνώμη. Και αν τολμούσατε να την εκφράσετε γνωρίζετε εκ των προτέρων ότι ποτέ δεν θα εμφανιζόταν τυπωμένη στο χαρτί. Πληρωνόμαστε αρκετά ώστε να κρατάμε την τίμια άποψή μας, έξω από την εφημερίδα για την οποία γράφω. Εσείς επίσης..

Παίρνετε ικανοποιητικούς μισθούς για παρόμοιες υπηρεσίες. Και αν κάποιος τολμούσε ή ήταν τόσο τρελός ώστε να γράψει την τίμια γνώμη του, θα βρισκόταν πολύ σύντομα στο δρόμο….
Είναι δουλειά και καθήκον κάθε δημοσιογράφου να καταστρέφει την...
αλήθεια, να ψεύδεται, να διαστρεβλώνει, να εξυβρίζει, να κολακεύει γονυπετής το Μαμωνά και να πουλάει τη Πατρίδα του για τον άρτο τον επιούσιο….Είμαστε υποτελείς. Όργανα των πλουσίων που βρίσκονται στο παρασκήνιο. Είμαστε καραγκιόζηδες. Αυτοί οι άνθρωποι κινούν τα νήματα και εμείς χορεύουμε στο ρυθμό τους. Ο χρόνος, η ζωής μας, οι ικανότητές μας είναι ιδιοκτησία αυτών των ανθρώπων. ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΑΝΟΟΥΜΕΝΕΣ ΠΟΡΝΕΣ.»
Ο Τζόν Σουϊντον, πρώην αρχισυντάκτης των New York Times, στην αποχαιρετιστήρια δεξίωση που έγινε προς τιμήν του πριν βγει στη σύνταξη.
Κάποιος από τους παρευρισκόμενους έκανε πρόποση για τον ανεξάρτητο Τύπο, ο Σουϊντον.
www.zizanio21.blogspot.com

Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου 2008

Και σ΄ανώτερα

[khpos.jpg]

Θάθελα νάμουν κηπουρός...

Ελεήστε τον φτωχο Νικοπολίδη...
.
Από το rebetcafe.blogspot.com
.
Ένας καυμένος φτωχος Ελληνας τερματοφύλακας εν όψει της συνταξιοδότησης του που επίκειται, σκέφτηκε να βρει δουλειά τώρα που θα φύγει απο τα γήπεδα στο δημόσιο !! Τι πιο καλο για αυτον να βρει ένα απάγγειο στη ταλαίπωρη ζωη του σε Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό, Εθνική Ελλάδας κύπελλα, Euro κλπ στους κήπους και τα πάρκα του Δήμου ΚΗΦΙΣΙΑΣ !!!...Συγκινημένη η Ελλάδα που ακόμα δεν έχει συνέλθει απο το χαμο του 15χρονου Αλέξανδρου και τον τραυματισμό του 15χρονου στο Περιστέρι, παρακολουθεί την έμμεση βράβευση του αθλητή αυτου, που τόσα προσέφερε στον αθλητισμό και τον τόπο ώστε να λάβει απο την πολιτεία μιά ταπεινή ανταμοιβή σαν αυτη !!Απο τα 40 του λοιπον και πλέον ο Αντώνης Νικοπολίδης θα φροντίζει τους κήπους της Κηφισιάς όπου θα προσέρχεται το πρωι με το μικρο του Ι.Χ. (αφου τα υπόλοιπα μεγάλα και κάπως ακριβούτσικα αφου είναι γνωστος συλλέκτης, θα είναι στο γκαραζ της βίλλας του). Τι συγκινητικό αλήθεια, και πόσο ανθρώπινο !! Μάλιστα η συγκυρία να βρει δουλειά σε ένα Δήμο που τόσο αγαπάει το πράσινο, όσο η Κηφισιά, είναι αξιοσημείωτη !! Είναι συμβολισμός, ή απλα μια σύμπτωση ;;;
Αραγε οι συμπαίκτες του στην Εθνική ομάδα του Γούρο 2004, Τσάρτας, Ζαγοράκης, Νικολαϊδης, Καψης, Λάκης, Φύσσας, Νταμπίζας κλπ που έχουν κι αυτοι αποστρατευθεί, όπως και αυτοι που θα αποστρατευθούν αργότερα Δέλλας, Μπασινάς, Βρύζας, Σεϊταρίδης, Χαριστέας κλπ σε ποιους Δήμους θα προσφέρουν τις υπηρεσίες τους ;;Εδω που τα λέμε, αυτοι οι "κολλήγοι" της βουλης, αυτοι οι μεροκαματιάρηδες του πόνου, αυτα τα άμοιρα φτωχαδάκια της πολιτικής, αφου ψήφισαν ΝΟΜΟΥΣ όπου τους δίνουν ΣΥΝΤΑΞΗ ΣΕ 2 ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ γιατί να μη δίνουν ΣΥΝΤΑΞΗ στους ποδοσφαιριστές με 10 χρόνια θητεία ή και 12 ;; μια χαρα είναι, ωστε να μη γινονται ρόμπα με τέτοιες ενέργειες !!

Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου 2008

Ακτινογραφία του α΄ γύρου στη ''ΔΙΚΗ''

Τον απολογισμό του πρώτου γύρου του πρωταθλήματος ποδοσφαίρου της Σούπερ Λίγκα, θα κάνει την Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 22.10 η εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού BLUE SKY, ''Η ΔΙΚΗ''.
Επίσης θα γίνει αναφορά στις εξελίξεις των διοικητικών της ΕΠΟ.
ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΙ θα είναι ο πρώην ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού και του Λεβαδειακού, Αντώνης Κασδοβασίλης,
ο πρώην ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού και της Λάρισας, Νίκος Πατσιαβούρας,
ο πρώην ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ, Λάμπρος Γεωργιάδης,
ο πρόεδρος του ΠΣΑΤ, Παύλος Γερακάρης και
ο πρώην διαιτητής Νίκος Λαγογιάννης.
Ακόμη θα παρέμβουν οι υπόψήφιοι για την προεδρία της ΕΠΟ, Βίκτωρας Μητρόπουλος και Σοφοκλής Πιλάβιος,
ο αντινομάρχης Θεσσαλονίκης, Διονύσης Ψωμιάδης και ο πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού, Τότης Φυλακούρης.

Για τον Βοτανικό

Επειδή πολύς λόγος γίνεται για τον Βοτανικό,να θυμηθούμε τι είχε γράψει η ''Δίκη'' από τις 8 Αυγούστου,σε ανοιχτή επιστολή της στον Δήμαρχο Αθηναίων Νικήτα Κακλαμάνη.Απλώς για να υπάρχει και μια τρίτη οπτική...

Αγαπητέ κύριε δήμαρχε,
Προσωπικώς διαφωνώ με την κατασκευή γηπέδου στον Βοτανικό.Δεν θα σας κουράσω,όμως,διότι το ζήτημα δρομολογήθηκε επί δημαρχίας της προκατόχου σας κυρίας Ντόρας Μπακογιάννη και η δυνατότητα παρέμβασής σας ήταν ουσιαστικά μηδαμινή.
Σας γράφω γιατί διάβασα στην ιστοσελίδα της αγαπημένης μου Μπάρτσα,τις λεπτομέρειες των αρχιτεκτονικών προτάσεων για την ανακαίνιση του ''Καμπ Νου''.Γνωρίζω ότι ο Παναθηναϊκός δεν είναι Μπαρτσελόνα,αλλά είμαι βέβαιος ότι θα θέλατε η Αθήνα να μοιάσει στη Βαρκελώνη.
Ξέρετε ασφαλώς ότι η πρωτεύουσα της Καταλανίας είναι από το 1992 από τους πλέον επιθυμητούς τουριστικούς προορισμούς της Ευρώπης.Οι Ολυμπιακοί Αγώνες μεταμόρφωσαν μια πόλη που το '88 με κράτησε σ΄ένα ταξί δυόμιση ώρες για μια απόσταση 15 χιλιομέτρων! Την έκαναν άνετη στις μετακινήσεις,λειτουργική για τους κατοίκους της και ελκυστική στους επισκέπτες.Τώρα φιλοδοξεί δίπλα στη Ράμπλα,την Πλάθα Καταλούνια και την Κάζα Μίλα,να προσθέσει το νέο ''Καμπ Νου'',με την υπογραφή του Βρετανού αρχιτέκτονα Νόρμαν Φόστερ.Είναι ο ίδιος άνθρωπος που έφτιαξε τη γέφυρα Μιλένιουμ στο Λονδίνο,το Γουέμπλεϊ,τα αεροδρόμια του Χονγκ Κονγκ και του Πεκίνου,τον Πύργο Χαρστ της Ν.Υόρκης και τον Πύργο ντε Κολσερόλα της Βαρκελώνης.
Δεν σας προτείνω τον Φόστερ για τον Βοτανικό.Ούτε κάν τον Καλατράβα.Απλώς σκεφτείτε ποια μπορεί είναι τα ανταποδοτικά οφέλη της Αθήνας αν το γήπεδο του Παναθηναϊκού δομηθεί με βάση και τις υπόλοιπες ανάγκες των κατοίκων και των επισκεπτών και όχι μόνο με βάση τις ανάγκες των φιλάθλων.Έχετε το δικαίωμα να το απαιτήσετε,καθώς παραχωρήσατε στον κ.Γιάννη Βαρδινογιάννη (όπως έκαναν ο κ.Σουφλιάς με τον κ.Ντέμη και ο κ.Βενιζέλος με τον κ.Κόκκαλη) δημόσια έκταση.Σε αντίθεση με τον κ.Λαπόρτα,πρόεδρο της Μπαρτσελόνα, που σε ιδιόκτητο χώρο βάζει από το ταμείο της ομάδας 300 εκ.ευρώ για να αναπλάσει όχι μόνο το γήπεδο,αλλά και τη γύρω περιοχή.
Με αυτό τον τρόπο να είστε βέβαιος ότι θα γραφτείτε στην ιστορία ως ο μόνος δήμαρχος της Αθήνας που είδε και το δέντρο και το δάσος.Γιατί αν η Βαρκελώνη έχει τον Πικάσο και τον Νταλί,εμείς έχουμε τον Σωκράτη και τον Αριστοτέλη...
kyrthomaidis@yahoo.gr

Σάββατο 13 Δεκεμβρίου 2008

Ο συντοπίτης του μεταβατικού προέδρου

Eντελώς ξαφνικά και αναιτιολόγητα, ο πρώην πρόεδρος της ΕΠΟ, Β. Γκαγκάτσης, λίγο πριν από την ανακοίνωση της παραίτησής του εισηγήθηκε την αντικατάσταση του δεύτερου προτεινόμενου από την ομοσπονδία μέλους της ΚΕΔ, Θ. Βελλιώδη, ο οποίος βρισκόταν από το 2006 στη θέση αυτή χωρίς να πληροί τα προσόντα που ορίζει ο κανονισμός διαιτησίας. Αντικαταστάτης του ορίστηκε ο Μ. Παπατριανταφύλλου που ήταν μέλος της ΚΕΔ την περίοδο 2006 – 2008, τέθηκε εκτός το προηγούμενο καλοκαίρι για να επανέλθει λίγους μήνες μετά. Το ότι ο κ. Παπατριανταφύλλου είναι φίλος και συντοπίτης (Κιλκίς) του Β. Χατζηαποστόλου που από χθες ανέλαβε υπηρεσιακός πρόεδρος έως τις 24/1 οπότε θα γίνουν εκλογές για νέο πρόεδρο, μόνο τυχαίο δεν είναι...
ΠΗΓΗ: Καθημερινή

Πέμπτη 11 Δεκεμβρίου 2008

Μειώνονται οι χορηγίες

Σημαντικές επιπτώσεις για τα οικονομικά του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου έχει ήδη η διεθνής χρηματοπιστωτική κρίση.
Επιπτώσεις που εκτιμάται ότι θα πληθαίνουν καθώς θα προχωρά το 2009. Ενδεικτική είναι η κάμψη των δαπανών για χορηγίες πρώτης γραμμής όπως αυτές της φανέλας.
Σύμφωνα με έρευνα της European Jersey Report, που δημοσιεύτηκε στους βρετανικούς Times, το σύνολο του ύψους των χορηγιών στις φανέλες των συλλόγων των έξι σημαντικότερων πρωταθλημάτων στην Ευρώπη γνώρισε μεγάλη μείωση και συγκεκριμένα, από τα 405,3 εκατ. ευρώ της σεζόν 2007-2008, φέτος προσγειώθηκε στα επίπεδα των 392,3 εκατ. ευρώ.
Η Μπάγερν Μονάχου πάντως, σύμφωνα με τα ίδια στοιχεία, αποτελεί την ποδοσφαιρική ομάδα με την ακριβότερη χορηγία φανέλας στην Ευρώπη.
Οι μεγάλες επιχειρήσεις μειώνουν τα έξοδα τους προκειμένου να αντεπεξέλθουν στην οικονομική ύφεση και πρώτα κονδύλια που κόβονται είναι αυτά της διαφήμισης και των χορηγιών, υπογραμμίζουν οι αναλυτές.

''Δίκη'' για την ΕΠΟ

Με την παραίτηση του Βασίλη Γκαγκάτση από την προεδρία της ΕΠΟ, τις εξελίξεις στα διοικητικά της συγκεκριμένης ομοσπονδίας, την 14η αγωνιστική του πρωταθλήματος ποδοσφαίρου της Σούπερ Λίγκα και την απονομή βραβείων του ΠΣΑΤ, θα ασχοληθεί την Δευτέρα 15 Δεκεμβρίου στις 22.10 η εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού BLUE SKY "Η ΔΙΚΗ".
ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΙ Θα είναι ο αθλητικός συντάκτης Αλέκος Θεοφιλόπουλος,
ο καθηγητής διαιτησίας και πρώην διεθνής διαιτητής Κώστας Λάππας,
ο πρόεδρος της ομοσπονδίας χόκεϊ, Δημήτρης Χατζημιχάλης,
ο βουλευτής ΠΑΣΟΚ Γιάννης Αμοιρίδης και
ο τραγουδιστής Γιώργος Μαργαρίτης.

Η ''παράγκα'' της ΕΠΟ

Ο Σοφοκλής Πιλάβιος και ο Βίκτορας Μητρόπουλος θα είναι υποψήφιοι για την προεδρία της ΕΠΟ στις 24 Ιανουαρίου 2009,μετά την παραίτηση του Βασίλη Γκαγκάτση.Ο κ.Πιλάβιος θα στηριχθεί από τον κ.Γκαγκάτση,ο οποίος κατηγορήθηκε επανειλλημένως από τον κ.Μητρόπουλο για προνομιακές σχέσεις με την ''παράγκα''. Έχει αφήσει εποχή η δήλωση Βίκτορα ότι ''ο Γκαγκάτσης κοιμόταν στον καναπέ του γραφείου του αδελφού μου''.

Δευτέρα 8 Δεκεμβρίου 2008

Αύριο μπορεί να μας σκοτώσουν!


Xαμογελάμε κατά μέσα. Αυτό το χαμόγελο, το κρύβουμε τώρα.
Παράνομο χαμόγελο, όπως παράνομος έγινε κι ο ήλιος,
παράνομη και η αλήθεια. Κρύβουμε το χαμόγελο,
όπως κρύβουμε στην τσέπη μας, τη φωτογραφία της αγαπημένης μας,
όπως κρύβουμε την ιδέα της λευτεριάς, ανάμεσα στα δυο φύλλα της καρδιάς μας.
Όλοι εδώ πέρα έχουμε έναν ουρανό και το ίδιο χαμόγελο.

Αύριο μπορεί να μας σκοτώσουν. Αυτό το χαμόγελο,
κι αυτόν τον ουρανό, δεν μπορούν να μας τα πάρουν.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΡΙΤΣΟΣ

Για τον Αλέξη



Ήταν μόλις 15 χρόνων...






Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου 2008

Επιτέλους: Ένας αδιάφθορος στην Αθλητική Δικαιοσύνη

Έπειτα από μία περίοδο σχετικής αβεβαιότητας, το πειθαρχικό όργανο της Super League έχει και πάλι πρόεδρο.

Ο λόγος για τον Χαρίλαο Κλουκίνα, ο οποίος (όπως ανακοίνωσε η διοργανώτρια αρχή «αναλαμβάνει τη θέση του Προέδρου της Πρωτοβάθμιας Πειθαρχικής Επιτροπής της Super League, κατόπιν ομόφωνης απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου της 4ης Δεκεμβρίου 2008»).Ο κ.Κλουκίνας γεννήθηκε το 1955. Το 2006 προάχθηκε στο βαθμό του Εφέτη και αποχώρησε από το δικαστικό σώμα τον Ιανουάριο του 2007,καταγγέλοντας την ανεπάρκεια και τη διαφθορά στη Δικαιοσύνη. Διατέλεσε προϊστάμενος του Πρωτοδικείου Αθηνών, αθλητικός δικαστής στην ΕΟΠΕ (βόλεϊ) και στον ΕΣΑΚΕ (μπάσκετ). Είναι απόφοιτος του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και διαθέτει μεταπτυχιακούς τίτλους σπουδών από το πανεπιστήμιο της Σορβόνης και από την Εθνική Σχολή Δικαστών Γαλλίας.

Πέμπτη 4 Δεκεμβρίου 2008

Όλη η αλήθεια για την ΕΠΟ στη ''ΔΙΚΗ''

Με τις εξελίξεις στην ΕΠΟ,την εν γένει κατάσταση που διαμορφώνεται στα διοικητικά του ελληνικού ποδοσφαίρου και τα παραλειπόμενα της 13ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος ποδοσφαίρου της Σούπερ Λίγκα, θα ασχοληθεί την Δευτέρα 08 Δεκεμβρίου στις 22.10 η εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού BLUE SKY, "Η ΔΙΚΗ".
ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΙ θα είναι Ο Αντινομάρχης Αθηνών και δημοσιογράφος Χάρης Πασβαντίδης,
ο δημοσιογράφος και πολιτευτής της Ν.Δ., Κώστας Μαργαρίτης,
o δημοσιογράφος Βαγγέλης Κουκούλογλου,
ο δικηγόρος Αθλητικού Δικαίου και μέλος της ΕΦΙΠ, Γιώργος Παναγόπουλος και
ο πρώην Πρόεδρος της Επιτροπής Ορισμού Διαιτητών, Σωτήρης Βοργιάς.
Επίσης θα παρέμβουν ο Αντινομάρχης Θεσσαλονίκης, Διονύσης Ψωμιάδης, ο Βουλευτής του Λ.Α.Ο.Σ., Κυριάκος Βελόπουλος και ο δημοσιογράφος Μανώλης Γαβαθιώτης.

Περίπλοκες διαδρομές

«Οριακά νόμιμη» χαρακτήρισε ο πρώην γενικός γραμματέας Αθλητισμού Ν. Εξαρχος τη διαδικασία που ακολουθήθηκε επί των ημερών του για τη χρηματοδότηση δύο σωματείων της Φλώρινας (εκλογικής περιφέρειας του τότε υφυπουργού Αθλητισμού Γιώργου Λιάνη) και για την οποία κάθισε στο εδώλιο του κατηγορουμένου ο υπό παραίτηση πρόεδρος της ΕΠΟ Β. Γκαγκάτσης. Μάλιστα, μιλώντας το βράδυ της Δευτέρας στην εκπομπή «Δίκη στο Blue Sky», φώτισε τις διαδρομές του χρήματος (650 χιλιάδες ευρώ): από το υφυπουργείο Αθλητισμού τα χρήματα δόθηκαν ως επιχορήγηση στην ΕΠΟ. Την επόμενη ημέρα ο υφυπουργός ζήτησε από την Ομοσπονδία να δοθούν στα δύο σωματεία της Φλώρινας (Μακεδονικός Βεύης, Αρης Λόφων) και από εκεί πήγαν στους απολυμένους ενός εργοστασίου λιγνίτη της περιοχής που έκλεισε! Ούτε τα «μαύρα χρήματα της Siemens» δεν έκαναν τόσο περίπλοκες διαδρομές (που λέει ο λόγος)...
ΠΗΓΗ: Καθημερινή